- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
-
günaydın arkadaşlar, güzel paylaşımlarınız için yazan ellerine sağlık
taydinciğim konular benim yazdıklarıma bağımlı değil, rahat ol :) ben kitaptan gittiğim için önüme ne geliyorsa ordan bahsediyorum. sohbet nereye götürür bilinmez
bebeği olan ve olacak hanımlar, evde kablosuz bağlantı bulundurmuyorsunuz veya hep açık değil mi?
Şekerciğim eline gözüne sağlıkişte bu süpermişşşş Ben ağabeyimlerden sadece küveti almıştım, fileyi de o zaman aceleyle almıştım, araştıramamıştım. Demiştim ya bu bebekte daha deneyimli olacağım diye; bak işte şimdiden başladı +'lar
arkadaşlar radyasyonun etkisini azaltmak için tuz lambası kullanabilirsinizözellikle evinde kablosuz modem olanlara bildirmek istedim. ayrıyetten kaktüsn de radyasyona etkisi var diyenler olduğu gibi bunun yersiz olduğunu söyleyenler de var. bebişlere radyasyonsuz doğal bir hayat diliyorum
sevi bebe iyi bir marka mı? evim.nete gelmiş arkadaşlar%100 Pp yazıyor, yani 5 numaralı plastik.
krizsavar, kitabım geldi ve bayıldım. Harikaymış bu yahu. Kendi adıma çok teşekkür ederim bu kitapla beni tanıştırdığın için
arkadaşlar yıkanabilir bebek bezleri kullanılacaksa eğer, yumuşatıcıyla yıkanmaması gerekiyor. yumuşatıcı bezlerin emiş güçlerini azaltacak bir sürü yağ ihtiva ediyormuş. bu sebepten sirke kullanmamız yerinde olabilirmiş. sirke sabunun kumaştan çıkmasına, kumaşın tahriş olmasına vesile olup yumuşamasını da sağlıyormuş
kitapta bir sürü bez türü var ama türkiyede var mıdır bilmiyorum. ekolojik bezler, hibrit bezler, organik pamuk bezler, vs... araştırmamız lazım. en kötü ihtimalle ekolojik bez kullanılması tavsiye ediliyor.
iyi işçilikli masif ahşaptan üretilen, cilalanmamış oyuncaklar tavsiye ediliyor. cile olarak ceviz yağ veya balmumu kullanılabilinir diye de eklemiş yazarplastik oyuncaklardan kaçınmamız gerektiğini, alacaksak da PVC içerip içermediğini öğrenmemizi, bu bilgiye ulaşamıyorsak oyuncağı üreten firmanın müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmemizin iyi olacak. plastiklerde bir sürü zararlı madde var en başında fatalatlar geliyor ve diğerleri kitapta mevcut. ekolojik üretim yapan oyuncak firmalarını da yazmış yazar; fakat yine burda olacağından şüpheliyim. keşke böyle bir kitabı Türk bir yazar da yazsa kaynaklar önererek. verdiği birkaç marka ismi:
brio, logo,tiny love, primetime playthings, sassy...
Öncelikle topiğe hoşgeldin. Sanırım ilk gebeliğin. Ne mutlu sanaarkadaşlar öncelikle merhaba bu topik güzel olmuş benimde 15 yıl sonra bi bebeğim olacak nasipse şuan 31 haftadayım doğum çantamı hazırlamaya başladım erkenmi sizce:26:​bide ben pek bebek bezi falan çok anlamıyorum hangi marka iyidir inanın ne alacağımı çantada ne olması gerek bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?