- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
Ha bi de paylaşayım iğrenç gelmezse yapın çok faydalı.ilikli kemiği kaynatın.buzlukta dondurun buzu akşam yatmadan yüzünüzde gezdirin,bi süre sonra yıkayın.cilt mükemmel oluyor.çok hassas tenim olduğundan bakımım hep doğal benim.inanmıyorum kozmetiğin dışarıdan iyileştirenileceğine.Saçımı kendim boyuyorum ama boyanın kendi altmış tl.
Kozmetik ürn çok kullanmıyorum ben.kremim yok mesela benim.onların yerine gül suyu,elma sirkesi,kayısı çekirdeği yağı,badem yağı kullanıyorum.hakiki olanlarını ama aya vurursak 100 tl civarı.
Her ay hapım var 150 tl.cilt için.
Kaş,bıyık aylık 30 falan..
Kıyafet belli olmuyor param varsa alıyorum yoksa almıyorum.makyaj a para harcamıyorum pek i her ay rimelim biter 30-40 ivarı d ğişiyo fiyatı.
Bende eskiden sarışınmışım şimdi kumralımben de kaşlarımı 4 yıldır aldırmıyorumaldırdığım zamanlara üzülüyorum. çünkü benim kaşlarım çok kalındı ve zamanında zırt pırt farklı insanlara aldırmasaydım bugün hem kalın hem de biçimli çok güzel kaşlarım olabilirdi. ama küstü ve birçok yerden çıkmıyor. yer yer içleri seyreldi. 4 senedir tek bir tel bile almadım. annem de sadece düğününde aldırmış mesela, 30 senedir almıyor. ama onun daha açık renk ve doğal. benimki kara kara
Cilt için hangi hapı kullanıyorsunuz? Doktor mu verdi? Bugün cildiyeye gideceğim bende soracağım vitaminleri cilt için iyi olan, sizinkini de sorayım yarar mı bana.="Deryagullu, post: 44829236, member: 725847"]Saçımı kendim boyuyorum ama boyanın kendi altmış tl.
Kozmetik ürn çok kullanmıyorum ben.kremim yok mesela benim.onların yerine gül suyu,elma sirkesi,kayısı çekirdeği yağı,badem yağı kullanıyorum.hakiki olanlarını ama aya vurursak 100 tl civarı.
Her ay hapım var 150 tl.cilt için.
Kaş,bıyık aylık 30 falan..
Kıyafet belli olmuyor param varsa alıyorum yoksa almıyorum.makyaj a para harcamıyorum pek i her ay rimelim biter 30-40 ivarı d ğişiyo fiyatı.
o Kadar iyi yürekli birisiniz ki, inanin bu yaptiginiz yardim kat kat size geri dönecektir
İmeedenCilt için hangi hapı kullanıyorsunuz? Doktor mu verdi? Bugün cildiyeye gideceğim bende soracağım vitaminleri cilt için iyi olan, sizinkini de sorayım yarar mı bana.
Aynen ben de ilk öyle anladım .Bende ilk öyle anlamıştım
Abla her şey tamam da kaş niye o kadar pahalı. :ODip boya 6 haftada bir: 100 TL
Kaş 15 günde bir, tanesi 13 TL, aylık 26 TL
Parfüm, şişesi 350 TL, 8 ay gidiyor, aylık 43 TL
Nemlendirici-tonik-temizleyici-serum-göz kremi toplam 1000 TL, 8-9 ay gider: aylık 100 TL
Giyim: aylık 300-400 TL ortalama
Makyaj: Göz kalemi 50 TL, 2 sene gidiyor, aylık 2-3 TL
Sadece papatya suyu mu kullanıyorsunuz ?Kaş, mani, pedi evde.. Boya papatya suyu ile sapsarı..
Evet . Kastettiğim çayının suyu ile yıkıyorum düzenli. Epey acıyor rengini ..Sadece papatya suyu mu kullanıyorsunuz ?
Ben kumralım sanırım bana da olur, kimyasalı bırakayım diyorum da. Tam sarı olsun istemiyorum ama az az yapsam birazcık açılır herhaldeEvet . Kastettiğim çayının suyu ile yıkıyorum düzenli. Epey acıyor rengini ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?