Sadece zayiflayalim

Bugün bir tabak kısır yiycem yanında yeşillik ve turşu.Gunu en fazla 800 kalori ile kapatırım .Artık kuru yemişler ise azalticam .Tatlıyı sadece sabah bir kaşık bal yada reçel olarak tuketirim.Bu hafta dikkat etmeye calisicam.Bakalim haftaya cuma kaç gelicem tartıda

Selam. Sabah 65.5 geldim. Çünkü bu hafta çok dikkat edemedim. Hiç spor yapamadım. Dün bir saatten fazla yürüyüş yaptım gelince de 50 dk Leslie yaptım. Zaten arkadaşa gitmiştik beşe doğru orada yemiştim. Akşam yemeği yemedim. Sadece 4-5 tane çilek yedim. Bakalım bugün de 2 saat yürüyeceğim. Erken gideceğim yürüyüşe. Asıl yarın tartınacağım. Göremedim altmış dört kiloyu.

10 günde 3 kg mı. Ben kendimi paralasam 1 kg haftada zar zor veriyorum. Bravo nasıl başardın merak ettim.

15/0322/0329/0305/04 15/0322/0329/0305/04
sudem68.367.968.369,5ooya?58.6??
n.ayse72.872.171.0?yenilk56.455.554.554.0
pskoljk69.368.868.7?tgcerv.?74.0??
özlemk.?64.9??
esra???62.4
sezen66.565.765.565.5
mirac64.065.264.564.5
ferhnde??70.669.6
Acilen yediklerime dikkat etmeye başlamak gerek.İste tam zayıfların eşimin gelmesi kilo aldırdı.Ama olsun onu çok özlemiştim .Zaten bir haftası kaldı tekrar gidicek.Bende tam gaz devam ederim inşallah

C
15/0322/0329/0305/04 15/0322/0329/0305/04
sudem68.367.968.369,5ooya?58.6??
n.ayse72.872.171.0?yenilk56.455.554.554.0
pskoljk69.368.868.7?tgcerv.?74.0??
özlemk.?64.9??
esra???62.4
sezen66.565.765.565.5
mirac64.065.264.564.5
ferhnde??70.669.6
mirac başlangıç kilom 65.5. Bu ilk ölçümüm benim 10 gün oldu, eğer önceki bilgileri girmen gerekiyorsa diye yazdım.

10 günde 3 kg mı. Ben kendimi paralasam 1 kg haftada zar zor veriyorum. Bravo nasıl başardın merak ettim.
Aslında sizler kadar az yemiyorum. Bu sanırım daha önceki beslenme tarzını da değiştirmekle ilgili. Sanırım çok kalori alıyordum öncesinde, onları kesince gitmeye başlıyor hemen.
Şekeri tamamen kestim, birkaç defa diyet çikolata yedim yani onları saymazsak hiç ekstra şeker almadım.
Karbonhidrat da tüketmiyorum.
10 günde 2 defa leslie bir defa da dışarda yürüyüş yaptım.
Günlük beslenmem sabah 2 haşlanmış yumurta, tahıllı ekmek , peynir, zeytin, öğlen genelde salata ve yanında haşlanmış tavuk, ton balığı gibi şeyler. Akşam ise sebze yemeği ve yine et tarzı besleniyorum. Yani protein ağırlıklı besleniyorum ben. Bu düzende belki 10 kilo verilmez malum ilk kilolar daha hızlı veriliyor.
Benim hedefim 5 kilo verip orda kalmak.
İnşallah bu düzende 2 daha verip sabitleyebilirim.

Eklemeyi unuttum ben aktif olarak emziriyorum hala gece gündüz, belki onun da etkisi oluyordur. 27 aylık bir dana iliğimi kemiğimi sömürüyor adeta :)
ya ben de emziriyorum ama 6 aylik henuz.27 aylik masallah.bebekken ki kadar sık emmiyordur ama di mi.bizim gunde 7 kere filan emzirme olayi.

ya ben de emziriyorum ama 6 aylik henuz.27 aylik masallah.bebekken ki kadar sık emmiyordur ama di mi.bizim gunde 7 kere filan emzirme olayi.
Allah bağışlasın.
Ben ilk diyeti bebek 3 aylıkken diyetisyenle yapmıştım.
Bebekken bu kadar çok emmiyordu desem inanır mısın :/
İşten geldikten sonra bir başlıyor, yatana kadar 5-6 defa emiyor. Ama asıl sorun gece bazen hiç uyumadığımı sanıyorum, o kadar çok emiyor ki saymak imkansız.

onunkisi artik karin doyurmak icin degil de anneyle vakit gecirmek icin olmus heralde.belki memeyi biraksa geceleri de uyur ama :/

onunkisi artik karin doyurmak icin degil de anneyle vakit gecirmek icin olmus heralde.belki memeyi biraksa geceleri de uyur ama :/
Açıkçası çok yoruldum bu süreçten, bıraksın istiyorum ama çok seviyor, kıyamıyorum.
Bir de emmeden uyumuyor, yaz döneminde bu süreci daha rahat atlatacağımızı umarak okulun kapanmasını bekliyorum ben de. Şu an gerçekten mücadele edecek gücüm yok.

Bugünü 1100 kalori ile kapattım.Bir dilim baklava yedim keşke yemeseydim.Ne güzel unutmuştum tatlının tadını .Ah ah bu tatlı basımı yakıyor benim.Bir tek su tatlıya dayanamıyorum.İnsallah yine deniycem yarın tatlı yememegi

Ağzımın suyu aktı
Regl dönemine kadar ağzıma sürmeden devam edip kaçmakları o zaman yapayım diyorum ben de kriz gibi geliyor gelince mübarek

Ben sabah iki tane içinde hurma olan birşey yedim kahveyle . Öğlen domates çorbası , patlıcan yemeği azda bulgur pilavı ve ayran . Akşamda birtane kuru Kays’ı , çilek kivi ve ıhlamur . Bugün pişmanlık duyacağım birşey yemedim yani.

Ben öğlen ton balıklı semizotu salatası yedim, akşam da 2 dilim kıymalı pide. Çocuklara söylemiştim oğlan bitiremeyince bana kaldı :/
Çayla biraz leblebi.
2 mil leslie bir de karın düzleştiröe hareketleri yaptım on dk ( on dk bile değildir belki ama bana bir ömür gibi geliyor o hareketler )
Yarın da kayınvalidem çağırdı umarım bana uygun bir şeyler vardır yemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…