ay o ne guzel tarıf safıyem kız sen verdırcem derken bıze kılo aldırma ...
ay o ne guzel tarıf safıyem kız sen verdırcem derken bıze kılo aldırma ...
tarifin için teşekkürler..Not aldım mutlaka deneyeceğim kalorisi düşük gibi..
Safiye ablacıgım nerelerdesin sen ya dünden beridir?
canım valla kayıplara karıştım benmisafirim vardı giremedim foruma.ara sıra oluyor işte ne yapalım
kızlar gelmişken ne yediğimi de yazayım bari :)
geç kalktım yinegeç kalkınca ne oluyor kahvaltıyla öğle yemeği birleşiyor
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin
salatalık,roka,maydanoz,dere otu
1 ceviz,2 erik kurusu,elma kurusu
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
şekersiz çay
sonrasında yeşil çay
birazdan yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum hava güzel görünüyor :)
tuğbacım merak etme kalorili bir tarif değil heleki beyaz un yerine galeta unuyla yapılırsa daha da hafif oluyor.ben size hiç kilo aldıracak bir tarif verirmiyim aşkolsun
aldırmazsın bacım ne demek kız yerım ben bunu
zaten komsu mantıyı burnumun dıbıde soktu delı olcam ya bılıyoda dıyette oldugumu azımlenırsın ıste dıyo gıcık ya...
vallahi bu azimlenmekten çok diyeti boz diye yapmış gibi geldi bana ama neyse..ayy ne fesatıııım
ama sen böyle oyunlara gelmezsin dimi canıııımm durmak yok yola devamm
gelmedım safıyem gelmedım valla ve yemedıgım ıcın tartı bana guzel seyler gosterdı ....
kızlar bu arada ben dayanamayıp bu sabah tartıldım yine
57.2 çıktım
pazartesi 57.7 idim ve regl idim.bugün regl bitti ve tartıldım.ama asıl regl bitiminden 2 gün sonra tartılmak doğru.bakalım cumartesi sabah yine tartılıcam :)
safiyecim senin kiloların iyi bana göre ben 75 kiloyum dün diyete başladım ve burda bir günlük açtım kendime ve çocukta yok mecbur kilo vermek zorundayım, bu kilolarla hamile kalırsam yandım ben herhalde çocuktan sonra bu kilolara birde doğum kilosu eklenirse herhalde eşim beni boşar ,zaten kendimi çok çirkin hissediyorumarada benim günlüğümede uğra desteğini bekliyorum sevgiler.....
mahşallah kilolar hızla gitmeye başlamaış hedefe çok az kaldı senin adına çok sevindim canım
kızlar bu arada ben dayanamayıp bu sabah tartıldım yine
57.2 çıktım
pazartesi 57.7 idim ve regl idim.bugün regl bitti ve tartıldım.ama asıl regl bitiminden 2 gün sonra tartılmak doğru.bakalım cumartesi sabah yine tartılıcam :)
masallah cnm.. sen istediğin kg kavuşacaksın cok azimlisin takip ediyorum seni...
Dediğin gibi senin ve benim geç kalkmalarımız nolcak bende bilemiyorum öğlen bizim kahvaltı faslımız baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?