Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

bende hafta sonu ölçüm yapmıştım
bugün spordan sonra da ölçüm yaparım
pazar günü 2 cm incelmiş görünüyordum
bakalım bugün ne çıkacak

akşam menüm değişti kızlar
görümcem sarma dolma getirdi
1 zeytinyağlı patlıcan dolma
1 zeytinyağlı biber dolma
3 zeytinyağlı pazı sarma
bolbol salata
başkada bişi yok

akşam menüm değişti kızlar
görümcem sarma dolma getirdi
1 zeytinyağlı patlıcan dolma
1 zeytinyağlı biber dolma
3 zeytinyağlı pazı sarma
bolbol salata
başkada bişi yok

offf pazı sarmasına dayanamam aslında her sarma çeşitine dayanamıyorum:)))heleki yaprak sarmasına of of of:)))kız gene iiyi yemişsin helal sana sen benden çok vereceksin kg yu gurur duyuyorum seninle arkadaşım çok azimlisin tebrikler

eheheeh şuan 3 sarma 1 patlıcan 1 biber dolma daha var mutfakda ama eşime ayırdım işten gelince yer çok sever
vallahi hep birlikde verelim canım çokda azimli sayılmam hergün bir kaçamağım oluyor nerdeysee
ohh afiyet olsun sadiyem :)

teşekkür ederim tatlım

harika allah devamını getirsin darısı başımıza

şadiyeeeeeeee........... lütfen bana da söyle nasıl verdin 6 kilo????

bi haftam kaldı 1 ayın dolmasına ben 3.7 verdim.... ama sırrı sporda bu işin galiba ben hafta da 3-4 kez fln yürüyorum o da yarım saat en fazla 45 dk. ama işten çok yprgun geliyorummm. yürüyüş bandım salonda olduğu halde hiç halim olmuyo. bide regl olcam 3 gün sonra ağrıları şimdiden başladı, hç spor yapmak istemiyo canım

vallahi canım hergün 1 1buçuk saat spor yapıyordum ama şimdi azalttım çünkü açıktırıyor beni gerçi şimdide açıkıyorum ama
en ideali 1ayda 4 kilo zaten canım onada şükür hiç verememekden iyidir
seninde az kaldı sıkma canını
eger ağrın varsa yavaş tempoda yürü canım bak bizden gaza gel ve hergün 20 dk yada 30 dk yürü oda yeter inan

tamam tatlım bu gazla hemen çıkıyorum bandaaa

Sadıyem tebrık ederım senı cok guzel kılo vermıssın bırkac gundur takıp edıyorum buradakılerle yaklasık aynı kılodayız benımde kılom 7173dum bır aydır ugrasıyorum sadece 2kılo verdım sen ne guzel bırayda 6 kılo vermıssın dıyettın yanında ozel bırsey kullanıyormusun merak edıyorum neler yaptın:13:

hiç bişe sadece talisin iksirini yapmıştım 15 gün onun faydası oldumu bilmiyorum onun faydasımı oldu yoksa spordan mı
ama özel bişe kullanmıyorum

offfffff süperim yahuu
1 mandalina
4 finduk yedim(sonunda bitti)

arkasınada 30 dk leslie 10 dk sıkılaşma hareketleri 5 dkcıkda bisiklet bindim bunuda söylemeden geçmiyim

offfffff süperim yahuu
1 mandalina
4 finduk yedim(sonunda bitti)

arkasınada 30 dk leslie 10 dk sıkılaşma hareketleri 5 dkcıkda bisiklet bindim bunuda söylemeden geçmiyim

bende şimdi fındık kuru kayısı yiyip süt içmek istiyorum

ve bugün 40 dk lesli 12 dk eliptik bisiklet yaptım

naber şadoşum,canım çok sıkkın...
diyeti sallıyom bi an önce toplanmam lazım,ama olmuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…