Safiye78' in Diyet Günlüğü

hoşgeldin canım :)

15 dk hiç yoktan iyidir ama 20 dk dan sonra yağ yakımı oluyor. o yüzden normalde az ama olsun hiç yoktan iyidir vücut alıştıktan sonra süreyi çoğaltırım inşallah..

öğle yemeğim saat 15:10

2 adet tavuk baget (derisi alınmış)
salata ( 1 tk zeytinyağı,biraz sirke ve az tuz koydum)
2 yk yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Hosbuldum.. Seninde ögle yemegin benim haftada birgün mutlaka yediğim menüm. Herseyiyle

sabah kahvaltıda

1 haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeğinin içine 1 dilim salam ve biraz kaşar peyniri
4 adet yeşil zeytin
salatalık,maydanoz,roka
1 ceviz,şekersiz çay

ara 1 portakal

öğle yemeğinde de ıspanak yemeği,yoğurt ve 1 dilim çavdar ekmeği yemeyi düşünüyorum.

kendi günlüğümü ihmal etmişim bayaa

nerede kalmıştık

öğle yemeğinden sonraki ara öğün 5 adet badem

akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk ıspanak yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
salatalık,roka

ara
1 elma

gün içinde 1 fincan yeşilçay,1 fincan böğürtlen çayı

spor 15 dk eliptik bisiklet,15 dak yer hareketleri

ama saat 22:00 den sonra acıkıyorum geç yattığım için

selamlar
sizin topiği ben kaybettim neyse buldum simdi :))
insallah en kısa zamanda istedğiniz kg ulaşırsınız ulaşırız ama ben spor hiç yapmıyorum(

selamlar
sizin topiği ben kaybettim neyse buldum simdi :))
insallah en kısa zamanda istedğiniz kg ulaşırsınız ulaşırız ama ben spor hiç yapmıyorum(

tekrar hoşgeldin o zaman canım:)

inşallah hepimizi istediğimiz kiloya ineriz.benimde çok fazla spor yaptığım söylenemez.psikolojime göre değişiyo yani :) ama hiç yoktan iyidir yine hareket oluyo diyorum işte.ama sende en azından dışarıda yürüyüş yada evde mekik fln çekebilirsin.dediğim gibi hiç hareket etmemekten iyidir canım.bu arada kilo verdinmi senin nasıl gidiyor diyetin.çizelgelerde yok yaw taktım ben kafaya bunu :44:

sevgili günlüğüm bugün neler yaptığımdan bahsediyim :)

kalkınca 1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeğinin içine bir dilim salam ve kaşar
5 adet yeşil zeytin
1 ceviz
roka,maydanoz
şekersiz çay

ara
1 elma

öğle
6 yk ıspanak yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
salata

şimdide yeşilçay içiyorum.

bu sabah tartıda 57.9 u gördüm çok mutluyum :) hedef 52.yavaş yavaş olacak inşallah :)

safıye aslında kılon ıyı ne guzel boy mu kısa yoksa bolgesel kılonmu var
ay ben yesıl cayı cok bosladım ya devam etemem lazı cunku ıcmeyınce yavaslıyo gercekten benım metabolızma...

safıye aslında kılon ıyı ne guzel boy mu kısa yoksa bolgesel kılonmu var
ay ben yesıl cayı cok bosladım ya devam etemem lazı cunku ıcmeyınce yavaslıyo gercekten benım metabolızma...

tuğba merhaba

boyum 1.60 canım.kilom iyi gibi görünüyor evet ama ideal kilom 52-54 gibi bişey.ben 52 olmak istiyorum bakalım inşallah.evet bölgesel problemim var benim göbek ve yan simitler o yüzden kilo vermem lazım yağlar orada birikmiş durumda çünkü.yeşilçaya başlamanı tavsiye ederim bir anönce yağ yakımı ve metabolizma hızlandırma için.

ay bende senın gıbı olsam bende 160 boy 68 kıloyum ne kotu ya valla vercem bılla vercem ben bu nları

bende sporu hic sevmiyorum benim bünyeme cok ters ya ama yapmam gerekli onuda cok iyi biliyorum
ben daha kendime göre bi beslenme programı hazırlamadım yarından itibaren başlıcam insallah ama bu hafta su içmeye başladım her gün 1 kupa yeşil cay tükettim..Bende bi terslik var sabah tartıldığım zaman biraz daha fazla cıkıyorum bikac saat sonra 500-750 gr felan daha az çıkıyorum..

Canım bence de bir terslik söz konusu sabah kalktığında aç karnına ve tuvalete çıktıktan sonra tartılıyorsun değil mi? birde gün içinde tekrardan tartılma.çünkü gün içinde yiyip içiyoruz o yüzden fazla çıkar kilo buda moralimizin bozulmasına neden olur.doğru olan sabah kalkınca aç karnına tuvalete çıktıktan sonra çıplak tartılmak.asıl kilomuz bu

Sabah kalın kıyafetlerle mi tartılıyorsun yoksa canım.. Gercekten bir terslik var İnsallah sende fazlalıklarından kurtulursun..

Günaydın ablacım Bu hafta kac kilo verdin merak ettim

Gercekten öyle sabah wcye cıkıp ve cıplak tartılınca o kadar farkediyor ki... Bana söylediklerinde ben gülüyordum hani kıyafet nasıl farkeder kiloda diye. Gercekten de aksam ve sabah tartılmanda 600-700 gr oynuyor illaki..

Günaydın ablacım Bu hafta kac kilo verdin merak ettim

Gercekten öyle sabah wcye cıkıp ve cıplak tartılınca o kadar farkediyor ki... Bana söylediklerinde ben gülüyordum hani kıyafet nasıl farkeder kiloda diye. Gercekten de aksam ve sabah tartılmanda 600-700 gr oynuyor illaki..
[/QUOTE]

merhaba canım

gerçekten de çok farkediyor kıyafetle.zaten akşam kesinlikle tartılmamak lazım dediğin gibi 600-700 gr hatta bazen 1 kilo bile farkediebiliyor.

canım ben en dün sabah tartıldığımda 57.9 çıkmıştım ama bu sabah 58.2 çıktım.aslında ben her gün tartılmam ama nedense bu sefer öyle oldu.ama bundan sonra haftada bir tartılıcam.dünle bugün arasında 300 gr almışım mesela o yüzden gün gün değilde hafta bir tartılmak en mantıklısı.senin nasıl gidiyor canım kilo verdinmi diyet spor fln ne almede?

bu arada kilo çizelgemi nasıl güncelleyebilirim.kilomu değiştiricem bilen var mı arkadaşlar?

Ben değiştirmeyi bilmediğimden her seferinde en bastan yapıyorum canım..
Bu arada ben tartılmadım safiye ablacım işe gec kaldım acele cıktım evden yarın sabah tartılıcam..

kalkınca bir bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
bir dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin
roka,maydanoz
1 ceviz
2 dilim çavdar ekmeği
şekersiz çay

ara yok geç kalktığım için

öğle
6 yk mercimek yemeği
2 yk yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

ara
7 adet badem

akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk kabak yemeği
2 yk yarım yağlı yoğurt
roka,maydanoz
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 adet elma

öğlen bir fincan yeşilçay içmiştim.birazdan yine içicem.
ayrıca 15 dk eliptik bisiklete bindim ve mekik çektim.

bugün 58.2 çıktım hemen çizelgemi düzelttim tabi :) gerçi dün 57.9 çıkmıştım ama demekki yanlışmış olsun.zaten her gün tartılmak yanlış.ben sabırsızlık yaptım.bundan sonra haftada bir tartılıcam.inşallah sabrederim

Her gun tartilmak iyidir sanki :44: Fazla cikarsan o gun canin bi sey yemek istemez Az cikarsan motive olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…