Sadece zayiflayalim

15/0322/0329/0305/04 15/0322/0329/0305/04
sudem68.367.968.369,5ooya?58.6??
n.ayse72.872.171.0?yenilk56.455.554.554.0
pskoljk69.368.868.768.3tgcerv.?74.0??
özlemk.?64.9??
esra???62.4
sezen66.565.765.565.5
mirac64.065.264.564.5
ferhnde??70.669.6
[/QUOTE]

Hayırlı sabahlar herkese. Bugün başladım diyete inşallah. Sabah kahvaltımı 2haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalıkla yaptım. Öğleye iş yerine kabak ve yoğurt getirdim. Akşama da kabak ve yoğurt var. Aralarda yeşil çay. 3gün bu şekilde

Nerede bu kızlar hu hu .Herşeye varım ,tatlıya ,hamura yokum artık kızlar.Bugun yine yemeğe davetliyiz.Hamur ve tatlıya bugün hayır diycem inşallah.Cunku gerçekten hamur ve tatlı çok ama çok tehlikeli.

Nerede bu kızlar hu hu .Herşeye varım ,tatlıya ,hamura yokum artık kızlar.Bugun yine yemeğe davetliyiz.Hamur ve tatlıya bugün hayır diycem inşallah.Cunku gerçekten hamur ve tatlı çok ama çok tehlikeli.
Buralardayız. En iyisi öyle insan yiyo yiyince de pişman oluyo en iyisi yememek ya da yapabiliyosan bi çatalla bırakmak

Sabah kahvalti mı yaptım.. haslanmis yumurta , peynir , zeytin ve iki dilim ekmek,.
Yarım saat yürüdüm.
Saat 3gibi bı kase mercimek çorbası, iki kaşık pirinç pilavı, bı kase cacık..
Çayın yanında minicik kek yedim. O kadar. Yeşil çay içtim..
Kayısı çayını birakicam aşırı derecede karın ağrısı yapıyor .
Karnım hala şiş neden niçin bilmiyorum.

Nasıl yapiosun canım kabak diyetini

Selam hanımlar.
Kahvaltı 2 yumurtadan dereotlu omlet, peynir, zeytin
Öğlen yemedim, akşam evde olmadığımız için bir de öğlen yiyemediğim için biraz fazla gitmiş olabilir; 3 kuru biber dolması, 3-4 yemek kaşığı kuru fasülye, bir o kadar da kavrulmuş ıspanak.1-2 lokma tavuk
Çayın yanında tatlı vardı , tattım ama bitirmedim, 2-3 çatal muhallebili bisküvili bir şey :)

Başardım kızlar tatlı yemedim.Aksam 4 küçük etsiz çiğköfte,salata,ayran,tepsi etli köfte 4 tane kadar,yarimdan daha az lavaş ve çok az çay yanında kuru yemiş yedim .Artık tatlıya hayır.Tatliyi en azından istediğim kiloya gelinceye kadar yememe kararı aldım.Buna meyveleri dahil etmiycem.Cunku ben çok meyve tuketmiyorum.Ama tatlı olmuycagi için meyve olabilir.Simdi bir soda içtim .Bulgur şişkinlik yapıyor.Zedacalli yoğurt kürü devam .Yarın zencefil alicam ve zerdeçal zencefil yoğurt kürü yapicam .İnşallah temmuza kadar en az 5 kilo verip 64 hedefime ulaşmak istiyorum.Zaten gerçekten hızlı vermek istemiyorum.Yavas giden kilo süper bir şey kızlar.Yiyerek kilo verince kaçamak yapıldığında bile kilo almiyorsunuz.Kacamta aldığınız kiloları çok çabuk yerleşmeden hemen çok verebiliyorsunuz.

Bende bol bol tatlı yediğim için hiç meyve yemezdim . Şimdi sürekli meyve alıyorum . Ama onuda çok abartmamak lazım . Yani açız diye meyveyle doymucaz. Bende iyi gidiyorum bir kaç gündür çok şükür . Diş kaplamam sökülünce gitme işim ertelendi . Vaktim de var . O yüzden bol bol yürüyorum . Herseyde bir hayır vardır . Havalarda güzelleşti . Bugün de iyi yürüdüm

Nasıl yapiosun canım kabak diyetini
Sabah 2 yumurta haşlanmış ve beyaz peynirle, sebzeyle kahvaltı. Öğle ve akşama yağsız ve tuzsuz dereotlu ve hafif cevizli kabak yemeği ve 2 yemek kaşığı yoğurt. Aralarda meyve olabilir denmiş ama ben yeşilçay içtim. Günde en az 2lt su. 3 gün yapılıyomuş

Sabah 2 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir domates ve salatalık.
Arada yeşil çay
Öğleye yağsız kabak yemeği ,2 kaşığı yoğurt
Arada yeşilçay
Akşama yağsız dereotlu kabak yemeği, 2kaşık yoğurt
Biraz önce de yarım yağlı kahveli süt.
Çok az yedim ama açlık hissetmiyorum heralde psikolojiden dolayı. Ama sabah ne yesem diye düşünüp aa ben diyetteyim dedim bikaç kere o kadar sonra geçti çok şükür

Bende deniyeyim ya.. bu kilo yapıştı kaldı.. ne alıyorum ne veriyorum .. gel de delirme..

Sanırım bende yine biraz tavuk diyeti yapicam .Bu sefer biraz katı yapmayı düşünüyorum.Tuzu yağı şekeri bunları baya azalticam.Biraz hareketlendirir istiyorum.Sporu da fazla yapmak istiyorum.Bir saat yürüyüş yanında 15 dk falan eliptik yapmayı düşünüyorum.Hergun tabi birde hafta sonlarında spor yapicam önceden yapmiyordum.Biraz hızlandırmak istiyorum.Gerci tavuk yemek istemiyorum ama sebze ile yapicam.Mesela bir gün kabakla,bir gün patlıcan ,bir gün sote gibi .Ekmek hamur tamamen olmuycak zaten .Haftaya pazartesi basliycam inşallah.Esim bir hafta sonra gidiyor.Bakalim ben temmuzda en az 64 yada 63 kiloları görmek istiyorum.İnsallah olur.

İnşaallah ya.. takıldık kaldık baksana..
Yemiyorum ya yemiyorum.. azcik şeyle doyuyorum..
Hatta şuan acım hemde fena.. ama yemiycem inşaallah dayanabilirim..
Anlamadım niye takıldı gitmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…