Saka gibi

Zaten doğruyu görmüşsünüz buraya yazdığınıza göre. Vede aklı başında bir insan olduğunuz belli. O yüzden nişanlınızla konuşun. Eğer dediklerin olmazda bu işin olmıyacağını açık bir dille ifade et. Ama daha başta böyleyse şimdi bunları kabul etse bile ilerde başka sorunlar çıkarır. Siz iyice düşünün. Evlenmek kolay, millet yuva kurmak kolaymı der. ama tam tersi yuvayı ayakta tutmak çok zor. 6 senelik evliyim. Benim eşim anne baba düşkünlüğünü bırak umursamaz bilr onları. Ona rağmen hayatıma müdahale etmeye çalıştılar. Şükür eşim karşı çıktı bana gerrk bilr kalmadı. Ana babacı koca zordur. Kendini yıpratırsın. O kafa yapısınıda değiştiremezsin nişanlınızın. Benim arkadaşım çekiyor biliyorum. Aynı evde mutlu bile olsan illa bir yerde patlar.

Yakmayın kendinizi..

Ailenizin konuşmasına dahi değmez.. Bi bahane bulun ve atın o nişanı...

Sevgi mevgi hikaye... Evlendikten sonra saygı, anlayış, hoşgörü sevgiden önce geliyo.. Bunların hiç biride nişanlınızda yok..

Çok fena şeyler olacak çook
Ne yeni gelinliğini cicim ayını bileceksin ne eşinle bir başbaşa yemek yiyebileceksin. Evden çıkışın dert girişin problem olacak.
Çocuk olunca da prangayı bileğine resmen takacaksın.

Üzüldüm valla

Biraz önce telefonda bir güzel saydirdim. Ja dedigim olacak dedim yada bu is biter dedim.

Bu adamı bırak kaç demesi kolay bizim için ama şimdiden böyleyse evlenince olanları düşünemiyorum üzgünüm ama mutsuz olacakmışsınız gibi gözüküyo. Evlenince aile işin içine girince daha farklı oluyo çok iyi düşün karar ver bence.

Biraz önce telefonda bir güzel saydirdim. Ja dedigim olacak dedim yada bu is biter dedim.
İyi yapmışsın ama evlenmek için sen yinede biraz zaman ver. Düzelse bilr sonradan yine böyle olabilir. Ölç tart iyice. Bu birtek onun hayatı değil. Senin hayatın ve kararları tek başına veremez. Kendini önemse yeter. Ama üzülmemek için iyice ölç tart. Vede en önemli lafı ona dikte et. Biz aile olacağız. Senin ailen benim ilerfe olursada çocuğun olucak. Annen baban öncelikten çıkıp ben olucaksam olur de. Yoksa bu evlilik değil. Ailene ek olur de.

Ben onlari evimde istemiyorum. Ben onlarla degil oglunla evleniyorum. En büyük konuda bu... nisanlimin ailesi varda benim yokmu?
Aileni şimdiden hesaba katmayan erkek evlenince ya senin gitmeni istemez ya gelmelerini ya az görüşmek ister. Bayram seyran bilmez aileni takmayacağı için bu sana koymaya başlar bir süre sonra. O bir süredediğimde çok uzun zaman değil tez vakitte olur. Sevgi zaten gözünün göreceği son şey olacaktır. Bu arada kv kp ile yaşayacağın hadiselerden hiç bahsetmeme gerek yok sanırım. İlk ayrı ev tutulur sonra birkaç zaman sonra türlü bahanelerle bir bakmışsın beraber oturuyorsunuz. Hemen alışırsın ayrılığa korkma kaç kurtar kendini. Unutma nişanlı olmak evlenip evlenmemek için düşünme aşamasıdır. Bizim toplumdaki gibi "evli" hükmünde değil.

Bu sefer cok kizdirdi beni. Telefonda bayagi saydirdim. Ayrilicam diyince sesi kesildi. Ja adam olursun yada uzak dur dedim.

Dü-zel-mez... evlenene kadar tamam der, evlendikten sonra ben sana demiştim der... şimdi ailem ailem diyen 2 saatte değişmeeez....

N Napicagimi Bilmiyorum
Benden sana tavsiye, böyle geniş bir zamanda aç KK konularını,otur üşenmeden oku..

Senin durumunda olanlar, olduğunu kabul etmeyenler, ben böyle olacağını nerden bileyimciler, kv-kp çok değişti evden çıkmıyorcular, eşim bana çok ilgisizciler.. Ne ararsan var burda..

Hepsinin ortak özelliği nişanlılık ya da evlilik öncesi dönemde kızlarımız maalesef ve maalesef var olan işaretleri okuyamıyorlar ya da ayrılmak düzen bozmak istemiyorlar hatta korkuyorlar.. Çok seviyorum lafı ağızlarından düşmüyor..

Ben de bu konularda hep şu iki soruyu soruyorum hatta şimdi sana da sorayım:

Çok seviyorsun da emin misin çok sevildiğine?
Safi sevgi evlilik için yeter midir?

Bir insanin birtek nefret duygusunun gercek olduguma emin olabiliriz. Sevgisinin malesef emin olamayiz
Hayir safi sevgi yetmiyor

Bazı insanlar "evlenmek için evlenir" nişanlın da böyle bence.

Bu yüzden sizinle ilgili bi düşüncesi planı yok ailesinin kafasıyla hareket ediyor

Vakti geldi iyi uygun bi kız buldu evleniyor. Çocuk da olur zamanla... Tam toplumun istediği şeyi yerine getiriyor ama kalbinde sevgi mevgi yok fossss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…