- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Diyete bugün başlicam. Günde 2 öğün yapmayı düşünüyorum. 8-16 saat var ya. yani inşallahHoşgeldin tabi ki gelçokta güzel olur.Sen nasıl diyet yapıyorsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyete bugün başlicam. Günde 2 öğün yapmayı düşünüyorum. 8-16 saat var ya. yani inşallahHoşgeldin tabi ki gelçokta güzel olur.Sen nasıl diyet yapıyorsun.
Evet istersen kalori diyeti yap çok güzel kilo veriliyor.Ac kalmadan sadece kalori miktarını gecmiyorsun.Ben günde en fazla 1000 kalori alıyorum.Ne yersem tartıp yiyorumDiyete bugün başlicam. Günde 2 öğün yapmayı düşünüyorum. 8-16 saat var ya. yani inşallah![]()
Evet canım doğru. Sen beni tanıdın mi daha önce yazmıştım yine buraya:)Evet istersen kalori diyeti yap çok güzel kilo veriliyor.Ac kalmadan sadece kalori miktarını gecmiyorsun.Ben günde en fazla 1000 kalori alıyorum.Ne yersem tartıp yiyorum1 ayda 4 kilo verdim.Spor hiç bir şey yapmadım.Biraz da spor yapsaydım çok daha güzel olur.
Nikin yabancı değil.Ama artık verdiğimiz kiloları en azından almamak için elimizden geleni yapmalıyız.Bende 63 u görmüştüm geçen yıl sonra 70 oldum .Onun için bundan sonra verdiğim kiloları almamak için özen gostericemEvet canım doğru. Sen beni tanıdın mi daha önce yazmıştım yine buraya:)
Kalori hesabı mükemmel. Benim planım şu: 8-16 saat uygulaması bir de keto diyeti. 54 kiloydum 65'e dayandım şaka gibi![]()
İnşallah. Kahvaltı yaptın miNikin yabancı değil.Ama artık verdiğimiz kiloları en azından almamak için elimizden geleni yapmalıyız.Bende 63 u görmüştüm geçen yıl sonra 70 oldum .Onun için bundan sonra verdiğim kiloları almamak için özen gostericem
Hoşgeldin canım tabi katilabilirsin .Neler yapıyorsun diyet olarak.Kac kiloya inmeyi düşünüyorsun.Ben 55 istiyorum inşallah.Selamlar hanımlar, bende aranıza katılabilir miyim?![]()
Bir türlü kahvaltı yapmaya alışamadım.Hep böyle kendimi bildim bileliİnşallah. Kahvaltı yaptın mi
Hoşgeldin canım tabi katilabilirsin .Neler yapıyorsun diyet olarak.Kac kiloya inmeyi düşünüyorsun.Ben 55 istiyorum inşallah.
Canım yulafa da alışabilirsin.Bir türlü kahvaltı yapmaya alışamadım.Hep böyle kendimi bildim bilelisadece Türk kahvesi şekersiz, şekersiz Nescafe şu bazen leblebi veya bir iki galeta kepekli ,öğlen bazen çorba veya yoğurt.Ama akşam ana yemek yiyorum.Aralarda ,ceviz,badem,bazen meyve oluyor.
Hoş geldin:) 3 günde çok iyi bir sonuç tebriklerHoşbulduk kuzumm teşekkür ederim. Benim 3.günüm(sporla 2) ve 61.2 den 60.5 e düştüm. Gidiyor inanıyorum ve gidecek.. en önemlisi inanmak canlarım. Allahın izniyle süper bi vücuda sahip olucazhedef kilom 55 şuan. Daha sonra 52. Hayırlısıyla
![]()
Vayy kalori çok iyi. Belki de 1000'in altında kapatirsin günüAz önce iki dilim ekmek ve mercimek çorbası içtim.Sabahtan beri toplam aldığım kalori 433 .Akşam da ana yemek yer günü kapatırım.55 e düşmeden burdan çıkış yokHatta ben 50 kiloyu görmek istiyorum ama inşallah 55 oldumu o da gelir
Hoşbuldum canımmmmmHoş geldin:) 3 günde çok iyi bir sonuç tebrikler
Aynen herşey iradede bitiyorHoşbuldum canımmmmmİnsallah hep böyle devam eder.. tek temennim bu. Ama düşünüyorum da kendime hakim olduktan sonra neden yapamayayım ki?
Olacak!!