Sakinleşmek için

Ben ya kime sinirlendiysem canina okurum ya da bir yıl sonra bu olayı hatırlayacak miyim sinirlenmeye değer mi diye düşünüp unuturum.
Bir de duş alıp bitki çayı içerim, komedi filmi izlerim. Ne çok yöntemim varmış
Baban inatçı biri galiba bence bu konuyu onunla konuşma bir daha.

ne güzel şeyler yazmışsınız carmenares çok teşkkür ederim. çok eksiğim var bazı hatalarım var eşimin de öyle tabi, babama bazı zamanlarda anlamsız çıkışlar yaptı. ama kendimizi yetiştirmeye iyi insanlar olmaya çalışıyoruz. ikimiz de çok gençtik, yeni yeni kendimizi buluyoruz.
istiyorum ki çevremdekiler de mutlu olsunlar. ama tek hatada üstümüze çizik atılıyor.
dediğiniz gibi babam değişmez bu saatten sonra.
babamı ben de anlamaya kabullenmeye çalışıyorum ama bazen bam telime basıyor yani
ona rağmen kendisine kötü bi laf etmedim ama kesin yine bana hem kırılıp hem kızdı. cumartesi günü yüzyüze düzelticez artık bişeyleri. tekrar tartışmaya ya da kendimi anlatma çabasına asla girmiycem. sanırım en iyisi bu.

okuyan ve yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim

şimdi %70 daha iyiyim denebilir
amaaan ne strese soktum kendimi ya.
güya ders çalışcaktım bu gece de yalan oldu
gidiyim de duşa giriyim

öperim hepinizi :)

Eşin çalışmıyor mu da?
Niye sen çok mu zenginsin. .
Bikaç konunda okumuştum ama ,
Baban eşini sevmiyordu ..

atandı eşim devlete
daha yeni başladı 1 hafta olacak işte, başka şehirde zaten.
ben karun kadar zenginim ya sen bilmiyo musun Eses07
sevmiyor (kendince haklı nedenleri var) ve sevmediği için burnumuzdan getiriyo sağolsun :)

Ee adam çalışıyor. .
Off bazen ne diye laf anlatmaya çalışırız ki ..
Kocanla mutluysan boşver. .

rica ederim, gördüğümü söylüyorum böyle sınavların tek artısı işte, kamil insan olma yolundaki faydaları... eminim daha iyi olacak herşey
cumartesi akşam haberdar edin bizleri.
sabaha iyi hissetme %100'e tamamlanır umarım.
bu arada siniri stresi hırsı ders çalışmaya vermek de güzel bir sakinleşme yöntemi, bir düşünün derim
sevgiler

Mutsuz çünkü senin ezildigini kendini paraladigini görmüş gözleri.
Evet sen bunları göze alarak yaptın ama ona göre yapmana gerek yoktu.
Daha iyi şartlarda bir evlilik yapabilirdin.
(Bu babanın bakış açısı benim değil :)

Şuan senin söylediklerinin bir anlamı yok.
Çünkü zaten iyi olsanız bile bu senin verdiklerinden kaynaklanıyor onun için.
Evlatsin sen. Senin için herşey Neden daha kolay olmadı diye hazmedemiyor.

Böyle hissediyor.
Degistiremezsin. Ama suan bunların bir önemi yok.
İkna etmeye çalışma artık. Çünkü anlamayacak.

Suan aynı ruh halindeyim ve hiç birşey fayda etmiyor

Aşırı sinirlensem de hep sakinim kimse anlamaz sinirli oldugumu :) ama moralim bozulduğunda hep bunların geçeceğini düşünürüm biraz aglayabilirim mesela az once senin minik baykusu gordum son sayfada agla agla öldüm bi de bi kaç sigara içerim bu kadar .

Ya son ses müzik dinliyorum şarkı söylüyorum ya mutfağa girip yemek yapıyorum yada bi sigara yakıp dışarıyı izliyorum. Tavsiye ederim

Benim bildiğim bir nefes egzersizi var gerçektwn çok faydasını gördüm yıllar önce derya baykalda izlemiştim galiba 1 den 6 ya kadar sayarak burnumuzdan nefes alıyoruz 1 den 6 ya kadar sayarak ağzımızdan nefesi veriyoruz hahhhh diye vermeyin verirken sıcak bişeyi üflüyomuş gibi dudak büzeriz ya fü fü füü o şekilde 6 kez yapılıcak
Ay inş anlatabildim

Hareketli, sevdiğiniz müzikler ve tempolu yürüyüş. Bir hava almak size daima iyi gelecektir
Tabanlarınız acıyana kadar yürüyün derim

Ben ayni seyleri anlatinca aradan 10 yilda gecse ayni siniri tekrar yasiyorum o bakimdan bosverin kimseye anlatmayin dusunmeyin tekrar etmeyin enstrumantal bi muzik ( ben en cok keman tercih ederim) ile kafa dinleyin derim :)

Ben sinirliysem kulagima kulaklik takiyorum, rock muzik aciyorum son ayar ve kendimi odaya kitleyip cosuyorum.
Kafami saga solla sallayarak tam bagirmak degilde, icten avazim ciktigi kadar bagirarak sarki soylemek gibi, ama disaridan mirildanmak gibi sarki soyluyorum.
Mesela baris akarsu: gel gor beni beni ask neyledi.
Bu kontrollu sinirlenmek.

Ama birisine biseyden dolayi sinirliysem cok pis kavga ederim.
Cabuk sinirlenen bi tipim.
Agresifim biraz.

Kk ye yazıyorum

Yürüyüş yapıyorum

Tepem atacak kadar sinirim ciktiysa kimseyle konusmuyorum. Beni sinirlendiren kisiyle konussam zaten cok agir konusacagim icin is buyuyor. Baskalariyla da konusmam cunku olayin sicakligiyla bos yere kin kusup ofkemi alevlendirmem. Aksam dusumu alip yatana kadar gunu bi sekilde bitiririm. Yuruyus, temiz hava, muzik, film, yemek vs kafami dagitacak seylerle. Ertesi sabah uyaninca sinirim bayagi azalmis olur. Sonra ne zaman kendimi iyi hissedersem o zaman beni sinirlendiren kisiyle mezvuyu konusur rahatlarim. Yok o kisiyle konusmak istemiyosam da baska birine anlatirim rahatlarim bi sekilde olay normallessin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…