- Konu Sahibi airlikfeer
-
Evet evet durmak yok belki 52 nin de altına düşeriz bir kaç kilo ilerde alabiliriz düşüncesiyle :82:
sana afiyet olsun kolay gelsin canım iyi geceler
Günaydınnnnnnnnnnnn Günaydınnnnnnnn
Bu gün tam kiloma geldim ya 57.00 2 gündür çok kötü hissediyordum. Bu kilomuda gördüm ya kimse tutamaz beni...
sabahı iyi atlattım dünde iyi başmamıştım akşam bozmuştum inşallah bugün iyi olacak canım
senin kilonu da yazıyorum ilk sayfaya canım
Bu günkü menüm
sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 30
1 kk beyaz peynir 40
Ara:1 tane elma 60
Öğle
1.5 elma 90
Ara: 1 tane elma 60
Akşam
1. tane elma 60
2 litre su.4 tane yeşil çay şimdiye kadar
1 tane daha yeşil çay içerim yatmadan sirkeli su
toplam:390 kalori
mlsaramıza hoşgeldin canımtabiki katılabilirsin bizim hedefimizde mayısın 15inde 52 kilo oolmak hepimiz aynı dertten buradayız inşallah hedeflerimize ulaşışırız hep birlikte
çok teşkürrr
ben yarından itibaren iştah kapatıcı bir takviye ile başlıyorum ama çünkü başka türlü damağıma göre olunca engellyemiyorum kendimi
iyi ki iş var diyorum da oyalanıyoruz yoksa evde olanların işi daha zor valaa
yarın ne yediysem çeteresini tutmaya başlıyorum bakalı..ayrıca bazal metebolizma hızım 1931 çıktı,alıcağım kalori bundan düşük olursa zayıflıyorum anlamına geliyor sanırım o zaman benim hedefim 1000 kalori olursa haftada 1 kilo verebiliyorum haftada 3-4 gün de 40ar dakikalık yürüyüş yaparsam sanırım 3 haftada hedefe yaklaşmış oluyorum offf
şu lahana çorbasını uygulyanlar çok iyi sonuç olduklarını söylüyorlar ama bi tek çorbayla bütün gün nasıl olur bilemiyorumm:44: liste burada var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/243041-lahana-corbasi-diyeti-yag-yakan-corba.html
ben galiba kalori sayarak ve akşam yemeyerek idare etmeye çalışıcam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?