- Konu Sahibi zeytinagaci
-
off gerçekten çok zor bir adameşin de sen de çok iyi insanlarsınız belli, baksana eşin herşeyi bildiği halde ne kadar olgun davranıyor, çok az erkek bunu yapar...
bence babanın zor karakteri ile birlikte annenin hastalığı onu psikolojik bir travmaya sürüklemiş yani sadece karakter deyip geçemiyorum, ve bir günah keçisi aramış sizi bulmuş takıntı, paranoya haline getirmiş ne yapsan da fikrini değiştiremezsin hatasını anlayamaz, senin zorlukla inşa ettiğin bazı şeylerin şimdi sana güzel, güven dolu bir ilişki olarak döndüğünü göremez şu an kendi kurduğu dünyada yaşıyor ve o dünyada sizin roller farklı...
psikolojik tedaviyi teklif dahi etmiyorum cevap belli...
zeytinağacıcım madem siz böyle geniş gönüllü güzel yürekli insanlarsınız, idare edeceksiniz. bu da sizin sınavınız... değiştirme çabası ile kendini yıpratma, eminim bir şekilde idare edeceksin.
belki mucizevi bir şekilde değişecek ama değişmese de -Allah gecinden versin- baban gözünü yumduğunda senin vicdanın rahat olacak, "kırmadım incitmedim" diyeceksin...
eşinle ağzınızın tadı yerinde ya bundan güzel nimet yok, Allah gönlüne göre versin...
Eşin çalışmıyor mu da?
Niye sen çok mu zenginsin. .
Bikaç konunda okumuştum ama ,
Baban eşini sevmiyordu ..
atandı eşim devlete
daha yeni başladı 1 hafta olacak işte, başka şehirde zaten.
ben karun kadar zenginim ya sen bilmiyo musunEses07
sevmiyor (kendince haklı nedenleri var) ve sevmediği için burnumuzdan getiriyo sağolsun :)
ne güzel şeyler yazmışsınız carmenares çok teşkkür ederim. çok eksiğim var bazı hatalarım var eşimin de öyle tabi, babama bazı zamanlarda anlamsız çıkışlar yaptı. ama kendimizi yetiştirmeye iyi insanlar olmaya çalışıyoruz. ikimiz de çok gençtik, yeni yeni kendimizi buluyoruz.
istiyorum ki çevremdekiler de mutlu olsunlar. ama tek hatada üstümüze çizik atılıyor.
dediğiniz gibi babam değişmez bu saatten sonra.
babamı ben de anlamaya kabullenmeye çalışıyorum ama bazen bam telime basıyor yani
ona rağmen kendisine kötü bi laf etmedim ama kesin yine bana hem kırılıp hem kızdı. cumartesi günü yüzyüze düzelticez artık bişeyleri. tekrar tartışmaya ya da kendimi anlatma çabasına asla girmiycem. sanırım en iyisi bu.
okuyan ve yorumlarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim
şimdi %70 daha iyiyim denebilir
amaaan ne strese soktum kendimi ya.
güya ders çalışcaktım bu gece de yalan oldu
gidiyim de duşa giriyim
öperim hepinizi :)
yani ben de onu anlamıyorum
hani mutsuz olsam ben haklıydım diye durmadan söylesin
ikimiz için de evlilik bizi sosyal statü olarak da manevi olarak da daha iyi noktaya taşıdı
eşim iş güç sahibi oldu
ben işimde iyi bir yere geldim
çevemdeki insanlar (hep çok güzel olduğumu söylerler dermişim)tanıdıklarımız arkadaşlarımız evliliğimizi takdir ettiklerini söylüyor. ben acayip bulmuyodum ne var ki bunda diye düşünüyodum ama demek ki biz yürütülmesi zor bir şeyi yürütebiliyoruz demeye başladım.
işte hal böyleyken neden bizim için sevinmiyor ailem?
ben geceleri seni düşünmekten uyuyamıyorum diyor babam ve ben gerçekten üzülüyorum. ben bu kadar mutluyken o neden mutsuz?
Suan aynı ruh halindeyim ve hiç birşey fayda etmiyorArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Kk ye yazıyorumArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Ben onu yaparken çok ağlıyorum ya.Eline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yaz
Ben böyle yapıyorum..
Kagıdı sonradan imha et sakinlesiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?