şahsınıza ait bakım gideriniz ne kadar kızlar bakım+kuaför+giyim

Ben kaşımı kendim alırım hep; tanesi 13 tl diye ilk okuduğumda " vay be kaş piyasası da amma değişikmiş" dedim tekrar okudum anlayabilmek için

Evet yanlış yazmışım
Her kaş aldırışım 13 TL diye düzeltmek istiyorum.

Ya da : Tek kaş 13, iki kaş 26 ama ben tek kaşlıyım, o yüzden sadece 13 TL

Ben de kaşını kendisi alabilenlere hayranım açıkçası. Hiç beceremediğim şeydir.

İş nedeniyle yurt dışında çalıştım 3 ay. Kuaför ve benzeri el işçiliği isteyen her şey, terzilik mesela, çok pahalı idi. Pijama aldım, uzun geldi, kısalttıramadım, paça kısaltmaya bugünün parası ile 70 tl gibi bir rakam istemişlerdi, ben de dedim nasılsa dönücem, yurdumun güzel terzilerine 5 tl'ye kısalttırım.

Ama kaş olayına çözüm bulamıyorum.
Bir de yiyecek, içecek sorun olmasa aslında yurt dışında çalışmak gibi bir şansım var ama gidemiyorum işte

yok canım biz ayrı kullanıyoruz.. ben otacı kullanıyorum eşimde saç dökmediğini iddia ettiği bir şampuan aklıma gelemdi şimdi markası:)) şahsi gider oluyor bizde:)
Bende otacıyı araştırmıştım bi ara ama her yerde bulamıyorum onu
Çocuklar için olanı da vardı yanılmıyorsam

Bende otacıyı araştırmıştım bi ara ama her yerde bulamıyorum onu
Çocuklar için olanı da vardı yanılmıyorsam

gratisten alıyorum ben çocuklar için olanı yok ama orda.. eskiden marketlerde vardı ama şimdi dediğiniz gibi bulunmuyor her yerde.. hatta dün bir alana bir bedava vardı 2 tane kaptım hemen:))

Renkli kozmetiğe çok para harcadığımı hiç hatırlamıyorum ama bir kaç yıl öncesine kadar; şampuanım organik olsun, nemlendiricim dermokozmetik olsun, duş jelim sülfatsız olsun (ki o zamanlar falancasız filancasız modası da pek yaygın değildi) derken bir kucak para harcardım bu bakım ıvır zıvırlarına.

Kolay aslında; kaşını tanıyorsun artık yıllardır, yüzüne ne şeklin yakıştığını da. bir kaç denemeden sonra mükemmel sonuca ulaşabilirsin. Çok da mühim değil aslında o da eksik kalıversin ne olacak. Bir arkadaşım " kuaförüm ölecek diye ödüm patlıyor; ben kaşımı istediğim gibi alacak kuaförü bulana kadar ne çektim " demişti:)))))))))))))) Bu riski almamış oluyorsun kendin alarak; Allah gecinden versin, emri hak vaki olduğunda zaten kaşını almana hacet kalmamış oluyor.

Kuaför ve makyaj malzemesi masrafım yok.
30 yaşındayım daha saçıma boya sürmedim. Elhamdülillah beyazım da yok
Krem masrafım vardır nemlendirici, güneş kremi vs. Onları doğal ürünler tercih eederim. Ne kadar pahalı olsa da uzun gittiği için aya bölünce az tutar.
Kıyafet de sık almam ama tesettur kıyafetler pahalı oluyor. Ayakkabıyı da dahil edelim.
Ona rağmen aya böldüğümde 100 TL anca tutuyor.
Ne masrafsız hhatunum öyle

gratisten alıyorum ben çocuklar için olanı yok ama orda.. eskiden marketlerde vardı ama şimdi dediğiniz gibi bulunmuyor her yerde.. hatta dün bir alana bir bedava vardı 2 tane kaptım hemen:))
Şu an internet sitesinden bakıyordum, limonlu zeytinyağlısı nasıldır acaba bilgin var mı ?
Bitkisel diye dikkatimi çekiyor

Benim aylık değilde birkaç aylık oluyo
Mesela yüz yıkama jeli nemlendirici bunları eczaneden alıyorum bi kaç ay gidiyo,şampuan bitince
Kıyafet değişiyo tabi ki
Parfümde aylarca gidiyo 2-3çeşit
Makyaj öalzemesi de öyle zaten ruj,kalem,rimel kullanıyorum sadece
Yani 5aylık bi masraf yaklaşık 450-500ü buluyo
Kıyafet hariç

kaş neden o kadar pahalı ki nerede yaşıyorsunuz

Şu an internet sitesinden bakıyordum, limonlu zeytinyağlısı nasıldır acaba bilgin var mı ?
Bitkisel diye dikkatimi çekiyor

yok canım onu kullanmadım.. 10 bitkili olan var normal yağlı saçlar için onu kullanıyorum hep ama dün bir bedava olunca lily kremli boyalı saçlar için olandan aldım bir tanesini de daha kullanmadım ..

yok canım onu kullanmadım.. 10 bitkili olan var normal yağlı saçlar için onu kullanıyorum hep ama dün bir bedava olunca lily kremli boyalı saçlar için olandan aldım bir tanesini de daha kullanmadım ..
Benim tam tersi kurudur
Bi deneyeyim bunu, sağ ol

Tamamlamadan göndermişim:)

Kaşlarini 80 liraya aldiran arkadaslara hayret ettim Napiyolar ,altin cimbizla mi aliyolar acaba
Yeniden kaş falan çıkarıyorlarsa demek ki Ya bak saç tasarımını anlarım, valla 300 de versen saça değer, ama bir kaşa en fazla 20 hadi bilemedin 30 olsun da 80 çok aşırı değil mi?
Benim kuaför gayet kaliteli, her işi düzgün olur, nazar değmesin bir süredir aynı yere gidiyorum. Cımbızla itinayla temizler, baya uğraşır hatta, sonra iple üstünden geçer, uzun sürer hatta, kızaran yerlerime krem falan sürer, üzerine boş kalan yerleri kaş farıyla falan doldurur bıyıkla beraber 10 tl alır Ve çok da başarılı yani.
Geçen kaş bıyık, kırık fön, hafif makyaja 30 tl aldı benden.

Ben benzer bi konuda kaşımı hiç almadım, aldırmadım demiştim olay olmuştu
Aaa ooo yaaa kaşın nasıl ki foto koysana gibi , kendimi uzaylı gibi hissetmiştim
O yüzden kaş rutinde kaç TL ye aldırılıyor bilmiyorum desem mi demesem mi şimdi
Gerçi bu aralar altları kendimce aldım biraz eskisi kadar tepki görmem herhalde

bazı ay 0.00 tl bazı ay 50, değişiyor yani. ama 50 yi geçmez. kuaföre hiç gitmem, saçımı zaten boyamıyorum, kaşlarımı da aldırmıyorum yıllardır, diğer şeyleri evde hallederim. bi tek yazın düzenli kuaföre giderim ağda için. onun dışında makyaj nerdeyse hiç yapmıyorum, cilt bakımı zaten yapmıyorum, ortalama bir nemlendirici kullanırım o da 3 ay yeter. saç derim problemli olduğu için şampuanımı değiştirdim bu ay, 30 tl. kıyafet konusunda da elimdekilerle idare ederim, bişeyi çok çok beğenirsem alırım.

ayy masrafsızmışım baya. beni alan yaşadı

ben de kaşlarımı 4 yıldır aldırmıyorum aldırdığım zamanlara üzülüyorum. çünkü benim kaşlarım çok kalındı ve zamanında zırt pırt farklı insanlara aldırmasaydım bugün hem kalın hem de biçimli çok güzel kaşlarım olabilirdi. ama küstü ve birçok yerden çıkmıyor. yer yer içleri seyreldi. 4 senedir tek bir tel bile almadım. annem de sadece düğününde aldırmış mesela, 30 senedir almıyor. ama onun daha açık renk ve doğal. benimki kara kara

2 3 ayda bi kozmetik alirim max 50tl. Kuafore senede bir sadece kesim icin giderim. Bide kafama eserse bazen agdayi disarda yaptiriyorun 15tl de o

21 tl
kıyafeti en uygun yerden alırım lcw defacto gibi herkes çok güzel bulur...
oda 40 yılda bir bazen mangodan alırım ama şu aralar evime geçeceğim için masraflarımı kısmama lazım

Normalde konulara yorum yapmıyorum ama bu konu benimde ilgi alanıma fazlasıyla giriyor. Benim kuaför masrafım yok, kaşlarımı almıyorum/aldırmıyorum. Sacımı hic boyatmadım, kestirmiyorumda 3 senedir, saç kırığı nedir bilmem, uzayınca kendim kesiyorum. Makyaj ürünlerini her ay almam, bazen hepsini birden alırım, bazı aylar 100-200 tl bazı aylar hiç kuruş harcamadığım olmuştur. Cildim hassas oldugu icin gönlümden gecen her ürünü kullanamıyorum. Ama kıyafete gelince, her hafta alırım. Aylık minimum 600 TL lik kıyafet alıyorum. Bu bazen 4-5 katına çıkabiliyor. Kıyafete çok para veriyorum ne yazık ki

Ayda 1 kuaföre gidiyorum
(Boya, ağda, manikür)
Parfüm (2-3 tane orijinal alırım karışık kullanırım 1- 1,5 yıl gider)
Cilt ürünleri ( lancome ya da chanel kullanıyorum
6 ay gidiyor.kullandıklarım
Peeling, tonik , nemlendirici , ayda 1 maske)
Makyaj malzemesi ( ara ara değişiyor
Bazen soğuyorum ama genelde yapıyorum
Onu da Mac ya da Loreal alıyorum.)

Giyim ve ayakkabı çanta almayı bıraktım
Koyacak yerim yok artık.

Bütün bunlar için aylık yaklaşık 100-150Euro harcıyorum.
Bir de yurt dışında yaşadığım için kozmetik biraz daha ucuz giyim pahalı. Bir şekilde dengeleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…