Safiye78' in Diyet Günlüğü

bu arada bende kahvaltımı yazayım..

öncesinde su

2 dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
1 yumurta(tavada çok az yağ ile)
1 tk kuşburnu marmelatı
şekersiz çay

bugün çok zor yedim kahvaltıyı.bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor
birde yine biraz geç kalktım ara öğün yapamıcam sanırım hiç olmazsa birazdan yeşil çay içeyim bari

süper gidiyorsun hedefine az kaldı yaza bomba olursun

Cok güzel ablacım.. tü tüü tüüü nazar degmesin
Eskiden olsa bunlara kahvaltı diye bakmazdım Kızartmalar, tereyaglı yumurtalar isterdi canım.

Cok güzel ablacım.. tü tüü tüüü nazar degmesin
Eskiden olsa bunlara kahvaltı diye bakmazdım Kızartmalar, tereyaglı yumurtalar isterdi canım.

teşekkür ederim canım :) dimi ama valla bende kahvaltıdan saymazdım önceden.her gün patates kızartması olmadan kahvaltı yapmazdım.alışıyoruz zamanla ama tabi kızartmayı aramıyorum diyemicem

ara
4 fındık,5 badem
sütlü neskafe şekersiz

akşam
2 yk bulgur pilavı
4 yk yoğurdun içine 1 salatalık ve 1 dilim çavdar ekmeğini karıştırdım bu kadar
canım fazla bişey istemedi

kızlar merhaba

dün bayaa bi kaçamak yaptım o yüzden yazma gereği bile duymadım

neyse bugün kahvaltı öncesi 1 bardak su

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 ince dilim kaşar peyniri
3 yeşil zeytin 1 tatlı kaşığı kuşburnu marmelatı
şekersiz çay

ara
5 fındık,1 fincan yeşil çay

öğle
3 nohut köftesi
3 yk light yoğurt
1 salatalık

akşamda karnıbahar yemeği yoğurt ve çorba yemeği düşünüyorum.bu arada pazartesi yani yarın tartı günümdü ama bugün regl oldum.artık regl bitince tartılmayı düşünüyorum.görüşmek üzere..

teşekkür ederim canım :) dimi ama valla bende kahvaltıdan saymazdım önceden.her gün patates kızartması olmadan kahvaltı yapmazdım.alışıyoruz zamanla ama tabi kızartmayı aramıyorum diyemicem

Aynen öyle ablacım bende bazen arıyorum..

Bu arada kacırdıklarını niye yazmadın zati kendimi suclu hissediyorum suc ortagı olaydın bana
1 hafta sonra tartılırsın artıkın tatılmadıgın iyi olmus..

merhaba canım
valla kaçırdıklarımı yazsaydım hiç iyi örnek olmazdım.aklına gelen zararlı ne varsa yedim işte

kızlar bu arada bugün benim tartılma günüm.regl olduğım için sonra tartılcaktım ama dayanamdım tartıldım.regl nin 2.günü olmasına rağmen 57.7 çıktım yani 1 haftada 500 gr vermişim çok sevindim

bugün kahvaltımı değişik yapmak istedim..
1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği

1 fincan yeşil çay,5 fındık

öğle
3 nohut köftesi
salata
2 yk light yoğurt

şimdi yine 1 fincan yeşil çay içiyorum :)

merhaba canım
valla kaçırdıklarımı yazsaydım hiç iyi örnek olmazdım.aklına gelen zararlı ne varsa yedim işte

Ablacım beni gecmişsin ama yaaaaaaa simdi ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim senin adına sevindim ama o ayrı..
Ögle yemegin cok güzel gerci nohut köftesi yemedim ama tadı güzeldir eminim afiyet olsun :13:

merhaba safiye topiğime gelip yazmışsın duygularını paylaşmışsın çok teşekkür ederim canım
herşeyin gönlünce olması dileğiyle kolaylıklar diliyorum , topiğin hayırlı olsun

Ablacım beni gecmişsin ama yaaaaaaa simdi ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedim senin adına sevindim ama o ayrı..
Ögle yemegin cok güzel gerci nohut köftesi yemedim ama tadı güzeldir eminim afiyet olsun :13:

canım çok teşekkür ederim.fazla düzenli olamadığım halde yavaşta olsa kilo veriyorum ve bende çok mutlu oluyorum.ama sende çok iyi gidiyosun.eminim sende emeklerinin karşılığını alacaksın canım.çok öptüm :)

nohut köftesi tarifini aşağıya ekliyorum.bence çok güzel demeni tavsiye ederim.yalnız ben beyaz un yerine galeta unu koydum daha hafif olsun diye

NOHUT KÖFTESİ

Malzemeler:

• 1 su bardağı nohut
• 2 adet kuru soğan
• 2 diş sarımsak
• 1 adet yumurta
• yarım demet maydanoz
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay kaşığı kimyon
• 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
• 1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Nohut akşamdan ıslatılır haşlanır rondoda kıyılır soğan rendelenir maydanoz ince kıyılır sarımsak ezilir yumurta, un, karabiber,pul biber,tuz,kimyon katılır yoğrulur köfte şekli verilir kızgın yağda kızartılır

İnsallah ablacım gec olsun güc olmasın.. Yeter ki karsılıgını alalım bu azmimizin..

Mutlaka deneyecegim, mücverin yapımına benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…