Safiye78' in Diyet Günlüğü

kızlar gelmişken ne yediğimi de yazayım bari :)

geç kalktım yine geç kalkınca ne oluyor kahvaltıyla öğle yemeği birleşiyor

2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
5 yeşil zeytin
salatalık,roka,maydanoz,dere otu
1 ceviz,2 erik kurusu,elma kurusu
1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
şekersiz çay

sonrasında yeşil çay

birazdan yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum hava güzel görünüyor :)

canım valla kayıplara karıştım ben misafirim vardı giremedim foruma.ara sıra oluyor işte ne yapalım

Tabi ki ama özlüyoruz

Ohh kahvaltının güzelligine bak, tahin ve pekmez enerji deposu..

Bence de hava güzel görünüyor bugun sanki yaz gelmis gibi.

tuğbacım merak etme kalorili bir tarif değil heleki beyaz un yerine galeta unuyla yapılırsa daha da hafif oluyor.ben size hiç kilo aldıracak bir tarif verirmiyim aşkolsun

aldırmazsın bacım ne demek kız yerım ben bunu
zaten komsu mantıyı burnumun dıbıde soktu delı olcam ya bılıyoda dıyette oldugumu azımlenırsın ıste dıyo gıcık ya...

aldırmazsın bacım ne demek kız yerım ben bunu
zaten komsu mantıyı burnumun dıbıde soktu delı olcam ya bılıyoda dıyette oldugumu azımlenırsın ıste dıyo gıcık ya...

vallahi bu azimlenmekten çok diyeti boz diye yapmış gibi geldi bana ama neyse..ayy ne fesatıııım

ama sen böyle oyunlara gelmezsin dimi canıııımm durmak yok yola devamm

kızlar nasılsınız :)

ben yine sabahla öğleyi birleştirdim ah ahhh ben bu geç kalkmaları napıcam bilmiyorum yaa
neyse yediklerimi yazayım

3 adet nohut köftesi (taktım bu aralar )
salatalık,roka,maydanoz,dere otu
1 ceviz,2 fındık,2 badem
1 erik kurusu,1 kuru kayısı,3 küçük parça elma kurusu
3 yeşil zeytin,1 tk tahin-pekmez
şekersiz çay

şimdi yeşil çay hazırlıyorum :)

kızlar bu arada ben dayanamayıp bu sabah tartıldım yine

57.2 çıktım

pazartesi 57.7 idim ve regl idim.bugün regl bitti ve tartıldım.ama asıl regl bitiminden 2 gün sonra tartılmak doğru.bakalım cumartesi sabah yine tartılıcam :)

safiyecim senin kiloların iyi bana göre ben 75 kiloyum dün diyete başladım ve burda bir günlük açtım kendime ve çocukta yok mecbur kilo vermek zorundayım, bu kilolarla hamile kalırsam yandım ben herhalde çocuktan sonra bu kilolara birde doğum kilosu eklenirse herhalde eşim beni boşar ,zaten kendimi çok çirkin hissediyorum arada benim günlüğümede uğra desteğini bekliyorum sevgiler.....

merhaba canım günlüğüme hoşgeldin :)

sana da kilo verme yolunda başarılar diliyorum.öncelikle eşim beni boşar düşüncesini bir kenara bırak.önce kendin için kilo vermelisin kendini iyi hissetmek için.kararlı olduktan sonra gerçekten insan kilo veriyor.ama hızlı kilo verdiren sağlıksız diyetlerle değil tabiki.yavaş yavaş acele etmeden,her şeyden ölçüyü kaçırmadan yedikten sonra zaten kilo veriliyor.
inşallah sağlıklı bir şekilde kilo verir ve en sonunda kucağına bebeğini alırsın canım..günlüğüne de gelicem görüşmek üzere :)

mahşallah kilolar hızla gitmeye başlamaış hedefe çok az kaldı senin adına çok sevindim canım

masallah cnm.. sen istediğin kg kavuşacaksın cok azimlisin takip ediyorum seni...
Dediğin gibi senin ve benim geç kalkmalarımız nolcak bende bilemiyorum öğlen bizim kahvaltı faslımız baslıyor

masallah cnm.. sen istediğin kg kavuşacaksın cok azimlisin takip ediyorum seni...
Dediğin gibi senin ve benim geç kalkmalarımız nolcak bende bilemiyorum öğlen bizim kahvaltı faslımız baslıyor

aynen öyle canım.kahvaltıyla öğleyi birleştiriyorum mecburen.tabi buda günde 2 ana öğün yememe neden oluyor.erken kalksam çok daha iyi kilo vericem ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…