Her gun tartilmak iyidir sanki :44: Fazla cikarsan o gun canin bi sey yemek istemezAz cikarsan motive olursun
safiye78 ve incireceli aç karnına ve çıplak tartılıyorum (kusura bakmayın biraz açık açık yazcam ama tuvalet derken kücük abdestten sonra tabiki) yani kıyafetle deil ama bole ilginç yani... sanırım tiroid rahatsızlğımdan dolayı diye düşünüyorum..
kahvaltı ile öğle yemeği arasında 1 fincan yeşilçay
öğle
1 tabak tarhana çorbası
4 yk mercimek yemeği
3 yk yarım yağlı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
roka,maydanoz
yemekler gayet ıyı valla sen en yakın zamanda kavusacaksın bence ıdealıne sayıfem...
ara 17:00
3 fındık 2 badem
1 fincan yeşil çay
akşam
1 tabak tarhana çorbası
6 yk kabak yemeği
3 yk light yoğurt
1 yeşil biber,1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 elma
ara
2 adet kepekli bisküvi
1 fincan yeşil çay
yatmadan önce 1 bardak yarım yağlı süt içmeyi düşünüyorum.bugün bisiklet yapamadım malesef ama en azından mekik çektim yapabildiğim kadar.
Merhaba safiye abla..
Aksam yemegin cok güzelmiş, kabagı da cok severim tarhana corbasını da mis
Senin de cok birşeyin kalmadı yaa ne güzel 6 kilo daha vermen gerek..
Sana da zayiflamıssın falna diyorlar mı farkeden varmı?
bende aranıza yeni katıldım destek tam destek gitsin bu pis etler
erken yatıp erken kalkmalıyııııımmmmmm oofffffffffff
canım merhaba
geç kalkınca metabolizma da yavaşlıyor.bir türlü düzene giremedim anlayacağın.en azından sabah 10-10 buçuk gibi kahvaltıya oturabilsem çok iyi olacak.ama hayatım düzensiz malesef bu konuda kendime çok kızıyorum
aynennnn bi ayılabilsem sabahhh :))
beni anlatıyorsunnn.. bende kendime cok kızıyorum ama bi türlü ayılamıyorum sabahları
işte geç yattığımız için oluyor canım.bu yüzden uykumuzu alamadığımız için yataktan da kalkamıyoruzsen kaçta yatıyosun genelde ??
bundan sanırım 20 gün önceye kadar 4 ü buluyordu..(bu şekilde 5 senedir aynı alışkanlık)
Son zamanlarda 1 de yatağa giriyorum kitap okuyorum 2 gibi uyuyorum ama sabah yine aynı ayılamıyorum
peki kaçta kalkıyorsun kahvaltıya saat kaçta oturuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?