hergün yapmaya çalışıyorum yoğun bir gün geçirdiysem ogün yapmıyorum canımmaşallah
haftada kaç gün spor yapıyorsun
naber şadoşum,canım çok sıkkın...
diyeti sallıyom bi an önce toplanmam lazım,ama olmuyoooo
konunun üstünden baya bi geçmiş ama söyliyim dedim genede ben sprel çocuğuyum o çıkmış biyerlere yapışmış vee ben olmuşum şanslı veledim ben hihihi bide doğum kontrol hapını cicikleri büyüsün diye içen tanıdıklarım vardı.Menünde başarılı canım cozutup ertesi gün toparlamana bayılıyorum.Heee şunuda unutmiyim benim başım kel mi bende görcem siizii benimde facemi sorun benide merak edin banane banane:)
hahahahaha koptum vallahi vallahi şanslıymışsın tatlım kızzz benide annem aldırcakmış 1 oğlum 1 kızım var yeter bunu aldıralım dedimişler anneannem aldırırsan sütümü helal etmem doğur demiş annem onun üstüne doğurmuş şimdi iyiki doğurmuşum seni karakızım diyor
yeme konusunuda bazen abartıyorum ama genelde topluyorum hergün hergün tozutmak olmaz
facen ne kız özelden at vallahi kimle konuşuyoz nasıl birileri diye çok merak ediyorum
Benide babam aldırmaya götürmüş kadın tam iğne yapıomuş ezan okunmuş annem bi patlatmış kadının eline iğne duvarda patlamış.Sonra çıplak ayak üstünde o önlüklerden otobüsle gidilcek kadar mesafe koşmuş.Dedemin evine gidip balkonun altında saklanmış annemi gece bulmuşlar.Çok acıklı bi hikayem var dimi =)=)=)
tam senlikmişkimbilir doğum hikayen nasıldır
Benim doğum hikayemde pek ekstrem bişey yok annem ablamı ilginç doğurmuş.=) nereye koysa orda oturur kalırmışm ben oyuncak bebek gibi=)
hangi 1 gün tatlım 3 haftadır.kilom gıdım oynamıyohergün yapmaya çalışıyorum yoğun bir gün geçirdiysem ogün yapmıyorum canım
iyilik tatlım neden diyeti sallıyorsun ne oldu
bazen bana da öyle oluyor 1gün sallıyorum diger gün geri topluyorum
1gün ye sende canım
Benide babam aldırmaya götürmüş kadın tam iğne yapıomuş ezan okunmuş annem bi patlatmış kadının eline iğne duvarda patlamış.Sonra çıplak ayak üstünde o önlüklerden otobüsle gidilcek kadar mesafe koşmuş.Dedemin evine gidip balkonun altında saklanmış annemi gece bulmuşlar.Çok acıklı bi hikayem var dimi =)=)=)
ne çıtırı canım yaaa katur kutur bi hatunumun oğlum tatlı ama çok yaramaz yahu 5 dk durmuyooMaşşallahhh tatlım hem sana hem oğluna çıtırcık bi hatunmuşsun sen ay oğlunun fotoğraflarına bakarken ki o salak bakışımı ve gülüşümü görmen lazımdı.Nasıl yakışıklı büyüyünce kızların anneleri kapına gelir valla benim kızı aşık etmiş seninki derler.Aman nazar değmesin.Ayrıca zayıf görünüyosun.
hangi 1 gün tatlım 3 haftadır.kilom gıdım oynamıyo
çok iymiş valla,şans eseri yanımızdasın desene....
hahahahaha koptum vallahi vallahi şanslıymışsın tatlım kızzz benide annem aldırcakmış 1 oğlum 1 kızım var yeter bunu aldıralım dedimişler anneannem aldırırsan sütümü helal etmem doğur demiş annem onun üstüne doğurmuş şimdi iyiki doğurmuşum seni karakızım diyor
yeme konusunuda bazen abartıyorum ama genelde topluyorum hergün hergün tozutmak olmaz
facen ne kız özelden at vallahi kimle konuşuyoz nasıl birileri diye çok merak ediyorum
Maşşallahhh tatlım hem sana hem oğluna çıtırcık bi hatunmuşsun sen ay oğlunun fotoğraflarına bakarken ki o salak bakışımı ve gülüşümü görmen lazımdı.Nasıl yakışıklı büyüyünce kızların anneleri kapına gelir valla benim kızı aşık etmiş seninki derler.Aman nazar değmesin.Ayrıca zayıf görünüyosun.
ne çıtırı canım yaaa katur kutur bi hatunumun oğlum tatlı ama çok yaramaz yahu 5 dk durmuyoo
asıl sen nie zayıflamaya çalışıyorsun anlamadım yani tam bi mankensin vallahi seni döverim zayıflıyamıyorum dersen
seninde saçlarına bittim yaa hepinizin saçı upuzun ulan bidaha kestirirsem şu saçları bi uzayamadılar
ihihihi ikimizde öyleyiz vallahi
Yok kız nerem manken sen beni önden gördün arkadan görsen bide=) sevgilim kızdırınca ben jeniffer lopezim bikere diorum oda hee jeniffer lopEt dio ahahah.Ayrıca oğlun küçükken doğum kiloların varmışta çok güzel vermişsin iki resmi yan yana koy ve kıyasla.Ya kestiriorum saçımı hemen uzuo kat attırmam lazım benimde çok kamil oldum kötü sende uzatırsın canım.He bide oğlun yaramazsa sende peşinden koş yaptığı hareketlerin aynısını yap bak nasıl eriyosun:)
heyyyyy bende istiyorum seni facedeeeeeeeeeeeeee
aaaaa bencede iyikide dogurmus annen seniii
seni annen iyikide dogurmus canim
EVETTTTTTTTTTTT bencedeeeee, büyüyünce cok yakisikli olacakkk.
zaten o simdiden benim oldu 18.ine kadar beklicem onu
o 18 olunca ben 38-39 yaslarinda olacam, süper isteeee
Yok kız nerem manken sen beni önden gördün arkadan görsen bide=) sevgilim kızdırınca ben jeniffer lopezim bikere diorum oda hee jeniffer lopEt dio ahahah.Ayrıca oğlun küçükken doğum kiloların varmışta çok güzel vermişsin iki resmi yan yana koy ve kıyasla.Ya kestiriorum saçımı hemen uzuo kat attırmam lazım benimde çok kamil oldum kötü sende uzatırsın canım.He bide oğlun yaramazsa sende peşinden koş yaptığı hareketlerin aynısını yap bak nasıl eriyosun:)
ahah bende seni istiyorum hadi ekleşelim:)
oh oh muhabbet almış başını gitmiş
süpersiniz hanımlar
nedir şu fotoğraf meselesi
nerde nasıl gördünüz birbirinizi
banane çok kıskandım
bende istiyorum
hemen söyleyin
bende göreyim sizleri
e tabi sizde beni görün anacım
sadiyem mahsuru yoksa bende seni face e ekliyebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?