Neyse sen boş çevirmedin bari
Kötü bişey yemedim kız bizimkiler mangal yaptı geç yedik üstüne de meyve.o kadar.ama ortada masada olunca meyveler gece boyu yedikNe demek aralıksız yedim pii
Alırım bir fincan
Ama çaySen hiiiiç utanmazken
Afiyet olsunKötü bişey yemedim kız bizimkiler mangal yaptı geç yedik üstüne de meyve.o kadar.ama ortada masada olunca meyveler gece boyu yedik
Canım beğendim menünü, tabi geç saat de meyve olmamış sen zaten bilirsin bunuMenümü yazayım (öğlen ve akşam işyerinde olanları yiyorum)
Sabah 7 bir adet diyet kurabiye neskafe
Kahvaltı 11.00
2 dilim diyet köy ekmeği
Bol peynir
10 zeytin
Salatalık domates
Öğlen 15.00
4 kaşık domatesli bulgur pilavı
2 kepçe cacık
Akşam 19.00
2 kaşık domatesli bulgur pilavı
Bi küçük şinitzel
3 parça patates
23.00 bi avuç çekirdek
Karnım acıktı az önce bi tane muz yedim bi bardak sütle
Su 1.5
Spor yok
Nego Bonus
Afiyet olsun asıl ben kahveciyim. Bugün de sınavım var. Cumamız mübarek olsun kızlar
Geçmiş olsun canımGünaydın, dün sapıtık bir gün oldu, ağrılarım yüzünden keyfim yoktu.
Belli olmaz canım kilodan ziyade ölçülerim önemli benim içinAfiyet olsun asıl ben kahveciyim. Bugün de sınavım var. Cumamız mübarek olsun kızlarNego her cuma kilonu da yazıcan mı?
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Zati şu bildiklerimizi bi uygulayabilsek 50 kiloyduk şimdiyeCanım beğendim menünü, tabi geç saat de meyve olmamış sen zaten bilirsin bunuama genel olarak kilona göre beğendim.
Su ne öyle azcık
Aynen kuzum uygulasak fıstık oluruzZati şu bildiklerimizi bi uygulayabilsek 50 kiloyduk şimdiyeçok açtım efom masum bişeyler aradım muzun masumiyetine kandım
Suyu arttırmam lazım evet kasada da lok lok içemiyom habire çişe gidiyom o zaman da.evdeyken içmeye çalışim artık
Sende miAynen kuzum uygulasak fıstık oluruz
Ama olsun gayet güzel Maşaallah
Abır cubır olmasın o bile yeter ki
Ya evet işte su olmaz, evde bile sürekli wcye gitmeye eriniyorum
Tabi ya dakika başı wcSende miben de çok üşeniyom indir kaldır indir kaldır hep öğlene kadar 1 litre içim bari kalan 1 litreyi de işte hallederim artık napak.hava da serin burda aklıma içmek gelmiyo hiç
Bi ara ben de düşündüm bunu ama işime gelmediKan grubuna göre besleneyim diyorum ama siyah çay yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?