Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

Selam tatlim yaa hosgelmissin veririz ki daglari eritiriz azimli istikrarli olalim kafi .)))
Kesge daha evvel uye olsaydin ya gecen yil birlikte eritirdik ama gec kalmis sayilmayiz tabiki ben de ankaradayim bu arada ne guzel.))

İyi aksamlar gunlukcum

Aksam yemegim

7 gibi yedim oglen yemegim yoktu aksama epey yedim gibi oldu

Patlican yemegi bi kepce
Bi kac kasik pilav
Bi kac kasik corba
Bi kac catal karpuz

Günaydın herkese
yeni gelen arkadasta hosgelmis günlügümüze
dün aksam
fırında sebzeli etli bir yemek yedm
salata
ayran

ve azıcık hareketler yaptım kendi çapımda

bu sabah
2 tavada yumurta
bol maydonoz
bir lokma kek

ögleni de yazarım sekerler
güzel bir gün olsun herkese

Adana mı ne güzel bir sehre gelin gidiyorsun sen tatlım yaa
cok severim orayı
ayrıcana biricik gelinleri gitmis abartmadan ye sen de bol proteinli olarak

Adana mı ne güzel bir sehre gelin gidiyorsun sen tatlım yaa
cok severim orayı
ayrıcana biricik gelinleri gitmis abartmadan ye sen de bol proteinli olarak

evet de mi ben de seviyorum adanayı, ankarada yaşıcaz ama yine de adana geliniyim ben

selam kızlar tekrardan sabah kahvaltı yapamadım abur cubur ıvır zıvır yememek için de süt içtim iş yerine gelince de bi kase yoğurt yedim öğlen de normal bi yemek yerim bakalım bakalım

selamlar

öğlen yemeğim

8 adet ızgara köfte
salata
bi dilim ekmek
ayran

evet aşırı doydum ama köfte acıktırıyo beni hemen aslında ya nedenini anlayamadım köfte yediğim zamanlar 3 gibi acıkıyorum mantıksız yani

Ah mavişimm

bizim sanırım düzensiz yediğimiz için bu kg bizle dalga geçiyorrr

artık bir ileri 2 geri gitmek isteimyorumm

geecen yıllar ayda 1kg versem bile kaçamak yapmazdım

inatla vereceğim derdimmmm

gerçi şimdide inatlaşmaya başladım kilolarla bakalım kim galipolacak

ben mi yağ kütleleriiiiiiiiii

aslında proetein insanı tok tutar

keşke yanında ekmek yemesen daha iyi olurdu

açlık hissettim bence ya sütlü kahve iç yada ayrannnnn

Kızlar hoşbulduk
Mavimi tebrik ederim, Adanalılar gelinlerini el üstünde tutarlar, Allah mutluluk verdin tatlım.
Akşam zor da olsa 30 dakika yürüdüm.Öyle alışmışım ki tembelliğe zor geliyoo:26:

Sizlere bişeyler danışmak istiyorum.

1)Kilo verme sürecinde sizi en çok motive eden şey-cümle ne oldu?
2)Ben kendimi pek 38-36 beden bilmediğimden biraz korkuyorum, bilmemezlikten.
3)Ben Mavimi yi çokkk okudum, bazen badem yedim yazardın. Şimdi ben gidip 300 gram badem alsam hepsini yerim. Almıyorum cısss şeyler. O kötü beslendiğim günlerdede inanılmaz çok yiyordum ne varsa bitiriyordum. Hem de acıkmadığım halde. Neden böyleyim ?
4)o günlere dönmekten çok korkuyorum.
Fikirleiniz çok değerli, bir cümleniz belki de enim motivasyon nedenim olailir.Hepinizi öperim

aslında proetein insanı tok tutar

keşke yanında ekmek yemesen daha iyi olurdu

açlık hissettim bence ya sütlü kahve iç yada ayrannnnn

inatlaşmak lazım tatlım bence de

valla tatlım ekmeği de niye yiyorsun diye sorarsan aslında çok mantıksız gelebilir ama bilerek yiyorum bu kaçamağı bilinçli yapıyorum ki başka kaçamak yapmak hakkım olmasın diye zira bu dönem ki iradem feci kaçamak yapayım deyince büyük oluyor ipin ucunu kaçırmamak için
çok mu saçma :18:

cnm

1 ) kendini istediğin kiloa da hayal etttttt

2) korkunun ecele faydası yok kilon ile yüzleşşşş ve kendine yaptıklarına bakkk

3) 300 gr bademin tadı aynı 5-6 bademın tadıda aynıııı fazlasını yersen sana kilo olara döner ihtiyacını olanı yersen sana sağlıklı beslenmiş oluırsunn

4)eğer korkarsan eminim kilolu günlere dönmen yakındırr

önce kendine inan ve beyni güzel şeylerle yorr

diyeti bırak sağlıklı besleneceğimm de kendine

kusura bakma tanımyıoyrumn sizi fakat içimden yorum yapmak geldiiiiii yanlış anlamasınız inş..

ayy tatlım ya çok hoşsun çiğbadem halen yiyorum ama pahalı azcık bu yüzden frenleyebilirsin kendini az az ye uzun süre gitsin

ben nişanlımın askerden dönmesine odaklamıştım kendimi hedefim o yanımda değilken bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek ve düğünümüzde de çıtır bi gelin olmaktı :127::123:

ama 58li kilolarda kalıcı olamadım bu sebeple tekrar döndüm buralara

eğer sen aklından kaçamak fikrini çıkarmasan da

her daim kaçamak yaparsınn hal böyle olunca strese girersin bu sefrde kendini saçma sapan şeyler yerken bulursun

önce aklından kaçamağı çıkar cnm BİRŞEY istedimi yudum su iç baktın olmuyor salatalık ye domates tüket BU SAVAŞTAN BİZ GALİP ÇIKALIMMMM

ben hurma ve kayısı yememin sebepi ne biliyormusn tatlıya olan düşkünlüğümm

bence şöyle yapabilridnnnn

o ekmeği

ikindin saatine

1 bardak çay az peynir ile tüketebilirisin

Son düzenleme:
Bir yerde okudum ama nerde hatırlamıyorum şuan

kendimi şöyle söylüyorum

ellerimi midemi üzerine koyupp

vucuduma şifa olan herşey kalsınnn

yaramatan ve bana zararlı olan besinler vucudumdan çıksınnn

diyorrrum

işe yarıyorr

mavim ben burayada yazabilrmiyim izinsiz geldim ama

eskilerden biri ile görüşmek iyi geliyorrr

evet tatlım haklısın aslında kaçamak fikrini tamamen çıkarmak gerekli ama son kilocuklar bunlar ve hedefime ulaştıktan sonraki yediğim bi kaç dilim ekmeğin karşıma birikerek kilo olarak çıkmasını istemiyorum gram gram gitsin ama gelmesin bi daha ben bu kanaatteyim artık

hem öğünler arası bir şey yemeye karşıyım leptinciklerim için, bırakıyorum salgılansınlar

he zorda kalırsam yeşilçay ayran kahve ya da bi kaç lokma badem ceviz o kadar

ama evet galip çıkalım 3 aydan az kaldı düğünüme sınavlarım bitti sayılır haftaya düzenli bi şekilde plates yapmaya başlıycam karın savar yapıcam gelinliğim ve tatilimizde göbekli görünmemek için :26:

evet bunun enerji boyutu da var ben inanıyorum bu tarz şeylere ben de yapıcam

yaz tabiki tatlım deli misin ya soruyor bir de isteyen herkes yazabilir, ki senle geçen yıl az vakit geçirmedik buralarda

cnm bu kadar aciz değil

önce 70 küsür kg nasıl düştüysen şimdi başarabilirsinn

3-4 kg mı korkutacak seniiiiiiiii

biraz sıkarsan kendini 1 aya kalmadan savarsın kilocuklarınıııııı

bende akşamları evde twister ip atlama yapıyorum fırsat buldukça da yürüyorummmm

bende ramazan bayramına kadar hedefim 63 kg düşmekkkkkk

aslında 58 de iyiyim ben şuan 60 61 civarıyım 55 göründüğümü fln söylüyorlar hep ama 54 olayım istiyorum o da çok uzun sürede olur kalıcılık açısından

evet ramazan süresince ne yapıcaz hiç bilmiyorum ama bayrama benim de 55 lere düşmem gerekli işin aslı :44:

evet bunun enerji boyutu da var ben inanıyorum bu tarz şeylere ben de yapıcam

Yaz tabiki tatlım deli misin ya soruyor bir de isteyen herkes yazabilir, ki senle geçen yıl az vakit geçirmedik buralarda

sabırlaaaaaaaaaa

istediğimiz kiloya düşeceğiz inş.

Bahaneler değil arttık

çözümler bularak birbirimizi motive edelimmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…