Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

Fırında köfte harika bir mönü benim fırınım bozuldu attım daha alalıda 2 yıl olmuştu. Şimdi arçelik marka bir mini fırın almak istiyorum uzun ömürlü olsun diye ama istediğim modeli bulamadım. Fabrika yılbaşı sayımına girmiş ürün göndermiyormuş benim istediğim model ancak yılbaşından sonra gelirmiş.. O yüzden sadece beyaz et yani tavuk haşlama yiyorum kırmızı etin haşlamasına bir türlü alışamadım azda olsa yağ atıp kırmızı et yemek istemiyorum.... Artık yılbaşından sonra fırını alınca fırında yağsız ızgara yiyebileceğim ne yazık kii

bendede arçeliğin ankastre fırını var ama şu 45 tl lik davul fırınlar ona bin çeker
çok uzun sürüyo pişirmesi ama fırının görüntüsü çok güzel
diyete başladığımdan beri yağsız yemeye alıştım geçen kırmızı et haşladım yağı pek yoktu ama
midemi bulandırdı yiyemedim ohhh negüzel yağsız yiyorum artıkk
yılbaşında fırında tavuk yada hindi yapmak vardıı ama sen yapamıyacaksın cnımm
dur bende senin günlüğüne uğrayayımmm

Kırmızı etin haşlamasımı olur yaa böğğğ okurken bile miğdem bulandı tavada yağsız kızartın kendi yağını salar zaten hemde daha lezzetli olur.Çok minik yağ koyup bide içine uzun uzun soğanlar doğrayıp onunla kavurunca misss olur.Zayıflıcam diye haşlanmış kırmızı et yenirmi ıykkkk=) Bide ete yazık ya haşlayıpta ziyan etmeyin:)

Son düzenleme:
oh sadiyem dün yakmışsın ortalığı sporunla

bende dün siteye giremedim
açtım müziği 1 saat tepindim
buda spor sayılır demi ama

oh sadiyem dün yakmışsın ortalığı sporunla

bende dün siteye giremedim
açtım müziği 1 saat tepindim
buda spor sayılır demi ama

hemde ne biçim sayılır =) yurtdışında birçok bayan evlere zıpzıp almış ve bunlarda zıplayarak zayıflıyorlarmış.Bende oyüzden hep tepiniyorum.Zaten baya terletio insanı.KEşke evde olsa o zıpzıplardan btn gn zıpardm çok zevkli olurdu

evet bendede var beko ankastre fırın ama o davullar çok güzel pişiriyo börekleri yemekleriiii ben halen atmadım dav
ulumu bazen onda yapoyorum:)sadiyem katılıyorum görüntüsü süper ama işte çok uzun artı çok elektirik yakıyo bana göre

menünü çok beğendim cnm benim köfte süper fikir bende yapayım hafta sonu....bizde zaten et genellikle hafta sonları yeniliyo ya balık yada et işte:)bu arada makarna yemişşsin normal mı yoksa kepek makarnamı yapıyosun???yağ kullanıyomusunuz haşladıktan sonra?
sporun süper valla çoşmuşsun yine:)sıkılaşma hareketini nasıl yapıyon mrk ettim....bende mekik cekcem artık göbişim sarktı çok bide sezeryan doğumlu ya benim cocuklarımın ikiside(((of offf deforme oldum iyicene....

benimde çocuklarım sezeryanla doğdular
göbeğimi görseniz berbat
resmen sarkıyor 80 yaşında kadının göbeği gibi resmen

sadiş geldim kız artık burdayım gündüz giremesemde akşamları muhakkak yazıcam menümü
buarada ben normal doğum yaptım kilo gidince göbekte gidiyor
ve leslie süper ya kilo veremedim ama inceldim sanki kotumun içine girmeye başladım
birde boğazımı tutsam tam süper olacak

şadoşum nerde bugünkü menü bakim
ben bugün bogazımı tuttum süperi süper...
kaçamk yapmadıgım içinde çok mutuyummm

kızlar dün internetim tamamen gittiği için menümü yazamadım
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
5 yeşil zeytin
1 buçuk dilim kızarmış tahıllı ekmek
bol limonlu maydanoz

1 portakal

2 köfte ve çok az patates(öncekigünden kalan)
yarım kase mercimek çorba
1 bardak ayran

yarım kase aşure
3 tutku bisküvi

1 kepçe mercimek çorba
bol salata
yarım bardak ayran

2 mandalina
yarım nar

45 dk bisiklet bindim bolbol su ve 3 kupa yeşil çay
bugün amcamlara geldim misafirlikdeyim günlüklerine yorum yapamayacağım sadece menülerimi yazıp çıkacağım
bugünkü menümü akşam sonu yazarım
sabah tartıldım 65.9 geldim 100gram vermişim ehüehüehüü
regl bitti gibi bişi bugün amcaların tartısıylada tartıldım onların tartısında 64 geldim sanırm onlarınki yanlış
bugün spor yapamam yarın evime döncem yarın herşey yoluna girer bugün kaçamağım oldu çünkü

kimse yorum yapmamış yahuu dünkü menüme
bugünkü yediklerimide yazayım kurtulayım
sabah
2 dilimden fazla beyaz ekmek
2 yk domatesli soğanlı zeytin salatası
3 yk acılı melemen
1 çk nutella

1 ortaşeker kahve
1 kk dan büyük haşhaşlı tatlı
2 çatal kek
(öğlen yemek yemedik bunlarla geçiştirdim)

akşam
4 ykdan az pirinç pilavı
fırında tavuk
3 4 parça patates
bolbol salata

bugün yediklerim bundan ibaret misafirlikde olduğum için su içemedim yeşil çayda içmedim
ama tempolu çarşıya kadar yürüyüp geri döndüm yarım saat kadar yürüdüm okadar
herkese iyi akşamlar
sevgiler.............

sadiyem merhabaaaaa!!! :))) herkese yazıyorum tek tek. site bakımda diye giremedim ben 2 gündür ya (( sizsiz diyetin hiç tadı yokmuş vallahiii.

slm kızlar şu nalet olası internet sonunda oldu sorun telefon hattındaymış tlf arıza geldi ve olayı çözdü hemen kk ya geldim
bugün benim tartılma günüm ve tartıldım 65.5 e düşmüşüm 2 haftada yarım kilo vermişim
dünkü menümü yazmıcam aslında sadece sabah patates kızartması ve sucuklu yumurta akşamda 1 bardak kadar alkollü içecek kötü olan tekşey bunlardı zaten bunlarda kilo almam için iyi bi sebep
bugün çok kötüydüm akşamki içtiğim şey beni mahvetti nepis bişeymiş sabah uyanamadım mide bulantısı baş dönmesi herşey vardı onun için 11buçukda kahvaltı yaptm
1 yumurta
6 yeşil zeytin
1 kk lıgth peynir
1buçuk dilim ekmek
yarım bardak portakalsuyu

yarım salatalık
1bardak ıhlamur
1 kasede çorba içicem şimdi

çok su içemedim yeşil çay hiç içmedim
biraz düzeleyimde içerim hemmm sporuda akşama düşünürüz

KIZIM BİDE BANA İÇME DİYON
gülme komşuna gelir başına
çarpılmışsın sende bak

bende hafta sonu içtim
ama ben alışığım içki beni çarpmaz
el yapımı rakı içmektek bünye bağışıklık kazandı
her haftasonu bi kadehçik içiyorum

buarada yarım kilo daha gitmiş
sevindim adına
bende bugün 63.3 tüm
ama halen kendimi 64 sayıyorum
enaz bir hafta bu kiloyu sabitlemeden kendimi 63 saymam
malüm bende kaçamak çok.

hahahaha böyle diyeceğini biliyordum vallahi
ben öyle içici değilim senede 1 anca
eşimle başbaşa
çok iyi hatırlıyorum kötü sarhoş oldum
altı üstü 1 bardak kadar içmişimdir ama bünye alışkın değil işte
bir ağlıyordum birgülüyordum sarhoşluğa vurdum eşime söylemek istediğim herşeyi söyledim ama
arada bi iyi oluyo içimde biriktirdiğim herşeyi söyledim eşime
2 haftada anca yarım kilo vermişim tabi amcamlara gidince almışımdır ama nie yarım kilocuk gitmiş yahuu
senin adınada sevindim canım kaçamak yapmazsın artık sende

tebrikler sadiş yarım kilo da süper zaten artık yavaş verirsin 58 görmeden pes etme

pes etmem tatlım 7buçuk kilocuk kaldı okadar verdik onuda veririz allahın izniyle

Kız yarım kilo vermişsin daha ne istiyosun.Yaptığımız kaçamakları unuttun heralde =) ayrıca içkiler çok kalorili buraya yazsanız bir yudumcuk bira falan çok komik olur hehehehe

Kız yarım kilo vermişsin daha ne istiyosun.Yaptığımız kaçamakları unuttun heralde =) ayrıca içkiler çok kalorili buraya yazsanız bir yudumcuk bira falan çok komik olur hehehehe

ehehehe bencede çok komik olur
ne bi yudumcugu anam hatılamıyorum bile sayısını
hem bira içmedim viski içtim ıyyyyyyggggggg aklıma gelince tekrar çıkarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…