Saka gibi

Bu gidişata dur demezseniz ,2-3 ay sonra farklı bir konu açıp pismanliginizi konuşur oluruz .. başından boyleyse sonrasında olacaklar trend konular altında örnekleri çok fazla var

adam seni sallamıyor ama seviyorsun öyle mi?
saygı duymadığınız insanları nasıl seviyorsunuz?

ayrıca; KAÇ.

Aman arkadasim aman! Ayril diyemiyorum ama öyle bi durus sergile ki ne ailesi nede kendisi bidaha cesaret edemesin sana bu sekilde bi teklifle gelmeyi.

Almanyada yasiyormussun birde, ayrica hemsireymissin, sen her yerde is bulursun bu meslekle. Kendini ezdirme, yerini ilk önce kendin bil ki, esine ve ailesine de bildir.
Burda bu devirde kayinvalideyle birlikte yasamak mi kaldi ya.

Ayyy. Ayyy yapmayın böle hatalar ne olur herşey başında belli olur şindi böleyse eşin evlendikten sonra düşünemiyorum seni cok çekersin vala en iyi ipleri baştan kopar

Daha biraz once biri esinin ailesi hep ondalar diye dert yaniuordu geleceginiz ona benzer. Evlenince cocukla ayrilmak nisanli iken ayrilmaktan daha zordur. Ben gelecek gormedim. Burda yazmak kolaydir belki ama o adamdan sana es falan olmaz. Yarin sevgi biyince elinde birsey kalmaz v ve omrum gecmis olur

evlenme

Biraz önce telefonda bir güzel saydirdim. Ja dedigim olacak dedim yada bu is biter dedim.
Ya dediğim olacak deme ayrıl. Zaten adam huyunu suyunu belli etmiş. Bir iki konuda istediğini yapıp mavi boncuk dağıtsa da, bir ömür boyu babam ne derse o diyecek. Kendi başına birey olup, karısına sahip çıkamayan adamdan eş olmaz. Mesele hep senin isteklerinin olması değil. En güzeli zaten hep orta yolda buluşmak. Ama adam senden bambaşka bir kafada. İleride her önemli mevzuda kocan yerine kayınpederini ikna etmek zorunda olmak istemiyorsan, bu evlilik işini sen iyi bir düşün taşın.

Ağaç kovuğun'dan çıkmadığına göre senin de hayallerin,ailen var onun ki baba senin ki ne allasen ,bu kadar kıymetliyse kendi tarafı ,dizlerinin dibin de otursun ,sizin de başınızı yakmasın.
Herşeye de tamam denmez ki dersen de çokca ezilip,çokca özgüvenin yerlere sendelenir,kendin için bir iyilik yap ,yol yakınken yol ver de yol yordam öğrensinler...

Bu adam sizinde evlendiğinizin farkında değil sanırım. O evleniyorsa onun ailesi varsa sizde ağaç kabuğundan çıkmadınız bunu bir kabullensin önce.
Siz onun ailesinin olduğu şehre gitmeyi kabul etmişsiniz,bu gayet büyük bir adım ve fedakarlıkken,nikahınızın nerede ne şekilde olacağına,giyeceğiniz elbisenin rengine dahi karışırken,sizi ve ailenizi gayette yok sayıyorlar.
Oturacağınız ev konusu zaten sıkıntı,hem oraya gidip yaşayacaksınız hemde ailesi dibinizde olacak,peki sizin aileniz aile değilmi?
Bakın bunlar ufak meseleler gibi duruyor ama uzun vadede hayatınızı ciddi anlamda mahveder. Bu size ailenize saygısızlık. Baştan çözün çözebiliyorsanız yoksa cidden yılan hikayesine döner, her dediğini yapsanız dahi en ufak sorununuzda aklınıza gelir ve affedemez,pişman olursunuz.

Canim eger nikah dugun vs herseyi babasi ustleniyorsa bu yuzden babasi ne derse o olur.. bende benzer seyleri yasadim babasi tek oglum var dugunu dernegi herseyi ben yapicam kimse karismasin dedi ve nitekim hersey babasinin istedigi gibi oldu.. bende 6 saatlik uzak yere geldim dugunde burda oldu nikahta.. yani senin tamam denir mi herseye dedigine ben tamam demistim ama bence sen birdaha dusun.. yine de dugun falan istedigim gibi oldu sagolsunlar evden tut ev esyalarina kadar babasi herseyi odedi biz sectik ama para hep ondan ciktigi icin yine de en uygunlarini sectim fotografci konusunda album vs cok tutuyordu gerek yok dedi babasi tamam demek zorunda kaldim simdi dugun resimlerim var ama albumum yok.. yani iyi dusun derim.. ayni eve kesinlikle karsi cikmani tavsiye ederim.. bizim aramizda bir sokak var ama kapimiz ayri ve ben hergun kv gelsem de aksam eve gidiyoruz.. bakinca beraber yasiyor gibiyiz hergun burdayiz ama inan aksam kendi evine gecmek gibisi yok.. sakin ol ve iyi dusun.. ve hic utanmadan skilmadan aileni de karistir.. ev konusunu buyukler konussun de dugun nikah hepsini buyukler konussun de babam babandan telefon bekliyor de cik isin icinden.. inan ki anneler babalar konusunca hem siz tartismazsiniz hem buyukler daha iyi anlasir.. herseyi ailem bilir de onlarla konus de.. en dogrusu bu olur..

Benide rahatsiz eden bu dügünün yarisini benim ailem ödicek ev esyalarininda yarisini ailem karsilicak. Yani ben... bize düsen parayi ben ödicem aileme ödetmicem. Ben kiz halimle bunu yapabiliyorsam o ailesinden bekliyorsa sümsük gibi sonrada ailesinin dedigini yapmak bana ters. Erkek dedigin benden güclü olmali. Bu simdiden babasindan medet umuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…