- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
ben de öyle düşünüyorum ailem okumayan birini istemiyor. aynı şehir değil istesem gelir ama maddi sıkıntı çekmesin ailesi orda diye istemiyorum.Canım seni çok iyi anlayabiliyorum ben de bir keresinde oyunda bir çocukla tanışmıştım birbirimizi seviyoduk ama ailem yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Bence ilişkinizi sadece sanaldan yürütmeyin. Eğer aynı şehirde yaşıyosanız buluşun şimdilik annenden sakla
saklamazsam birlikte olmamıza izin vermezler. çok dar düşünüyorlar okumayana kız yok gibi. yada saçma sapan senaryolar kuruyorlar deli okuyorum. şimdilik böyle iyi ve onun ailesi hatta herkes biliyor benim onun sevgilisi olduğumu . herkese ove ove anlatmış beni.İnsan yeri geliyor ben bu hareketi nasıl yaptım diye kendine şaşırıyor. Onun için birine güvenirken daha temkinli olmanızı söyleyebilirim. Yaşça sizden büyüğüm ancak size öğüt vermek haddim değil, sadece fikrim şudur ki aileniz daima baki kalacak olandır. Siz şu an ailenize yalan söyleyerek bir insanla konuşuyorsunuz. Siz 19 yıllık ailenizden gizli bir şey yapabiliyorsanız düşünün karşınızdaki sizden gizli neler yapabilir.
İnsanın kısmetinin nereden geleceği belli olmaz, burada da netten mutluluğa kavuşan birçok arkadaşımız var; ancak ilişkinizi düzgün yürütmek istiyorsanız bence aileden özellikle anne-babadan hiçbir şey saklamamak gerekir. Yarın öbür gün tepki koyduklarında çok geç olmasın.
evet önceki ilk başından pislikti ama aşk işte gözün gormuyor ve ben çok erkekle arkadaşlık kurmadığım için onun sevdiği için öyle davrandigini sanıyordum ama bu kişiyi tanıyınca meğer ne kadar pislik olduğunu anladım. ilerisi için aceleci değilim aslında tamam eğlenmek için değil evlenmek için sevgili olurum gönül eğlendirmek bana göre değil ama şimdilik tabiki evlilik düşünmüyorum daha çok çok erken en az 5 yıl var bunu düşünmek için. çok guveniyor değilim hala bir şey olur diye korkuyorum ama yine de bekleyip görmek istiyorum belki de kismetim o durSanırım karşına çıkan insanlara hemen güveniyorsun.. Kendinde diyorsun ilki de sanaldandı pislik çıktı diye..
Sanaldan olan insanlara laf etmiyorum ama oradan biriyle arkadaşlık yapacaksan çok çok daha fazla düşünmen gerekiyor..
Şimdiki şahısla tanışalı sadece bir kaç ay olmuş..senin ona bu derece güveniyor ve inanıyor olman çok yanlış..
Devam etmeyi düşünüyorsan dikkatli ol derim.. Ve sen daha 19 yaşındasın ilerisi için biraz fazla acelecisin gibi
haklısın ama sanal işte. farklı illerdeyiz maalesef. e belli olmaz bizim lisede kaç yıllık oda arkadaşımız meğer paraları çalan hirsizmis ve kuran a el basmıştı almadım diye . insan olmak sanal yada reel dinlemiyor. yani benim senin gibi güvenecek insanlar vardır diye düşünüyorum. tamamen güvenmiyorum ama işte zamana kalmış. ailemden korkuyorum ben ya. ve neden bu kadar zor olmak zorunda ya. çocuk ıstesem yanıma yerleşecek öyle diyorSana şöyle diyim internetten 1 aylık ilişki yüzyüze 1 kere buluşmaya bedel. 3 aylık ilişki 3 kez buluşma. 3 kez buluştuğunu varsaydığımız bu insana nasıl bu kadar inanıyorsun ? ben ki her gün buluştuğum kişiden kazık yemişken.:26:
Sanaldan tanisip evlenen insanlar yok mu? Var..
Ama senin yazdiklarin cok toy oldugunu cikardim ben be canim.. Hangi erkek sunu bunu yapar demissin ya. Cevap veriyorum, butun erkekler akillarindaki amaca ulasmak icin bunu her zaman kullanir.
onun eski sevgilisi de önünde soyunmaya kalkmis kavga edip ayrılmışlar. dedim nasıl karşılık vermeden durdun peki diye o dedi ki ya sevdiğim kız kendini bana saklamalı
o günden beri kizlara guvenmemis teklif almış ama evet dememiş. benim içine kapanik utangac ve masum tavrım onun hoşuna gitmiş 2 ay boyunca.
evet seni görmedim duymadım ama insanın yazı tarzından da az çok ne mal olduğu anlasilir falan dedi ya çocuk o kadar seviyor ki bi keresinde benim onu terk ettiğimi sanmış ağlamış paket paket sigara içmiş.
ya hangi erkek ağladığını söyler bi kıza?
hangi erkek evlilikten bahseder olmayan çocuğuna koyacagi isimleri düşünür? hangi erkek sevgilisine karısı gözüyle bakar hayat arkadaşım der ya resmen engel olmasa yarın evlenir benimle. .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?