- 16 Aralık 2008
- 214
- 1
- 316
menüme ek olarak
akşam
1 tabak fırında köfteli patates (patates 1 tane vardı köftede 8tane felan çok yedim ama çok güzel olmuşşşşş)
marul salatası
1 bardak ayran
arada yapmıcam doyasıya doydummm
birtürlü kk ya giremedim bakımdaymış bende giremeyince 5 mil lesliden 40 dk leslie yaptım süperrr olduuu
30 dk bisiklet sürdüm 5 10 dkda sıkılaşma hareketleri yaptımm
bolbol suu vee 3. yeşil çayımıda şuan yudumluyorumm
Fırında köfte harika bir mönü benim fırınım bozuldu attım daha alalıda 2 yıl olmuştu. Şimdi arçelik marka bir mini fırın almak istiyorum uzun ömürlü olsun diye ama istediğim modeli bulamadım. Fabrika yılbaşı sayımına girmiş ürün göndermiyormuş benim istediğim model ancak yılbaşından sonra gelirmiş.. O yüzden sadece beyaz et yani tavuk haşlama yiyorum kırmızı etin haşlamasına bir türlü alışamadım azda olsa yağ atıp kırmızı et yemek istemiyorum.... Artık yılbaşından sonra fırını alınca fırında yağsız ızgara yiyebileceğim ne yazık kii
bendede arçeliğin ankastre fırını var ama şu 45 tl lik davul fırınlar ona bin çeker
çok uzun sürüyo pişirmesi ama fırının görüntüsü çok güzel
diyete başladığımdan beri yağsız yemeye alıştım geçen kırmızı et haşladım yağı pek yoktu ama
midemi bulandırdı yiyemedim ohhh negüzel yağsız yiyorum artıkk
yılbaşında fırında tavuk yada hindi yapmak vardıı ama sen yapamıyacaksın cnımm
dur bende senin günlüğüne uğrayayımmm
oh sadiyem dün yakmışsın ortalığı sporunla
bende dün siteye giremedim
açtım müziği 1 saat tepindim
buda spor sayılır demi ama
bendede arçeliğin ankastre fırını var ama şu 45 tl lik davul fırınlar ona bin çeker
çok uzun sürüyo pişirmesi ama fırının görüntüsü çok güzel
diyete başladığımdan beri yağsız yemeye alıştım geçen kırmızı et haşladım yağı pek yoktu ama
midemi bulandırdı yiyemedim ohhh negüzel yağsız yiyorum artıkk
yılbaşında fırında tavuk yada hindi yapmak vardıı ama sen yapamıyacaksın cnımm
dur bende senin günlüğüne uğrayayımmm
menüme ek olarak
akşam
1 tabak fırında köfteli patates (patates 1 tane vardı köftede 8tane felan çok yedim ama çok güzel olmuşşşşş)
marul salatası
1 bardak ayran
arada yapmıcam doyasıya doydummm
birtürlü kk ya giremedim bakımdaymış bende giremeyince 5 mil lesliden 40 dk leslie yaptım süperrr olduuu
30 dk bisiklet sürdüm 5 10 dkda sıkılaşma hareketleri yaptımm
bolbol suu vee 3. yeşil çayımıda şuan yudumluyorumm
menünü çok beğendim cnm benim köfte süper fikir bende yapayım hafta sonu....bizde zaten et genellikle hafta sonları yeniliyo ya balık yada et işte:)bu arada makarna yemişşsin normal mı yoksa kepek makarnamı yapıyosun???yağ kullanıyomusunuz haşladıktan sonra?
sporun süper valla çoşmuşsun yine:)sıkılaşma hareketini nasıl yapıyon mrk ettim....bende mekik cekcem artık göbişim sarktı çok bide sezeryan doğumlu ya benim cocuklarımın ikiside(((of offf deforme oldum iyicene....
slm kızlar şu nalet olası internet sonunda oldu sorun telefon hattındaymış tlf arıza geldi ve olayı çözdü hemen kk ya geldim
bugün benim tartılma günüm ve tartıldım 65.5 e düşmüşüm 2 haftada yarım kilo vermişim
dünkü menümü yazmıcam aslında sadece sabah patates kızartması ve sucuklu yumurta akşamda 1 bardak kadar alkollü içecekkötü olan tekşey bunlardı zaten bunlarda kilo almam için iyi bi sebep
bugün çok kötüydüm akşamki içtiğim şey beni mahvetti nepis bişeymiş sabah uyanamadım mide bulantısı baş dönmesi herşey vardı onun için 11buçukda kahvaltı yaptm
1 yumurta
6 yeşil zeytin
1 kk lıgth peynir
1buçuk dilim ekmek
yarım bardak portakalsuyu
yarım salatalık
1bardak ıhlamur
1 kasede çorba içicem şimdi
çok su içemedim yeşil çay hiç içmedim
biraz düzeleyimde içerim hemmm sporuda akşama düşünürüz
hahahaha böyle diyeceğini biliyordum vallahiKIZIM BİDE BANA İÇME DİYON
gülme komşuna gelir başına
çarpılmışsın sende bak
bende hafta sonu içtim
ama ben alışığım içki beni çarpmaz
el yapımı rakı içmektek bünye bağışıklık kazandı
her haftasonu bi kadehçik içiyorum
buarada yarım kilo daha gitmiş
sevindim adına
bende bugün 63.3 tüm
ama halen kendimi 64 sayıyorum
enaz bir hafta bu kiloyu sabitlemeden kendimi 63 saymam
malüm bende kaçamak çok.
tebrikler sadiş yarım kilo da süper zaten artık yavaş verirsin 58 görmeden pes etme
Kız yarım kilo vermişsin daha ne istiyosun.Yaptığımız kaçamakları unuttun heralde =) ayrıca içkiler çok kalorili buraya yazsanız bir yudumcuk bira falan çok komik olur hehehehe
ehehehe bencede çok komik olur
ne bi yudumcugu anam hatılamıyorum bile sayısını
hem bira içmedim viski içtim ıyyyyyyggggggg aklıma gelince tekrar çıkarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?