Şaka işinden hic anlamiyorum

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.935
119.075
798
36
Merhaba ben bu dunyayi gerçekçi görüyorum ciddi gözüyle bakiyorum kim ne derse desin saka mi bu diyemiyorum gerçekmis gibi.. Herşey oyun ama bana oyun gelmiyor olaylar olacakmis gibi.. Bu şekilde olacak bak diye. Hani derler ya her sakanin arkasinda gerçek vardır diye saka yapmaya beceremiyorum o yüzden ben ciddi bulduklari için ona gore davraniyorlar. Ah be ben sakayi hic anlamiyorum valla kardeşlerim bana hep sakalasada sinirlenmişimdir eşim bile bana saka yapar sinirleniyorum işte. Cabuk sinirlenen biriyim hemen geçer hee derim gecerim sora takarim kafaya AA olacak bak böle.. Sanki dünyaya gercekmis gibi görüyorum. Gerçekçi yasiyorum. Korkudan mi gerginden mi bilmiyorum. Sizce böle yasayan varmi?? Dünyaya ciddi olarak gören??

mizacınız bu demek ki. ben şaka severim . eşek sakasını sevmem bi.

Her şeyi bu kadar ciddiye alıyorsanız insanlar yanınızda geriliyor ve kendini kasıyordur.

Tabii ki ciddiye alınacak bir sürü şey var ama her şeyi, her lafı da ciddiye alamazsınız, hiç mi eğlenmiyorsunuz hayatınızda?

İste benim eglenmem lazim saka işinden anlayabilsem.. O zaman herşeyi oyun ve eğlenceli gorurdum

beni yanlış anlamayın asla kırmak için söylemiyorum da..
siz daha kendinizi ifade edemiyosunuz, şakadan anlamamanız normal..
yetişkin bi insansınız ama yazdığınız on cümleden dokuzunda ne dediğiniz anlaşılmıyor.
biraz kitap gazete falan okumanızı tavsiye ederim.

Hepsi gerçekçi olarak okurum kitaplarimi herseyimi.. Romani bile gerçek hayal ediyormusum gibi okurum. Kitaplarda hep roman olacak ahmet batman ve kahraman tazeoglu kitapları okusam vay be derim güzel oluyor da ne bilim iste.

Dalgaya alamiyor olmayasin. Bazilari guler gecer,vurdumduymaz olur ama sen hep bir seyler olacak diye panik halinde misin.

Saka her yerde yapilmaz zaten bir eşek sakalari ayri , ortamda yapilan espriler ayri..

Ben şakadan anlamayan herşeyi ciddiye alan, alıngan insanların yanında çok geriliyorum. Eminim sizin etrafınızdaki insanlar da öyledir. Tabi ki söylenen her söze dikkat edilmeli, patavatsızlık sınırını aşmamalı ama böyle insanların yanında diken üstünde hissediyor insan, rahat olamıyor.
Nacizane tavsiyem bence üstüne gitmeniz bu durumun, önce kendi kendinizle dalga geçmeye çalışın mesela, iyi kötü espriye vurmaya çalışın olayları ciddiye almadan önce.

Dalgaya alamiyor olmayasin. Bazilari guler gecer,vurdumduymaz olur ama sen hep bir seyler olacak diye panik halinde misin.

Saka her yerde yapilmaz zaten bir eşek sakalari ayri , ortamda yapilan espriler ayri..
Ben insanlara her daim ciddi olarak yaklastigim için onlarda ciddi olarak yaklasiyor. Sakasina derseler hemen ciddiye aliyorum. Onlarin hoslarina gidiyor sakasina dediklerine ciddiye aldiklarindan..

Ben insanlara her daim ciddi olarak yaklastigim için onlarda ciddi olarak yaklasiyor. Sakasina derseler hemen ciddiye aliyorum. Onlarin hoslarina gidiyor sakasina dediklerine ciddiye aldiklarindan..

Gercekten saka isinden anlamiyormussun. Seni anlamaya calisiyorum ama zorlaniyorum.

Saka her zaman yapilmaz. Bir ornek ver bari.Ordan gidelim.

Ben burada yazarken bile gerildim, aman yanlış bir şey söylemeyeyim diye

Etrafınız için çok yorucusunuz. Mesela arkadaşlarınızla akşam buluştuğunuzda her şey nasıl ciddi olabilir ki? İnsanların eğlenmeye gülmeye ihtiyacı var, dedikleri her lafı birebir gerçek anlamıyla almayın, biraz rahat bırakmaya çalışın kendinizi.

Değilmi bende dediği gibi düşünüyorum ben ciddiye alindigim için geriliyor yüzlerinde ciddi soğuk oluyor. Ama iste anlamiyorum içten gercekci biriyimdir hayata hic oyun olarak gormuyorum . her sakanin arkasında gerçek vardır diye düşüncesindeyim. Bende saka yapmaya becersem gerçek oluyor yapamiyom valla ya sakayi hep gerçek gordum

hayati bu kadar ciddiye alirsaniz cokk cook üzülursunuz..insanlar neler yasiyor sonra yine unutup hayatina devam etmek zorunda kaliyor..surekli aceba bu dedigimiz gercek olur mu diye yasanilmaz ki..biraz rahat olmaya calisin.herseyi bukadar kafayi takmayin.hayat bu kadar herseyi ciddiye alamayacak kadar fazlasiyla "şakaci"..eglenmeyi bilin biraz.insanlar bazen acilariyla bile dalga gecip eglenirken sizin sakayi bile ciddiye alip sinirlenmeniz cok komik.:))

Şaka yapılacak diye bir zorunluluk yok, yapmayabilirsiniz de, her şeyi ciddiye alan insanlarla konuşasım gelmez benim.

Her şeyi tek tek açıklamak gerekiyor, yok öyle değil böyle, olur mu canım şaka yaptım diye.

En iyisi sus, otur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…