Doğuma Hazırlık sağlıklı bebek doğurma-büyütme rehberi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Organik diye acaba bizi mi kazıklıyor bu vatandaşlar

kesinlikle. ürünün başına doğal, bitkisel, organik geliyorsa bir kere sırf bı sıfatlar için para veriyoruz. bir de baktığım ürün ithal, almanyadan... o da katlıyor fiyatı. ah biz ah biz, biz neden üretmiyoruz ki kendim de üretemiyorum yıkanabilir ıslak mendil de bulamadım.

bir yerler yıkanabilir bebek bezi görmüştüm.. bilen var mı ? bulursam onu ekleyeyim de bir bakın.

Canım anca yazabiliyorum kusura bakma.

Ben kızım icin oldukca kaliteli bir kuvet kullanmıştım emsallerinden sağlam biraz da genişçe. İcinde emniyeti su tahliye gideri var bu cok isime yaramıştı. Ucgen isaretinin icinde 5 yazmasina dikkat etmek gerekli bi de bendekinde bikac sertifikada vardi.

ilk günden itibaren bebek filesiyle kuvetinde yıkandı kızım.

Bebek filesini de cok fonksiyonlu birkaç sekle girebilen file tercih etmiştim. Temizliği ve kuruması cok pratik.malum bebek file ve süngerleri cok mikrop barındırabilecek kapasitede. Ama sorun değil biraz Ersag banyo wc li sıcak suda yikayinca sterilizasyon tamamdirrrrr .

babyneo diye bir marka... sadece bez değil başka şeyler de var..

SupErmiş bunlar hemde turk malı cok heyecan verici!

Kullanislilik acisindan Tabi diger hazır bezlere gore karşılaştırma yapmamak gerek ama oldukca saglikli olduğu kesin.pvc kullanılmaması yeterli zaten.

Teşekkürler taydın..

şahsen ben zamanı geldiğinde alıp denemek istiyorum.. benim de çok hoşuma gitmişti gördüğümde.. belki biraz zahmetli olur kullanması, kullanıp atmaya benzemez. ama kendim pedlerden çektiğim için bebeğimin de bezden çekmesini istemem açıkçası.. ped de var ama stokta yokmuş şu anda. takip edip denemeyi düşünüyorum geldiğinde.. ayrıca dediğin gibi birçok sertifikaya sahip yerli bir firma daha..

babyneo diye bir marka... sadece bez değil başka şeyler de var..
Hay aklınla bin yaşa taydinciğim. Daha iki gün önce bu markanın sitesinde yıkanabilir göğüs pedi bakmıştım. Hatta bebek bezlerine de bakmıştım ama bu aralar çok dalgınım yahu

Ben fileyi bir türlü kullanamadım yani cesaret edemedim. Bana çok sert gelmişti. Ben büyük ihtimal sünger alırım herhalde küvetle birlikte. Çok sağol

Sorma o pedlerden neler çekiyorum hepsi alerji yapiyo.kotex eh iste onunla idare ediyorum.
Bir ara pamuklu bez kullanıyordum sonra üniversitede mecburen pes ve hala devam pede.

Eger bu marka yikanabilir ped çıkarırsa super olur hemen alırız.sterilizasyon konusunda nasil olsa antibakteriyel kapı gibi ersagimiz var.

Nasip olurda baska bebisim olursa bende bu yikanabilir bezlerden kullanmayı düşünüyorum.bir arkadasim kullanıyordu yurt disından getirtmisti ve de cok memnundu baktimda aynılarından!

Ayy hem de cok güvenilir valla bayıldım turk üreticiye her zaman destek vermeliyiz.

neocomfort markası ile günlük pedleri var şu anda sitelerinde.. gündüz ve gece pedlerinde de geçici olarak temin edilemiyor yazıyor... temin etseler de alıp denesek.. her ay kabusum inan ki...

kullanan birinin memnun olduğunu duymak güzel. zira kk da bu bezlerle ilgili bir topik var ama herkes kim uğraşacak onunla, kakalı bez makineye mi atılır, bezi temizlerken herşeyi mi kirleteceğiz vs vs şeklinde yorumlar yapmış..

boreas09 canımmm... kura çektik sen çıktın nasipse aramızda en yakın anne olacak sen varsın... deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz

ahhh bugünkü konudan o kadar uzaklaştık ki....

benim boya ve döşemelerle ilgili hiçbir bilgim yok... bilen varsa paylaşsın arkadaşlar...

krizsavarcım kızacak yoksa bize:26:

Bu yıkanabilir pedlerden Ebay'da satılıyordu. Ben bakmıştım bir ara ama koku yapar diye de öylesine bakmıştım. Ben cotex'le az da olsa yine yurtdışından ithal %100 pamuk tampon kullandım.şimdi ara verdim

Hem de ne kura benim arkamdan sen de gel de, beraber paylaşalım şekerim

Son düzenleme:
arkadaşlar gebelik ve bebek dışındaki paylaşımlarımızı yapabileceğimizi düşündüğüm yeni bir topik açtım... çok doluyuz, her şeyden bahsetmek istiyoruz ne diğer topikte ne de burda topiklerin amacına uygun düşmüyor diye düşünüyorum...

orada da değerli bilgilerinizi paylaşır da bbeni yalnız bırakmassanız sevinirim

A Aaa kakali bezleri ön akitma yapmadan direkt camasir makinesine mı atıyormuş bazıları!?
Yapilmasa da Düşünülmesi bile itici!

Ayy bulaşıkları bile akıtmadan bulasik makinesine atmıyoruz!

Öyle yapacak insan bence hiic bu yikanabilir bezlerden almasın kas yaparken göz çıkarmasın yanii

Son düzenleme:
ahhh bugünkü konudan o kadar uzaklaştık ki....

benim boya ve döşemelerle ilgili hiçbir bilgim yok... bilen varsa paylaşsın arkadaşlar...

krizsavarcım kızacak yoksa bize:26:

Mesela ben lambirileri cilalatirken su bazlı antialerjik boya kullanılmasına cok dikkat etmiştim.iyiki de etmişim cok memnun kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…