Ayy inanamıyorum açıp açıp okuduğum mavimi ile yazıştığıma, çook mutluyum. Ben de burdan devam edeyim, bana sayfayı kullanmakla ilgili de yardımcı olursanız çok sevinirim. Mavimi inanmazsın belki 50 kez okudum ama bir türlü başlayamadım ama bu sefer yapacağım, kararlıyım. Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Ben 30 yaşımdayım. Yaptıklarımı sizin gibi günlük yazmaya çalışacağım.
Sabah: Geç kaldım, kahvaltı yapamadım
14:00: 3 yumurtadan peynirli omlet, maydonoz, çay
17:00: Bir kase kirazlı yoğurt yaptım yedim , bir tane soda
20:00: Tavuk, bulgur pilavı, cacık, salata
Bugunluk yeme-içme olayım bitti
Ankara da yaşıyorum. Kilom 66 , boyum 163( en son 25 mayısta tartıldım)
Hedefim ilk ay için 5 kilo. Ama en önemlisi sıkılaşmak istiyorum. Akşamları 30 dakika yürüyorum. Yüzümün çökmesini istemiyorum , kilo verince yüzüm hemen küçücük kalıyoo..Önerileriniz, tavsiyeleriniz.. Düşünceleriniz, benim için çok önemli. Ve mavivi canım sen bir harikasın, iyi ki varsın ve bu günlüğü açtın.
Herkese selamlar sevgiler öpüyorum
tatlım tatlım tatlımm hoşgeldin
inşallah p.tesi de güzel bir değişiklik görürüm dicem ama hafta sonu adanaya gidiyorum kebap mebap ne varsa yedirirler heralde ben de duramam yerim dikkatli olmam gerekli bu yüzden
Adana mı ne güzel bir sehre gelin gidiyorsun sen tatlım yaa
cok severim orayı
ayrıcana biricik gelinleri gitmis abartmadan ye sen de bol proteinli olarak
selamlar
öğlen yemeğim
8 adet ızgara köfte
salata
bi dilim ekmek
ayran
evet aşırı doydum ama köfte acıktırıyo beni hemen aslında ya nedenini anlayamadım köfte yediğim zamanlar 3 gibi acıkıyorum mantıksız yani
aslında proetein insanı tok tutar
keşke yanında ekmek yemesen daha iyi olurdu
açlık hissettim bence ya sütlü kahve iç yada ayrannnnn
Ah mavişimm
bizim sanırım düzensiz yediğimiz için bu kg bizle dalga geçiyorrr
artık bir ileri 2 geri gitmek isteimyorumm
geecen yıllar ayda 1kg versem bile kaçamak yapmazdım
inatla vereceğim derdimmmm
gerçi şimdide inatlaşmaya başladım kilolarla bakalım kim galipolacak
ben mi yağ kütleleriiiiiiiiii
kızlar hoşbulduk
mavimi tebrik ederim, adanalılar gelinlerini el üstünde tutarlar, allah mutluluk verdin tatlım.
Akşam zor da olsa 30 dakika yürüdüm.öyle alışmışım ki tembelliğe zor geliyoo:26:
Sizlere bişeyler danışmak istiyorum.
1)kilo verme sürecinde sizi en çok motive eden şey-cümle ne oldu?
2)ben kendimi pek 38-36 beden bilmediğimden biraz korkuyorum, bilmemezlikten.
3)ben mavimi yi çokkk okudum, bazen badem yedim yazardın. şimdi ben gidip 300 gram badem alsam hepsini yerim. Almıyorum cısss şeyler. O kötü beslendiğim günlerdede inanılmaz çok yiyordum ne varsa bitiriyordum. Hem de acıkmadığım halde. Neden böyleyim ?
4)o günlere dönmekten çok korkuyorum.
Fikirleiniz çok değerli, bir cümleniz belki de enim motivasyon nedenim olailir.hepinizi öperim
Kızlar hoşbulduk
Mavimi tebrik ederim, Adanalılar gelinlerini el üstünde tutarlar, Allah mutluluk verdin tatlım.
Akşam zor da olsa 30 dakika yürüdüm.Öyle alışmışım ki tembelliğe zor geliyoo:26:
Sizlere bişeyler danışmak istiyorum.
1)Kilo verme sürecinde sizi en çok motive eden şey-cümle ne oldu?
2)Ben kendimi pek 38-36 beden bilmediğimden biraz korkuyorum, bilmemezlikten.
3)Ben Mavimi yi çokkk okudum, bazen badem yedim yazardın. Şimdi ben gidip 300 gram badem alsam hepsini yerim. Almıyorum cısss şeyler. O kötü beslendiğim günlerdede inanılmaz çok yiyordum ne varsa bitiriyordum. Hem de acıkmadığım halde. Neden böyleyim ?
4)o günlere dönmekten çok korkuyorum.
Fikirleiniz çok değerli, bir cümleniz belki de enim motivasyon nedenim olailir.Hepinizi öperim
inatlaşmak lazım tatlım bence de
Valla tatlım ekmeği de niye yiyorsun diye sorarsan aslında çok mantıksız gelebilir ama bilerek yiyorum bu kaçamağı bilinçli yapıyorum ki başka kaçamak yapmak hakkım olmasın diye zira bu dönem ki iradem feci kaçamak yapayım deyince büyük oluyor ipin ucunu kaçırmamak için
çok mu saçma:18:
eğer sen aklından kaçamak fikrini çıkarmasan da
her daim kaçamak yaparsınn hal böyle olunca strese girersin bu sefrde kendini saçma sapan şeyler yerken bulursun
önce aklından kaçamağı çıkar cnm BİRŞEY istedimi yudum su iç baktın olmuyor salatalık ye domates tüket BU SAVAŞTAN BİZ GALİP ÇIKALIMMMM
ben hurma ve kayısı yememin sebepi ne biliyormusn tatlıya olan düşkünlüğümm
bence şöyle yapabilridnnnn
o ekmeği
ikindin saatine
1 bardak çay az peynir ile tüketebilirisin
Bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum şuan
kendimi şöyle söylüyorum
ellerimi midemi üzerine koyupp
vucuduma şifa olan herşey kalsınnn
yaramatan ve bana zararlı olan besinler vucudumdan çıksınnn
diyorrrum
işe yarıyorr
mavim ben burayada yazabilrmiyim izinsiz geldim ama
eskilerden biri ile görüşmek iyi geliyorrr
evet tatlım haklısın aslında kaçamak fikrini tamamen çıkarmak gerekli ama son kilocuklar bunlar ve hedefime ulaştıktan sonraki yediğim bi kaç dilim ekmeğin karşıma birikerek kilo olarak çıkmasını istemiyorum gram gram gitsin ama gelmesin bi daha ben bu kanaatteyim artık
Hem öğünler arası bir şey yemeye karşıyım leptinciklerim için, bırakıyorum salgılansınlar
He zorda kalırsam yeşilçay ayran kahve ya da bi kaç lokma badem ceviz o kadar
Ama evet galip çıkalım 3 aydan az kaldı düğünüme sınavlarım bitti sayılır haftaya düzenli bi şekilde plates yapmaya başlıycam karın savar yapıcam gelinliğim ve tatilimizde göbekli görünmemek için :26:
cnm bu kadar aciz değil
önce 70 küsür kg nasıl düştüysen şimdi başarabilirsinn
3-4 kg mı korkutacak seniiiiiiiii
biraz sıkarsan kendini 1 aya kalmadan savarsın kilocuklarınıııııı
bende akşamları evde twister ip atlama yapıyorum fırsat buldukça da yürüyorummmm
bende ramazan bayramına kadar hedefim 63 kg düşmekkkkkk
evet bunun enerji boyutu da var ben inanıyorum bu tarz şeylere ben de yapıcam
Yaz tabiki tatlım deli misin ya soruyor bir de isteyen herkes yazabilir, ki senle geçen yıl az vakit geçirmedik buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?