• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece zayiflayalim

Diyete bugün başlicam. Günde 2 öğün yapmayı düşünüyorum. 8-16 saat var ya. yani inşallah 😁
Evet istersen kalori diyeti yap çok güzel kilo veriliyor.Ac kalmadan sadece kalori miktarını gecmiyorsun.Ben günde en fazla 1000 kalori alıyorum.Ne yersem tartıp yiyorum 😄1 ayda 4 kilo verdim.Spor hiç bir şey yapmadım.Biraz da spor yapsaydım çok daha güzel olur.

Evet istersen kalori diyeti yap çok güzel kilo veriliyor.Ac kalmadan sadece kalori miktarını gecmiyorsun.Ben günde en fazla 1000 kalori alıyorum.Ne yersem tartıp yiyorum 😄1 ayda 4 kilo verdim.Spor hiç bir şey yapmadım.Biraz da spor yapsaydım çok daha güzel olur.
Evet canım doğru. Sen beni tanıdın mi daha önce yazmıştım yine buraya:)
Kalori hesabı mükemmel. Benim planım şu: 8-16 saat uygulaması bir de keto diyeti. 54 kiloydum 65'e dayandım şaka gibi 😭

Evet canım doğru. Sen beni tanıdın mi daha önce yazmıştım yine buraya:)
Kalori hesabı mükemmel. Benim planım şu: 8-16 saat uygulaması bir de keto diyeti. 54 kiloydum 65'e dayandım şaka gibi 😭
Nikin yabancı değil.Ama artık verdiğimiz kiloları en azından almamak için elimizden geleni yapmalıyız.Bende 63 u görmüştüm geçen yıl sonra 70 oldum .Onun için bundan sonra verdiğim kiloları almamak için özen gostericem

İnşallah. Kahvaltı yaptın mi
Bir türlü kahvaltı yapmaya alışamadım.Hep böyle kendimi bildim bileli 😔 sadece Türk kahvesi şekersiz, şekersiz Nescafe şu bazen leblebi veya bir iki galeta kepekli ,öğlen bazen çorba veya yoğurt.Ama akşam ana yemek yiyorum.Aralarda ,ceviz,badem,bazen meyve oluyor.

Hoşgeldin canım tabi katilabilirsin .Neler yapıyorsun diyet olarak.Kac kiloya inmeyi düşünüyorsun.Ben 55 istiyorum inşallah.

Hoşbulduk kuzumm teşekkür ederim. Benim 3.günüm(sporla 2) ve 61.2 den 60.5 e düştüm. Gidiyor inanıyorum ve gidecek.. en önemlisi inanmak canlarım. Allahın izniyle süper bi vücuda sahip olucaz💜 hedef kilom 55 şuan. Daha sonra 52. Hayırlısıyla🙏

Bir türlü kahvaltı yapmaya alışamadım.Hep böyle kendimi bildim bileli 😔 sadece Türk kahvesi şekersiz, şekersiz Nescafe şu bazen leblebi veya bir iki galeta kepekli ,öğlen bazen çorba veya yoğurt.Ama akşam ana yemek yiyorum.Aralarda ,ceviz,badem,bazen meyve oluyor.
Canım yulafa da alışabilirsin. 💜

Az önce iki dilim ekmek ve mercimek çorbası içtim.Sabahtan beri toplam aldığım kalori 433 .Akşam da ana yemek yer günü kapatırım.55 e düşmeden burdan çıkış yok 😄😄Hatta ben 50 kiloyu görmek istiyorum ama inşallah 55 oldumu o da gelir

Hoşbulduk kuzumm teşekkür ederim. Benim 3.günüm(sporla 2) ve 61.2 den 60.5 e düştüm. Gidiyor inanıyorum ve gidecek.. en önemlisi inanmak canlarım. Allahın izniyle süper bi vücuda sahip olucaz💜 hedef kilom 55 şuan. Daha sonra 52. Hayırlısıyla🙏
Hoş geldin:) 3 günde çok iyi bir sonuç tebrikler

Az önce iki dilim ekmek ve mercimek çorbası içtim.Sabahtan beri toplam aldığım kalori 433 .Akşam da ana yemek yer günü kapatırım.55 e düşmeden burdan çıkış yok 😄😄Hatta ben 50 kiloyu görmek istiyorum ama inşallah 55 oldumu o da gelir
Vayy kalori çok iyi. Belki de 1000'in altında kapatirsin günü

Kızlar bugün toplam günlük aldığım kalori 922 .Yatana kadar kahve falan derken 1000 kalori olur.Ben bu yolda devam edicem inşallah kızlar.55 e kadar durmak yok belki arada kaçamaklar olabilir ama ertesi gün yine aynen devam edicem.

Kızlar bugün kıymalı biber dolması ve sütlaç yedim akşam yemeğinde.Bugun aldığım toplam kalori 1042

Back
X