aklına bu anıyı getirbir gün beni zor anımda bıraktı. Giderken çok kötü konuştu kalbim paramparça olmustu
Sevgilim değildi ama işte çok karmaşık. Hiç de hayatımdan gitmedi. Penceremde gölge olarak kaldı. Ben yukaridan baktim o aşağıda yaşadı.Bugün ki konunuzdan sonra siz de pek cömert çıktınız sevgili olayında
Hahah kedim var bir gün karşılaşmışlar evin önünde. Tırmalamış benimkiYavru bir kedi al kendine hemen hemen adama karşı ilginle ayni olurbigeliyo bi gidiyor tekir kediler gibi bu ne be
İlahi pitibu 6 aydır yanına gelmeyen cimri olan mı yoksa başka biri mi
valla ben olsam iksini de bırakırım
Bunun adını bilmiyordum. Bizim iliskimiz onunla one day filmi var ya işte tam olarak öyle. Görüşmüyoruz ama kopamıyoruz.Some diyorlar sizin gibi iliskilere.
Fazla arabesksiniz ya, uzaktan izlemek falan...
Ömür gelip geçici insanlar için harcanamayacak kadar kısa.
Elinizdekine sıkı sıkı sarılın, önünüze bakın derim
Umarım en kısa zamanda toparlanırsınız
Yok bu kapıma gelen en iyi arkadaşım olan. Diğeri 6 aydir piyasada yokbu 6 aydır yanına gelmeyen cimri olan mı yoksa başka biri mi
valla ben olsam iksini de bırakırım
Bak iste iki tekir bir yere sigmaz çıkar hayatından tatlim onu bak kedin varmis zatenHahah kedim var bir gün karşılaşmışlar evin önünde. Tırmalamış benimki
altınısı mı var ohaİlahi piti
Adam altınlarını bırakıp nasıl gelip kapıda yatsın
Aynen adam 6 aydır altın parası biriktiriyorİlahi piti
Adam altınlarını bırakıp nasıl gelip kapıda yatsın
Bunların ikisini topla sağlamasını alYok bu kapıma gelen en iyi arkadaşım olan. Diğeri 6 aydir piyasada yok
en iyi arkadaş evli miYok bu kapıma gelen en iyi arkadaşım olan. Diğeri 6 aydir piyasada yok
Çünkü farklı karakterlerde insanlarız. Onun gece hayatı vs var. Ben o saatte süt içiyorum.Niye geleceğiniz yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?