3günde 3 kilo deniyo da ben de tıkandım kaldım. 3 kilo olmaz ama bi hareket olsa da yeter vücuda bi değişiklik olsun diye denedimBende deniyeyim ya.. bu kilo yapıştı kaldı.. ne alıyorum ne veriyorum .. gel de delirme..
Olur inşallah ya. 3 gün kabakla yapılıyo ya ondan denedim tarif öyleydi. Bu bitince başka şekilde devam ederim ben de artık. Temmuza daha çok görürsün inşallahSanırım bende yine biraz tavuk diyeti yapicam .Bu sefer biraz katı yapmayı düşünüyorum.Tuzu yağı şekeri bunları baya azalticam.Biraz hareketlendirir istiyorum.Sporu da fazla yapmak istiyorum.Bir saat yürüyüş yanında 15 dk falan eliptik yapmayı düşünüyorum.Hergun tabi birde hafta sonlarında spor yapicam önceden yapmiyordum.Biraz hızlandırmak istiyorum.Gerci tavuk yemek istemiyorum ama sebze ile yapicam.Mesela bir gün kabakla,bir gün patlıcan ,bir gün sote gibi .Ekmek hamur tamamen olmuycak zaten .Haftaya pazartesi basliycam inşallah.Esim bir hafta sonra gidiyor.Bakalim ben temmuzda en az 64 yada 63 kiloları görmek istiyorum.İnsallah olur.
1kilo da oynasa yeter bana.. yani artık 68gormek istemiyorum...3günde 3 kilo deniyo da ben de tıkandım kaldım. 3 kilo olmaz ama bi hareket olsa da yeter vücuda bi değişiklik olsun diye denedim
Çok geçmiş olsun canım.Ama dikkat etmemiz yeter sadece.Cok aşırıya gitmemeliyiz.Acaba usuttunmuKızlar bu saat oldu hala yatamadım . Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Akşam yoğurt çilek kivi yemiştim . Limonlu ıhlamur falan . Gece iki kupa su içtim . Birden bir öğürdüm ve tutamadım . Bütün mutfak halı üstüm başım battı . Gece yarısı yıkanmak zorunda kaldım . Temizlik falan saat kaç oldu . Öyle bırakamazdım . Kilo vercez diye ölmeyelim bu gidişle . Midemde meyve vardı . Olanıda kustum . Şimdi bomboş
Geçmiş olsun..Kızlar bu saat oldu hala yatamadım . Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Akşam yoğurt çilek kivi yemiştim . Limonlu ıhlamur falan . Gece iki kupa su içtim . Birden bir öğürdüm ve tutamadım . Bütün mutfak halı üstüm başım battı . Gece yarısı yıkanmak zorunda kaldım . Temizlik falan saat kaç oldu . Öyle bırakamazdım . Kilo vercez diye ölmeyelim bu gidişle . Midemde meyve vardı . Olanıda kustum . Şimdi bomboş
Meyve ve su öyle yapıyo bazen. Miden karbonhidrat katı bişeyler istemiş anlaşılan ya da üşüttün. Bende de oldu bi kere aynı şekilde ben de meyveyle kuruyemişle geçiştirip üstüne midem dolsun diye su içmiştim midem kaldırmamıştı. Yapan yapıyo ama bazıları da bazen kabul etmiyo işteKızlar bu saat oldu hala yatamadım . Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Akşam yoğurt çilek kivi yemiştim . Limonlu ıhlamur falan . Gece iki kupa su içtim . Birden bir öğürdüm ve tutamadım . Bütün mutfak halı üstüm başım battı . Gece yarısı yıkanmak zorunda kaldım . Temizlik falan saat kaç oldu . Öyle bırakamazdım . Kilo vercez diye ölmeyelim bu gidişle . Midemde meyve vardı . Olanıda kustum . Şimdi bomboş
Nasıl gidiyor peki...2haşlanmış yumurta ve bir dilim peynirle domatesle falan kahvaltı yaptım. Öğleye ve akşama da kabağım ve yoğurdum hazır. Bugün ikinci günüm bunu da yaparsam yarın son gün kolay olur diye umut ediyorum
Geçmiş olsun, çok yüklenme kendine, sağlık her şeyden önemli.Kızlar bu saat oldu hala yatamadım . Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum . Akşam yoğurt çilek kivi yemiştim . Limonlu ıhlamur falan . Gece iki kupa su içtim . Birden bir öğürdüm ve tutamadım . Bütün mutfak halı üstüm başım battı . Gece yarısı yıkanmak zorunda kaldım . Temizlik falan saat kaç oldu . Öyle bırakamazdım . Kilo vercez diye ölmeyelim bu gidişle . Midemde meyve vardı . Olanıda kustum . Şimdi bomboş
Yerken zor oluyo. Baharat falan koyuyorum ama yağsız tuzsuz olunca zorlanıyorum açıkçası. Akşama doğru halsizlik oluyo biraz ama bugün daha iyiyim. İnternette araştırdın mı hiç iyi sonuç alan da var alamayan da. Bakalım nasıl olacak. Ödem gidiyodur zaten ama sporla da olunca faydası olur inşallahN
Nasıl gidiyor peki...
Bende bugün yapicam hazırladım...
Şuan yiyorum.. tadı güzel ben severim salata tarzı şeyleri.. cevizle 10numara oldu.. bakalım nasıl olacak dediğin gibi yani 3kilo değil ama 1kilo da gitse iyidir..Yerken zor oluyo. Baharat falan koyuyorum ama yağsız tuzsuz olunca zorlanıyorum açıkçası. Akşama doğru halsizlik oluyo biraz ama bugün daha iyiyim. İnternette araştırdın mı hiç iyi sonuç alan da var alamayan da. Bakalım nasıl olacak. Ödem gidiyodur zaten ama sporla da olunca faydası olur inşallah
Aç karnına meyve yemek iyi fikir değilmiş . Çok yedim belkidw çileği. Gece o sinirle yarın dışarda yemek yiyecem dedim . 11 e kadar deliksiz uyumuşum . Uyandığımda sinirim geçmişti . Ispanak kavurdum yumurtalı . :)Geçmiş olsun..
Dikkat et ya.. ne kadar kolay kilo alıyoruz. Ama vermek ne kadar da zor.. offf
Afiyet olsun..Aç karnına meyve yemek iyi fikir değilmiş . Çok yedim belkidw çileği. Gece o sinirle yarın dışarda yemek yiyecem dedim . 11 e kadar deliksiz uyumuşum . Uyandığımda sinirim geçmişti . Ispanak kavurdum yumurtalı . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?