bu arada bende kahvaltımı yazayım..
öncesinde su
2 dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
1 yumurta(tavada çok az yağ ile)
1 tk kuşburnu marmelatı
şekersiz çay
bugün çok zor yedim kahvaltıyı.bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor
birde yine biraz geç kalktım ara öğün yapamıcam sanırım hiç olmazsa birazdan yeşil çay içeyim bari
bu arada bende kahvaltımı yazayım..
öncesinde su
2 dilim çavdar ekmeği
5 yeşil zeytin
1 yumurta(tavada çok az yağ ile)
1 tk kuşburnu marmelatı
şekersiz çay
bugün çok zor yedim kahvaltıyı.bazen canım kahvaltı yapmak istemiyor
birde yine biraz geç kalktım ara öğün yapamıcam sanırım hiç olmazsa birazdan yeşil çay içeyim bari
süper gidiyorsun hedefine az kaldı yaza bomba olursun
Cok güzel ablacım.. tü tüü tüüü nazar degmesin
Eskiden olsa bunlara kahvaltı diye bakmazdımKızartmalar, tereyaglı yumurtalar isterdi canım.
teşekkür ederim canım :) dimi ama valla bende kahvaltıdan saymazdım önceden.her gün patates kızartması olmadan kahvaltı yapmazdım.alışıyoruz zamanla ama tabi kızartmayı aramıyorum diyemicem
Aynen öyle ablacım bende bazen arıyorum..
Bu arada kacırdıklarını niye yazmadın zati kendimi suclu hissediyorum suc ortagı olaydın bana
1 hafta sonra tartılırsın artıkın tatılmadıgın iyi olmus..
merhaba canım
valla kaçırdıklarımı yazsaydım hiç iyi örnek olmazdım.aklına gelen zararlı ne varsa yedim işte
bugün kahvaltımı değişik yapmak istedim..
1 tabak mercimek çorbası ve 1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşil çay,5 fındık
öğle
3 nohut köftesi
salata
2 yk light yoğurt
şimdi yine 1 fincan yeşil çay içiyorum :)
Ablacım beni gecmişsin ama yaaaaaaa simdi ben sevinsem mi üzülsem mi bilemedimsenin adına sevindim ama o ayrı..
Ögle yemegin cok güzel gerci nohut köftesi yemedim ama tadı güzeldir eminim afiyet olsun :13:
Azmine hayranım benide desteklediğin için çok mutluyum
merhaba safiye topiğime gelip yazmışsın duygularını paylaşmışsın çok teşekkür ederim canım
herşeyin gönlünce olması dileğiyle kolaylıklar diliyorum , topiğin hayırlı olsun
canım çok teşekkür ederim.fazla düzenli olamadığım halde yavaşta olsa kilo veriyorum ve bende çok mutlu oluyorum.ama sende çok iyi gidiyosun.eminim sende emeklerinin karşılığını alacaksın canım.çok öptüm :)
nohut köftesi tarifini aşağıya ekliyorum.bence çok güzel demeni tavsiye ederim.yalnız ben beyaz un yerine galeta unu koydum daha hafif olsun diye
NOHUT KÖFTESİ
Malzemeler:
• 1 su bardağı nohut
• 2 adet kuru soğan
• 2 diş sarımsak
• 1 adet yumurta
• yarım demet maydanoz
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay kaşığı kimyon
• 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
• 1 çay kaşığı karabiber
Yapılışı:
Nohut akşamdan ıslatılır haşlanır rondoda kıyılır soğan rendelenir maydanoz ince kıyılır sarımsak ezilir yumurta, un, karabiber,pul biber,tuz,kimyon katılır yoğrulur köfte şekli verilir kızgın yağda kızartılır
İnsallah ablacım gec olsun güc olmasın.. Yeter ki karsılıgını alalım bu azmimizin..
Mutlaka deneyecegim, mücverin yapımına benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?