Buralardayız. En iyisi öyle insan yiyo yiyince de pişman oluyo en iyisi yememek ya da yapabiliyosan bi çatalla bırakmakNerede bu kızlar hu hu .Herşeye varım ,tatlıya ,hamura yokum artık kızlar.Bugun yine yemeğe davetliyiz.Hamur ve tatlıya bugün hayır diycem inşallah.Cunku gerçekten hamur ve tatlı çok ama çok tehlikeli.
Gerçekten ya çıldırmış gibi yemek istiyoruz nefsimize hakim olamayıp yiyoruz. Tatlı 1 dilimse pişmanlığımız 100 dilime çıkıyoBuralardayız. En iyisi öyle insan yiyo yiyince de pişman oluyo en iyisi yememek ya da yapabiliyosan bi çatalla bırakmak
Nasıl yapiosun canım kabak diyetiniHayırlı sabahlar herkese. Bugün başladım diyete inşallah. Sabah kahvaltımı 2haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalıkla yaptım. Öğleye iş yerine kabak ve yoğurt getirdim. Akşama da kabak ve yoğurt var. Aralarda yeşil çay. 3gün bu şekilde
Beğen işaretinin üzerine basılı tutunca çıkıyor.Bişey diycemde gülmeyin. Bu ifade bırakma şeyini ben bulamadım . Şaka gibi . Beğen dışında diğer ifadeler nerden oluyor
Evet oldu . Sağol valla . Ara ara bir hal oldum. Sormayım dedim de resmen bulamadımBeğen işaretinin üzerine basılı tutunca çıkıyor.
Bende bol bol tatlı yediğim için hiç meyve yemezdim . Şimdi sürekli meyve alıyorum . Ama onuda çok abartmamak lazım . Yani açız diye meyveyle doymucaz. Bende iyi gidiyorum bir kaç gündür çok şükür . Diş kaplamam sökülünce gitme işim ertelendi . Vaktim de var . O yüzden bol bol yürüyorum . Herseyde bir hayır vardır . Havalarda güzelleşti . Bugün de iyi yürüdümBaşardım kızlar tatlı yemedim.Aksam 4 küçük etsiz çiğköfte,salata,ayran,tepsi etli köfte 4 tane kadar,yarimdan daha az lavaş ve çok az çay yanında kuru yemiş yedim .Artık tatlıya hayır.Tatliyi en azından istediğim kiloya gelinceye kadar yememe kararı aldım.Buna meyveleri dahil etmiycem.Cunku ben çok meyve tuketmiyorum.Ama tatlı olmuycagi için meyve olabilir.Simdi bir soda içtim .Bulgur şişkinlik yapıyor.Zedacalli yoğurt kürü devam .Yarın zencefil alicam ve zerdeçal zencefil yoğurt kürü yapicam .İnşallah temmuza kadar en az 5 kilo verip 64 hedefime ulaşmak istiyorum.Zaten gerçekten hızlı vermek istemiyorum.Yavas giden kilo süper bir şey kızlar.Yiyerek kilo verince kaçamak yapıldığında bile kilo almiyorsunuz.Kacamta aldığınız kiloları çok çabuk yerleşmeden hemen çok verebiliyorsunuz.
Sabah 2 yumurta haşlanmış ve beyaz peynirle, sebzeyle kahvaltı. Öğle ve akşama yağsız ve tuzsuz dereotlu ve hafif cevizli kabak yemeği ve 2 yemek kaşığı yoğurt. Aralarda meyve olabilir denmiş ama ben yeşilçay içtim. Günde en az 2lt su. 3 gün yapılıyomuşNasıl yapiosun canım kabak diyetini
Bende deniyeyim ya.. bu kilo yapıştı kaldı.. ne alıyorum ne veriyorum .. gel de delirme..Sabah 2 yumurta haşlanmış ve beyaz peynirle, sebzeyle kahvaltı. Öğle ve akşama yağsız ve tuzsuz dereotlu ve hafif cevizli kabak yemeği ve 2 yemek kaşığı yoğurt. Aralarda meyve olabilir denmiş ama ben yeşilçay içtim. Günde en az 2lt su. 3 gün yapılıyomuş
İnşaallah ya.. takıldık kaldık baksana..Sanırım bende yine biraz tavuk diyeti yapicam .Bu sefer biraz katı yapmayı düşünüyorum.Tuzu yağı şekeri bunları baya azalticam.Biraz hareketlendirir istiyorum.Sporu da fazla yapmak istiyorum.Bir saat yürüyüş yanında 15 dk falan eliptik yapmayı düşünüyorum.Hergun tabi birde hafta sonlarında spor yapicam önceden yapmiyordum.Biraz hızlandırmak istiyorum.Gerci tavuk yemek istemiyorum ama sebze ile yapicam.Mesela bir gün kabakla,bir gün patlıcan ,bir gün sote gibi .Ekmek hamur tamamen olmuycak zaten .Haftaya pazartesi basliycam inşallah.Esim bir hafta sonra gidiyor.Bakalim ben temmuzda en az 64 yada 63 kiloları görmek istiyorum.İnsallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?