ZK_ASK Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2016 7.953 12.360 248 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cimenkafa #81 1var2yok .!.: Gideeeen gitsin sen şarkılar söyleee içindenn bosveeeer Genişletmek için tıkla... Aldırmaa deli gönlüm Dilime dolandı bak şimdi
1var2yok .!.: Gideeeen gitsin sen şarkılar söyleee içindenn bosveeeer Genişletmek için tıkla... Aldırmaa deli gönlüm Dilime dolandı bak şimdi
Vera_mihrima Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Mart 2014 2.091 1.541 83 31 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cimenkafa #82 Cimenkafa .!.: Kendisi içen biri. Gerçi artik kendisine bir sey hissetmiyorum. Sadece bazi zamanlar çok özlüyorum. Bu da aliskanlik olsa gerek Genişletmek için tıkla... Elinden geleni yapmamış demekki yeterince sevmemiş . aşılamayacak bi sorun yokmuş ortada. Hakkınzda hayırlısı olsn.
Cimenkafa .!.: Kendisi içen biri. Gerçi artik kendisine bir sey hissetmiyorum. Sadece bazi zamanlar çok özlüyorum. Bu da aliskanlik olsa gerek Genişletmek için tıkla... Elinden geleni yapmamış demekki yeterince sevmemiş . aşılamayacak bi sorun yokmuş ortada. Hakkınzda hayırlısı olsn.