Alemlere akan biriydi. Ondan gelecegimiz yok. Yani içmeyi sever.Bu ask degil sevgi degilse aliskanliktir ..
Neden geleceginiz olamazdi merak ettim ? Adam evlimiydi ?
Ouu pardon devamini okumadan yazdim degilmis de neymis imkansiz olan orayi anlayamadim ?
Sana basta bunu soyleyerek basladiysanjz sjzin durum iliski degil takilmak oluyor adam senle takilmis sonra birini bulmus sonra o birinden senden aldigini alamamis ve tekrar sana donmus ..Alemlere akan biriydi. Ondan gelecegimiz yok. Yani içmeyi sever.
Çok güçlüsün biliyon mu senin gibi davranmayıp koşa koşa asık oldugu kişiye giden çok kişi var sen çok güçlüsün bana göre. Biliyorum çok zor olacak ama unut. En iyisi bu hayatına kimseyi alma bosver yoluna bak. Kaç yasındasın bilmiyorum bakmadım. Ama sunu bil en degerlilerim sensin bu dünyada hersey senin için bunu sürekli hatırlat kendine ben böyle yapıyorum.Bir adam var. En yakın arkadaşımdı iyi kötü her anımda benimleydi. Evimin önünde yatardı beni görmeye gelirdi gece yarısı. Aşık olmuştuk birbirimize. Sonra bana olmaz gelecegimiz yok dedi. Ben de bir gelecek değil sadece bir yoldaş istiyordum onu yanıma. Yani yanımda olsun istiyordum. Dengesiz davranmasın açık olsun bir öyle bir böyle konuşmasın istiyordum. Sonra bir gün beni zor anımda bıraktı. Giderken çok kötü konuştu kalbim paramparça olmustu 3 ay konusmamamıştık. O sırada hayatıma başka biri girdi. Ve bu eskiden aşık olduğum adam aradı beni tekrar. Hayatımda başka biri var dedim. Çünkü onun yüzünden çok üzülmüştüm her an gideceğini bilerek yanında olmak zordu. Bir daha seni bırakmayacağım bir sürü şey söyledi. Yanında olacağım arkadaşın olacağım dedi. Hayatımda biri olduğu için kabul etmedim. Onu her gördüğümde her bana gelişinde yelkenlerim suya iniyor. Evet haklı onunla geleceğimiz yok. Ama onu çok özlüyorum. Beraber vakit gecirisimizi. Onun bana hissettirdiklerini. Kapıma geldiginde ona git diyemiyorum. Yanına gitmiyorum ama uzaktan ona bakmak bana huzur veriyor. Biliyorum gormemeliyim onu ama kendimi alıkoyamıyorum. Bu aşk değil sevgi değil. Bu ne bilmiyorum.Siz bir şey söyleyin bana. Ne yapmam lazım?
Sevmiyorum biliyorum bunu. Unutmak da kolay aslında.Sizinki tutku. Madem geleceğiniz yok boşuna onunla oyalanmayın.
İzlemeyin görmeyin her yerden engelleyin, aklınıza geldiğinde de kötü anıları düşünün.
Unutmaya bakın.
Aslında görüşmüyoruz. Konusmuyoruz. Sadece evimin onune gelip geri gidiyor. Aşağı inmiyorumSana basta bunu soyleyerek basladiysanjz sjzin durum iliski degil takilmak oluyor adam senle takilmis sonra birini bulmus sonra o birinden senden aldigini alamamis ve tekrar sana donmus ..
Bunu bile bile onu evine yanina alma yuzune bakma cunku bu sekilde sende sana yapilan haksizligi berabrr oldugun adama yapmjs olursun ona da yazik olur..
Onun seni en caresiz zamanin da yaptigi gibi sende onun yuzune kapat kapilarini derim.. hakkinda hayirlisi olsun..
Su sorunlu tipleri hayatiniza dahil etmeyi cok mu seviyorsunuz yaaaa. Adamin kapinda yatmasi hosuna gidiyor belli ki. Egonu sisiriyor. Yoksa adamdan vazgecemesen adama evet derdin. Olmayacak belli. Eee niye adama musade ediyorsun ki. Cok mu seviyorsunuz boyle halleri, cetrefilli iliskileri... Bi de normal biriyle normal bir iliski yasayip gercek deger verilme ne onu gorun, kendinize bir sans verin. Boyle ipsiz sapsiz tipleri dusunmek bile aptallik, vakit kaybi.
Çok güçlüsün biliyon mu senin gibi davranmayıp koşa koşa asık oldugu kişiye giden çok kişi var sen çok güçlüsün bana göre. Biliyorum çok zor olacak ama unut. En iyisi bu hayatına kimseyi alma bosver yoluna bak. Kaç yasındasın bilmiyorum bakmadım. Ama sunu bil en degerlilerim sensin bu dünyada hersey senin için bunu sürekli hatırlat kendine ben böyle yapıyorum.
Pinti olan mı yoksa baska biri mi bu bahsettiginiz adamBir adam var. En yakın arkadaşımdı iyi kötü her anımda benimleydi. Evimin önünde yatardı beni görmeye gelirdi gece yarısı. Aşık olmuştuk birbirimize. Sonra bana olmaz gelecegimiz yok dedi. Ben de bir gelecek değil sadece bir yoldaş istiyordum onu yanıma. Yani yanımda olsun istiyordum. Dengesiz davranmasın açık olsun bir öyle bir böyle konuşmasın istiyordum. Sonra bir gün beni zor anımda bıraktı. Giderken çok kötü konuştu kalbim paramparça olmustu 3 ay konusmamamıştık. O sırada hayatıma başka biri girdi. Ve bu eskiden aşık olduğum adam aradı beni tekrar. Hayatımda başka biri var dedim. Çünkü onun yüzünden çok üzülmüştüm her an gideceğini bilerek yanında olmak zordu. Bir daha seni bırakmayacağım bir sürü şey söyledi. Yanında olacağım arkadaşın olacağım dedi. Hayatımda biri olduğu için kabul etmedim. Onu her gördüğümde her bana gelişinde yelkenlerim suya iniyor. Evet haklı onunla geleceğimiz yok. Ama onu çok özlüyorum. Beraber vakit gecirisimizi. Onun bana hissettirdiklerini. Kapıma geldiginde ona git diyemiyorum. Yanına gitmiyorum ama uzaktan ona bakmak bana huzur veriyor. Biliyorum gormemeliyim onu ama kendimi alıkoyamıyorum. Bu aşk değil sevgi değil. Bu ne bilmiyorum.Siz bir şey söyleyin bana. Ne yapmam lazım?
Pinti olan değil. Bu benim yakın arkadaşımdı.Pinti olan mı yoksa baska biri mi bu bahsettiginiz adam
Kendisi içen biri. Gerçi artik kendisine bir sey hissetmiyorum. Sadece bazi zamanlar çok özlüyorum. Bu da aliskanlik olsa gerekGeleceğimiz yok” demek evlenmemek içn bahane? Neden geleceğinz yok çok merak ettim. Savaştınız mı bunun için?
Ay ne oyle kapilara gelmeler sonra biz olamiyoruz falan demeler. Adam belli ki cok drama filmi seyretmis. Hayati o sekilde yasamaya calisiyor. Eminim bi baska sevdigi vardir da onu unutmak icin ara ara size yanasiyordur. Ne isiniz var boyle dengesiz guvenilmez insanlari hayatiniza aliyorsunuz. Adam gibi adam bulun. Dag gibi olsun. Sirtinizi dayadiginizda guvenle gozlerinizi kapatabilin
Evet, demek ki hayırlısı bu şekildeymiş. Sen her zaman hayırlısını iste Allah'tan. Belki de kısmetin başka bir yerde.Aslında ikisi de devam edilebilecek bir yöne gitmiyor. Eski arkadaşım olan alışkanlığım ile şuan konuşmuyorum. Iliskimi sürdürdüğüm insanla da 6 aydir gorusmuyoruz ve konusmuyoruz. En iyisi ikisinden de geçmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?