Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnn
Bu gün tam kiloma geldim ya 57.00 2 gündür çok kötü hissediyordum. Bu kilomuda gördüm ya kimse tutamaz beni...

sabahı iyi atlattım dünde iyi başmamıştım akşam bozmuştum inşallah bugün iyi olacak canım

senin kilonu da yazıyorum ilk sayfaya canım

2011-04-06 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[2] Ispanak (yumurtalı) 0.5 PORSİYON 103 103
[3] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[4] Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 82.5 82.5
[5] Izgara Tavuk Baget 2 ADET 66 66
[6] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
[7] Keşkek(tavuklu) 0.25 PORSİYON 87.5 87.5
[8] Portakal 1 ADET 50 50
[9] Karnıyarık 0.5 PORSİYON 135 135
[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[11] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 68
Toplam : 790.7 kal.

sabahı iyi atlattım dünde iyi başmamıştım akşam bozmuştum inşallah bugün iyi olacak canım

senin kilonu da yazıyorum ilk sayfaya canım

teşekkür ederim canım . kendimi anca attım eve akşama misafirlerim var. İnşallah bir sey yemem. Bu arada bu ğün hocalar mercimek köftesi yapmışlar yemedim tuttum kendimi

Akşamıda atlattık mı tamamdır.

Bu günkü menüm
sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 30
1 kk beyaz peynir 40

Ara:1 tane elma 60

Öğle
1.5 elma 90

Ara: 1 tane elma 60

Akşam
1. tane elma 60

2 litre su.4 tane yeşil çay şimdiye kadar
1 tane daha yeşil çay içerim yatmadan sirkeli su

toplam:390 kalori

:78::78:

afiyet olsun canım

canım ben yarın pirinç lapası diyetine başlıyacağım 2 gün yapacağım azım durmuyo kafamda ayın 14ünde 55 kusurlerde olmak vardı bu gidişle olamıcam yarınlapa diyetine başlıyorum inşallah

1 çay bardağı pirinç 3 çaybardağı su tuz yok baharat konabilirmiş

zorlanmadığımız sürece de yoğurt da yok meyve yenilebiliyormuş 2 porsiyon

Merhaba, diyet serüveninizi başından beri takıp ettim ve ilham verici maratonunuza ben de katılmak istiyorum
önceleri hep 57 kiloda seyrederken 6 ay önce spor üyeliğimi bırakınca 59a çıktım ve motivasyonum olmadığından da bi türlü düşemiyorum

sevgilim sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmuyor bana sürekli bişeyler yedirmek istiyor,
yemeyince bozuluyor ama böyle giderse önünü alamıcam bu işin

motivasyonunuz bana da yardıcı olacak gibi bu ay sonunda bir tatilimiz olacak en azından 55 kiloya düşebilmeyi umuyorum

mlsaramıza hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bizim hedefimizde mayısın 15inde 52 kilo oolmak hepimiz aynı dertten buradayızinşallah hedeflerimize ulaşışırız hep birlikte

mlsaramıza hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin bizim hedefimizde mayısın 15inde 52 kilo oolmak hepimiz aynı dertten buradayızinşallah hedeflerimize ulaşışırız hep birlikte

çok teşkürrr
ben yarından itibaren iştah kapatıcı bir takviye ile başlıyorum ama çünkü başka türlü damağıma göre olunca engellyemiyorum kendimi

iyi ki iş var diyorum da oyalanıyoruz yoksa evde olanların işi daha zor valaa

yarın ne yediysem çeteresini tutmaya başlıyorum bakalı..ayrıca bazal metebolizma hızım 1931 çıktı,alıcağım kalori bundan düşük olursa zayıflıyorum anlamına geliyor sanırım o zaman benim hedefim 1000 kalori olursa haftada 1 kilo verebiliyorum haftada 3-4 gün de 40ar dakikalık yürüyüş yaparsam sanırım 3 haftada hedefe yaklaşmış oluyorum offf

kabız yapıyormuş bu lapa diyeti

asla başlamıyorum patates diyetine başlıyorum o zaaman

ben o evde olanlardanım canımhaftada 2 gün okul var oda yarım gün okula gittiğim gün az yiyorum ne güzel ama evde olunca

bende yarın patates diyetine başlıyorum canım inşallah başka yolu yok ya yemeyeceğiz yada böyle şoklara başvuracağız
aslında lapa diyetine başlıyacaktım ama kabız yapıyormuş

lahananın sadece sarmasını yerim canım:18::18:çorbasını yiyemem:18:
akşam yememek ve gündüz idareli yemek de çok etkili bence inşallah iyi sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…