Kesinlikle katılıyorumselam canımmm
sarayca artıkk diyetisyen gibi olduu
sadece zihnini kullanarak bu işi başarır benceeee
canım iyiki görmüşsün ve gelmişsin, yaseminim başladım bu sefer, umarım devam ederim, bu gün kendimi daha iyi hissediyorum, ayrıca tespitin çok doğru, duygusallaşıyorum ve kendimi yemeye veriyorum, inşallah haftaya çocuklarımla kavuşurum ve bu döngü azalır.slm saraycam sayfan hayırlı olsun gezerken gördüm sayfayı
saraycam sen çoçuklardan ayrı kaldıkça duygusal açlığa giriyonbence
bide tavsiyem sana lütfen katı diyetler ve dtoxlar yapma onlar kalıcı olmuyor yavaş yavaş ver hatta diyetisyene git sana arkadaş tavsiyem
yeniden hayırlı olsun canım istediğin kiloya ulaşman dileğiyle seni seviyorum arkadaşım
hadi hayırlı olsun canım bende başladımGünaydın kızlar bu sabah itibari ile şekersiz 21güne start vermiş bulunmaktayım hadi hayırlısı İnşş akşama detaylı ne yediklerimi yazalım değerlendirelim birbirimizi
selam canımmm
sarayca artıkk diyetisyen gibi olduu
sadece zihnini kullanarak bu işi başarır benceeee
Kesinlikle katılıyorum
günaydın bitanem
78,6 bugün dün 78,9 haftaya inş güzel sonuç alırızhadi bakalım beraber başladık, umarım iyi sonuç alırız, benimde motivasyon tavan
kızlar bu gün kupa tedavisi olacaktım, doktorum yokmuş, bu nedenle bitkisel beslenmek adına pirinç lapası yaptım, bu gün öyle besleneceğim
BENDE dün lazer gitmiştim
bana sana hacamat ve sülük tedavisi yapalım dedim
açıkcası korktm cesaret edemedimmm
kupa tedavisi neee
lazere bir defa başladım bıraktım, gitsem mi gitmesem mi kararsızım açıkcası
kız hacamat kupa tedavisi oluyor, bence yaptır yasemin, ben korkuyorum ama sen korkma
sen yine bitirmişsin seneler önce 2 seans gittim bir daha gitmedim lazere.BEN lazer 5 yıl önce cene ve k.altıma yaptırmıştım bitmişti 2 yıldır kullanımd ilaçlardan dolay yine hortlamıştı ama öle 5-10 tüy çok değil
burda bir yer kampanya yaptı bende başladım çok şükür %75 bitti
ah birde düzenli gitsem bitecekdeeee
ben bir yıldır cesaretimi toplayıp yaptıramıyorum
Gayet güzel canim.Süper gidiyor canım Çook motıveyın
Senin nasıl canım 3.günüm 1.1gr vermişimGayet güzel canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?