- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
- 133
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Ayy kendi kendine konusunva sakinlesilmiyoki daga beter sinirleniyosun kendini dolduruyosun sinirlenince bende oyle yaparim daha cok sinir olurum. Bende cok nadir sinirlenirim sinirlendigimde bi odaya girip sinirlendigim kisi hakkinda bisuru seyler konusurum ve aglarim krizlere girerimArkadaşlar çok sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?
çok nadir sinirlenirim ve şu an sinir olmakla üzülmek ve öfke duygusu içinde boğuluyorum.
evde beni sakinleştirebilecek kimse yok
arkadaşlarımla konuştum sağolsunlar dinlediler sabırla paylaşmak iyi geldi ama sabaha kadar anlatsam daha anlatırım yani onlara da yazık.
kendime de yazık kalp atışım coştu.
evde deli gibi sinirlendiğim konuyu kendi kendime konuşuyorum karşımda biri varmış gibi.
sakinleşemiyorum
siz nasıl sakinleşiyorsunuz?
Ayy onu bende bazen yaparim arada sonra biyere koyup unutuyorum gecen bi tanesi karsima cikti utandim kendimden ne kadar aptalca herseyi dramatiklestirmisim kro gibi seyler yazmisim hemen parca pincik ettim kimse gormesin arabeskligimi diyeEline bir kagıt ve kalem al icinden gecenleri oldugu gibi kelime secmeden yaz
Ben böyle yapıyorum..
Kagıdı sonradan imha et sakinlesiyorsun
Konuyu merak etmistim.
Babanmis.
Ciddi ciddi babanla mesafe koymayi ya da bu durumdan sikayetini yumusatmadan soylemeyi dusunur musun?
Sakinlesme kismina gelince de, oturup kahve icip araliksiz kufretmek ise yariyor.
Bence internete girmek,KKya girmekte faydalı oluyor.Yazmadan önceki sinirin kaldı mı?Buraya yazdın rahatladın bence bir nebzede olsa.
Sinirlenmek kadar sinirini başka kişiden çıkarmak ta çok can yakan bir durum.Eşiniz durumdan haberdarsa anlayış gösterecektir.yapamıyorum slim çünkü arada hasta annem var.
yarın yanlarına gidicem işte.
konuları tekrar açacağına eminim.
ama bu konuda konuşmak istemiyorum desem bile devam ettiriyor ki.
dün duş aldım uyudum gece 2.30 da ancak
sabah kalktığımda hala sinirliydim.
az önce de suçsuz yere eşime yönelttim sinirimi.
savunma mekanizması yanlış kişiye oldu
özür dilemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?