Sadece zayiflayalim

Olur inşallah ya. 3 gün kabakla yapılıyo ya ondan denedim tarif öyleydi. Bu bitince başka şekilde devam ederim ben de artık. Temmuza daha çok görürsün inşallah

Kızlar bu saat oldu hala yatamadım . Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Akşam yoğurt çilek kivi yemiştim . Limonlu ıhlamur falan . Gece iki kupa su içtim . Birden bir öğürdüm ve tutamadım . Bütün mutfak halı üstüm başım battı . Gece yarısı yıkanmak zorunda kaldım . Temizlik falan saat kaç oldu . Öyle bırakamazdım . Kilo vercez diye ölmeyelim bu gidişle . Midemde meyve vardı . Olanıda kustum . Şimdi bomboş

Çok geçmiş olsun canım.Ama dikkat etmemiz yeter sadece.Cok aşırıya gitmemeliyiz.Acaba usuttunmu

Geçmiş olsun..
Dikkat et ya.. ne kadar kolay kilo alıyoruz. Ama vermek ne kadar da zor.. offf

Meyve ve su öyle yapıyo bazen. Miden karbonhidrat katı bişeyler istemiş anlaşılan ya da üşüttün. Bende de oldu bi kere aynı şekilde ben de meyveyle kuruyemişle geçiştirip üstüne midem dolsun diye su içmiştim midem kaldırmamıştı. Yapan yapıyo ama bazıları da bazen kabul etmiyo işte

2haşlanmış yumurta ve bir dilim peynirle domatesle falan kahvaltı yaptım. Öğleye ve akşama da kabağım ve yoğurdum hazır. Bugün ikinci günüm bunu da yaparsam yarın son gün kolay olur diye umut ediyorum

N
Nasıl gidiyor peki...
Bende bugün yapicam hazırladım...

Geçmiş olsun, çok yüklenme kendine, sağlık her şeyden önemli.
Her zamanki gibi kahvaltımı yaptım, yakın bir şehre gezmeye geldik. Geldiğimiz an ufaklık uyuyakaldı, eşim ve kızım çıktılar ben arabada çocuğun başını bekliyorum :)
Ve şu an önümde fırından yeni çıkmış bir poşet açma varken ben tatsız tuzsuz leblebiyi tırtıklıyorum. Zalımsın hayat

Haftaya cumaya kadar tartılmamaya çok kararlıyım bakalım ne olacak durum.
Bir de bu haftaki tartı sonucundan sonra kalori alımımı biraz arttırmaya karar verdim, bu kadar hızlı gitmek istemiyorum çünkü. İki haftada diyeti bitirip üç haftada geri almak istemiyorum.
Biraz daha yavaş olsun ama istediğim kiloya düşünce de kıtlıktan çıkmış gibi yemeyeyim.

N

Nasıl gidiyor peki...
Bende bugün yapicam hazırladım...
Yerken zor oluyo. Baharat falan koyuyorum ama yağsız tuzsuz olunca zorlanıyorum açıkçası. Akşama doğru halsizlik oluyo biraz ama bugün daha iyiyim. İnternette araştırdın mı hiç iyi sonuç alan da var alamayan da. Bakalım nasıl olacak. Ödem gidiyodur zaten ama sporla da olunca faydası olur inşallah

Şuan yiyorum.. tadı güzel ben severim salata tarzı şeyleri.. cevizle 10numara oldu.. bakalım nasıl olacak dediğin gibi yani 3kilo değil ama 1kilo da gitse iyidir..
Leslie de yapıyorum zaten..

Geçmiş olsun..
Dikkat et ya.. ne kadar kolay kilo alıyoruz. Ama vermek ne kadar da zor.. offf
Aç karnına meyve yemek iyi fikir değilmiş . Çok yedim belkidw çileği. Gece o sinirle yarın dışarda yemek yiyecem dedim . 11 e kadar deliksiz uyumuşum . Uyandığımda sinirim geçmişti . Ispanak kavurdum yumurtalı . :)

Afiyet olsun..
Bende kabak diyeti yapıyorum şuan iyiyim ama bakalım akşama kadar ne olur..
Birazdan Leslie yapicam.. bide plank hareketlerini..
Akşama kalırsa yapamam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…