- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
Ben kaşımı kendim alırım hep; tanesi 13 tl diye ilk okuduğumda " vay be kaş piyasası da amma değişikmiş" dedim tekrar okudum anlayabilmek için
Bende otacıyı araştırmıştım bi ara ama her yerde bulamıyorum onuyok canım biz ayrı kullanıyoruz.. ben otacı kullanıyorum eşimde saç dökmediğini iddia ettiği bir şampuan aklıma gelemdi şimdi markası:)) şahsi gider oluyor bizde:)
Bende otacıyı araştırmıştım bi ara ama her yerde bulamıyorum onu
Çocuklar için olanı da vardı yanılmıyorsam
Evet yanlış yazmışım
Her kaş aldırışım 13 TL diye düzeltmek istiyorum.
Ya da : Tek kaş 13, iki kaş 26 ama ben tek kaşlıyım, o yüzden sadece 13 TL
Ben de kaşını kendisi alabilenlere hayranım açıkçası. Hiç beceremediğim şeydir.
İş nedeniyle yurt dışında çalıştım 3 ay. Kuaför ve benzeri el işçiliği isteyen her şey, terzilik mesela, çok pahalı idi. Pijama aldım, uzun geldi, kısalttıramadım, paça kısaltmaya bugünün parası ile 70 tl gibi bir rakam istemişlerdi, ben de dedim nasılsa dönücem, yurdumun güzel terzilerine 5 tl'ye kısalttırım.
Ama kaş olayına çözüm bulamıyorum.
Bir de yiyecek, içecek sorun olmasa aslında yurt dışında çalışmak gibi bir şansım var ama gidemiyorum işte
Şu an internet sitesinden bakıyordum, limonlu zeytinyağlısı nasıldır acaba bilgin var mı ?gratisten alıyorum ben çocuklar için olanı yok ama orda.. eskiden marketlerde vardı ama şimdi dediğiniz gibi bulunmuyor her yerde.. hatta dün bir alana bir bedava vardı 2 tane kaptım hemen:))
kaş neden o kadar pahalı ki nerede yaşıyorsunuzDip boya 6 haftada bir: 100 TL
Kaş 15 günde bir, tanesi 13 TL, aylık 26 TL
Parfüm, şişesi 350 TL, 8 ay gidiyor, aylık 43 TL
Nemlendirici-tonik-temizleyici-serum-göz kremi toplam 1000 TL, 8-9 ay gider: aylık 100 TL
Giyim: aylık 300-400 TL ortalama
Makyaj: Göz kalemi 50 TL, 2 sene gidiyor, aylık 2-3 TL
kaş neden o kadar pahalı ki nerede yaşıyorsunuz
Şu an internet sitesinden bakıyordum, limonlu zeytinyağlısı nasıldır acaba bilgin var mı ?
Bitkisel diye dikkatimi çekiyor
Benim tam tersi kuruduryok canım onu kullanmadım.. 10 bitkili olan var normal yağlı saçlar için onu kullanıyorum hep ama dün bir bedava olunca lily kremli boyalı saçlar için olandan aldım bir tanesini de daha kullanmadım ..
Renkli kozmetiğe çok para harcadığımı hiç hatırlamıyorum ama bir kaç yıl öncesine kadar; şampuanım organik olsun, nemlendiricim dermokozmetik olsun, duş jelim sülfatsız olsun (ki o zamanlar falancasız filancasız modası da pek yaygın değildi) derken bir kucak para harcardım bu bakım ıvır zıvırlarına. Yani bu kozmetik öyle bir tuzak ki; yüz nemlendiricisi alsan göz altısı eksik kalmasın diye gaza getiriliyorsun satıcı tarafından. Yok temizleme köpüğü, yok jeli, yok toniği yok canlandırıcısı, yok şusu yok busu. Şükür kurtardım kendimi bunlardan; sözde kimyasala maruz kalmamak için sağlığa zararlı olmayan içeriğe sahip olduğunu iddia eden fakat gerçekten öyle olup olmadığını hiçbir zaman anlayamayacağımız bir ton kozmetiğe para saymaktansa artık bu konudaki harcamalarımı yüzde bin:))) azalttım. Yıllık kozmetik harcamamı geçen gün hesap ettim 200 tl; bunların bir kısmı da ailecek ortak kullandıklarımız zaten.
Yeniden kaş falan çıkarıyorlarsa demek kiKaşlarini 80 liraya aldiran arkadaslara hayret ettimNapiyolar ,altin cimbizla mi aliyolar acaba
Ben benzer bi konuda kaşımı hiç almadım, aldırmadım demiştim olay olmuştu
Aaa ooo yaaa kaşın nasıl ki foto koysana gibi , kendimi uzaylı gibi hissetmiştim
O yüzden kaş rutinde kaç TL ye aldırılıyor bilmiyorum desem mi demesem mi şimdi
Gerçi bu aralar altları kendimce aldım birazeskisi kadar tepki görmem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?