Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

evet sanırım bende ilk regilde gidip taktıracam
ama çok korkuyorum daha önce spiral taktırmıştım ve yerinden oynayım rahim duvarına saplandı
üstünede hamile kalıp düşük yaptım
beni uyutup narkoz altında almak zorunda kaldı doktorum
şimdide aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum açıkçası

neyapalım herşeyimizi paylaşıyoruz arkadaşlarla sonuçda konuşacak kimse yok
canım hayatımda o hapı hiç kullanmadım hiç bir bilgim yok sadece duyduğum kadarıyla kilo aldırıyormuş tabi kadınlar yiyip yiyip bu hapa suç atmıyorlarsa bide tüylenme yaptığını duymuştum okadar

izin verirsen ben cevaplıyım
ben doğum kontrol hapıda kullandım çünkü
ve hiç memnun kalmamıştım
vücüdüm balon gibi şişti
göğüslerim sürekli şiş ve gergindi,acayip derecede de iştahımı açmıştı
üstelik kalpte ritim sorununa yol açmıştı ve kalp uzmanı doktor kullanmamı yasaklamıştı

umarım korkutmamışımdır başımdan geçenleri anlattım

benim de ara kanama vardı. doktor verdi doğum kontrol hapı ama kullanmaya korktum. biraz internette araştırdım, kilo yapıyo diye yazmışlar. kullanmadım ben de o yüzden...

canım benim düşük yapmakda çok kötü o operasyonuda hiç geçirmedim çok şükür ama doğum yapmakdan daha kötüymüş
spiralinde o sorunları var kayıncada hamile kalıyormuşsun bizim burda bi komşunun spirali varmış kadın hamile kalmış şuan 3 aylık felan hamile
ben öyle bi sorun yaşamadım
sen iyi bir kadın doğum doktoru bulup ona danışman gerek belki aynı sorunu tekrarlayabilir

bugün gene çok yoruldum iş bitmiyor hiççç
ama genede yediklerim kaçamaksızz
sabah
1buçuk dilim kızarmış ekmek
4 yeşil zeytin
yarım kk lıght peynir
domates
1 yumurta

1 madalina
10 tane fındık
1 kurukayısı

8 kaşık etli kurufasülye(harikaydı 5 yk yicektim güzel olunca 8 kaşık yedim)
1 dilim ekmek
yarım kase yoğurt
azcık turşu

birazdan 1 nar yada 1 mandalina yerim
akşamada kuru yerim
şimdiye kadar 1buçuk litre su 2 bardak yeşil çay içtim
spor yok şuan akşama 30 dk leslie ve 10 dk sıkılaşma hareketleri yapcam
kızlar kilo vermedim ama vücudumda gene süper incelme var ölçülerimi bildircem birazdan

süpersin canım ölçülerini bekliyoruz merakla akşam kurunun yanına şey ye:26: pilav değil tabiki salata da yesen güzel olur canım

ay ben de ölçüyorum kendimi, kilo yavaş inse de vücut her şeyin karşılığını veriyo vallahiiii :))
hadi yaz heyecanla bekliyoru

bence menün gayet güzel
hadi bakalım bugünü ikimizde kaçamaksız atlatalım
bende akşama bezelye ve pilav yapacam
kiloya gelince bence görüntü tartıdaki kilodan çok daha iyidir
incelmişsen kiloyu boş ver
ben kendimi çok hantal hissediyorum bu hafta

cnm cok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
yani az cok birbirimizi tanıdık, ayrıca bilgi paylaştıkça çoğalır sadece kitaptan okumakla olmuyor bi de tecrübe edinenlerden öğrenmek gerekir ne nedir diye... benm de kortzondan dolayı tüylenme sorunum olmuştu şimdi azaldı ama hala var sonucta ilaca devam (kortizona) napcam bilmiyorum... estağfirullah ne izni, ayrıca korkutmadın da... ben öğrenmek için sordum, elbette herşeyi bilerek kullanacaksak da riskleri göze alarak kullanmak gerekir, tabii her bünyede farklı etkilere yol açablir
demek ki çok su tutuyor vücut ki her tarafını şişirmiş...
bilgi için cok teşekkürler canlarım

raporu bildiriyorm
14.11.2011
bel:84
göbek:102

27.11.2011
bel:82
göbek:97

16/11/2011
bel:80 cm
göbek:93

20/11/2011
bel:79 ilk başlangıçdan beri 5 cm
göbek:92 ilk başlangıçdan beri 10 cm incelmişim süper
(ölçümlerimi defterime yanlış yazmışım geçen haftaki ölçümlerimi yazmayınca daha önceki ölçümlerimle kıyasladım ondan süper incelmişim dedim sadece 1er cm miş)

inşallah canım kaçamaksız atlatırız
görüntümde bence değişiklik var başkası bişe demiyor ama boşveriyorum onları
bu hafta kendini hantal hissediyorsan haftaya hafiflemiş hissetceksin

ay ben de ölçüyorum kendimi, kilo yavaş inse de vücut her şeyin karşılığını veriyo vallahiiii :))
hadi yaz heyecanla bekliyoru
sen nie yazmıyorsun ölçülerini pekii
hiç görmedim yazdığını

tabikide bilgi yaşadıkça çoğalır tecrübelerimizi paylaşıyoruz ki bilmeyenler ögrensin
bildigim kadarıyla herkese herkonuda yardımcı olurum

tatlım ben de daha önceleri hep ölçerdim arada da ölçüyorum ama yazmadığımdan tarihleri bilmiyorum ama sen süper incelmişsin bnm belde 5-6cm basende 2 cm kadar incelme var nasıl bu kadar cabuk inceldin sırrı ne? gerçi sen cok spor yapıyorsun ama işte bnm yaptıgım bana cok bile maalesef yürüyüş haricindeki sporlar yasak bana...

yasaksa yapmıcaksın tatlım sende bolbol leslie yap
ben basen ölçmedim kalçada ölçmedim kalça diye göbeğimi ölçüyormuşum sonradan fark ettim
aslında abartıla kadar çok spor yapmıyorum başlarda 1buçuk saat felan yapıyordum ama şimdi 40 45 dk ya düşürdüm
o sıkılaşma hareketlerinin faydası oluyor tavsiye ederim

sadiye tebrik ederim
gerçekten incelme süper darısı başımıza

ben hiç akıl edemedim ölçme işini aslında iyi fikirmiş
ama bu saatten sonrada ölçmenin bi anlamı yok
benim ölçütüm kıyafetlerimdi ve benim üstüme olan şu an hiçbir kıyafetim yok
hepsi çok bol ve çoğunu zaten daraltmıştım ama yinede çok bol oluyorlar
pantolonlarımı şalvar gibi giyiyorum ama yenilerini almaya niyetim yok
60 kilo olunca bütün kıyafetlerimi yenilicem
hatta iç çamaşırlarımı bile çünkü bazıları artık bol gelmeye başladı.

ayyyy negüzel
bende geçen olmayan kotumun içine girdim ve düğmeleri kapanmayan çeketimin düğmesi kapandı çok mutlu oldum
bende 58 e bi düşeyim bütün herşeyimi değiştircem iyi bir alışverişe çıkıcam baştan aşağı alışveriş yapcam
bide kızlarla konuştuk saçlarımı boyatcam kestircem büyük değişim yapcam

BENDE DÜN GİTTİM SAÇLARIMI KISACIK KESTİRDİM
KÖKTEN Bİ DEĞİŞİKLİK OLDU
önceleri hep uzun ve röfleliydi saçlarım
ilk olarak saçımı siyaha boyadım
şimdide kestim
daha bakalım neler yapacam

ayyyyyyy ben bi kez omzumun üstünde kestirdimde yemin ettim birdaha kestirmem diyee şimdi daha istediğim gibi uzamadı benim saç şeklim uzun kat kat olmalı ondan başkası yakışmıyo yada sürekli düzleştirmek gerekiyo şuan saçlarımın hepsi aynı uzunlukda kat yok iyice uzasın ozaman düşüncem
senden faceni istedim vermedin eger verirsen özelden bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…