Arkadaşlar ya bide pazar günü eşimin arkadaşı gelicek nişanlısıyla
bi menü tasarlayamadım
iftariyelikler
çorba(ama ne çorbası:)
et sote
kaşarlı mantar
bol şehriyeli pilav
salata
bide yoğurtlu havuç
bide milföylü börek ama neli olacağına henuz karar veremedım(kaşar ve beyaz peynir karşımı olabilir)
tatlı olarak güllaç
menüm çokmu hafif neler ekleyebilirim fikirlerinizi alım lütfen
Teşekkürler domates çorbasını bir sürü çeşit yapnlar var hangisini tavsiye edersin
Teşekkürler domates çorbasını bir sürü çeşit yapnlar var hangisini tavsiye edersin
kızlar domates çorbasını yaparken rendelediğiniz domatesi en az 5-6 saat dolapta bekletirseniz sertliği ve ekşiliği azalır
bi de pişirirken içine miktarına göre bir ya da iki tane kesme şeker atın
bida yaparım gel bana opuyorumnanaktan
Kızlar mantarlı böreğim:
Bu da pirinçunu muhallebim:
arkadaşlar sahurda hamur işi yiyorsunu öyle belirtmişsiniz dokunmuyor mu? susattırır hararet yapar o pizzalar vs.....
ben şekeri dengelesin die siyah üzüm tuzsuz peynir yada kaşar peynir zeytin tuzsuz olacak 1 elma 1 incir ve su okadar la oruç tutuyorum...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden muhallebi harika görünüyor... gören dicekki bu hatun daha iftar yapmamış heral :roflol::roflol: bardağın kenarları renklimi yoksa renklendirmeyi senmi yaptın:uhm: ellerine sağlık böreğinde harika duruyor mantar seven biri olsaydım eminim onada çoktan yumulmuştum:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?