Sanırım artık kafayı yiyorum?

önce hemen calısmaya baslayın para bırıktırın, sonra bosanma ısı ıcın basvurursun.. En olmadı kadın sıgınma evıne basvurun.. Bu adam sizi kolay bırakmayacak gıbı.. Hem ailenizden uzakta olursunuz hem eş kişisinden..

eşekkür ederim aklıma takılan birde şu var boşanırsam kendi çeyizlerimi kız tarafının aldıgı mobilyaları alabiliyormuyum. Alabilsem bile tek başına kimsemde yok nasıl topluyacam nasıl alacagm onu merak ediyorum

Bu esya planını karsınızdaki anlayacak biri olsa anlasarak devreye sokabilirsiniz fakat bosanma öncesi evi belirlediğinizde bence evi boşaltmaktan başka careniz yok gibi..

Bugün eşimi aradım üst üste telefonu meşgul çaldı. Sonra kimle konuştun dedim arkadaşımla napcan dedi
Telefon geçmişine o uyuyunca baktm annemle konuşmuş anneme soruyorum yok diyo konuşmadık benden gizli gizli sürekli konuşuyorlar flan eşim anneme beni şikayet ediyor biliyorm çünkü şahit oldum Bi kaç kez
Biz boşanma aşamasına geldik saolsn annem yüzünden kafayı yemek üzereyim sürekli sen abartıosn sen memnuniyetsizlik deyip eşimi savunuyor, zaten evlenirkende benden çok istemişti evlenmemi.
Ne yapcam bilmiyorm arkamdan iş çevriliyor gibi hissediyorum eşimle kvga etsek direk gidip beni anneme şikayet ediyor ona anlatıyor durumu yada bana kalk annene gidelim o sana napcanı söyler diyor.
O kadar uzaklaştım ki kendi annemden kendi memleketimden soğudum
Bunu annen senin iyiligin icin yaptigini dusunuyor ama senin karar verebilicek ozguvene sahip oldugunu dusunmedigi icin yapiyor biliyor ki bosaninca basina kalicaksin ,ya da damadindan memnun,iyi dusun ve nasil mutluysan oyle yap

Teşekkür ederim aklıma takılan birde şu var boşanırsam kendi çeyizlerimi kız tarafının aldıgı mobilyaları alabiliyormuyum. Alabilsem bile tek başına kimsemde yok nasıl topluyacam nasıl alacagm onu merak ediyorum

Alabiliyorsunuz evet. Kaç yılın evlisiniz ?

Toplayan elbet bulunur. Kimseyi bulamazsanız yardımcı bir abla bulursunuz

Çocuk yok, eşim çok bencil geceleri 12 de gelir eve kaynanama sık sık gitmek için baskı yapar, ne kazanır ne eder hiç bşy sini söylemez, ben istemeden para vermez isteyincede azarlar öyle verir. pazarları arkadaşlarıyla gezer hiç Bi paylaşım alanımız yok oturup muhabbetimiz yok çok ağır kavgalarımız oldu, her dediğini yaptım evde o ne istese o oldu. Ama ben çok soğudum

Kaç yıldır evlisiniz ? Bunlar cozulmeyecek sorunlar değil gibi geldi bana.

manevi destek çok önemli ama maddiyatta önemli tabiki , önce psikolojik olarak kendini toparla , sadece kendine yaparsın çünki olan sadece sana olur . daha sonra maddi olarak ayaklarının üzerinde durmalısın yani bir iş bulup çalışmalısınki kendine güvenin gelsin , malesef kimse kimseyi anlamıyor , herkes yaşadığını bilir dayak yok , ihanet yoksa daha ne istiyorsun diyorlar ama boş ver milletin ne dediğini onlar sadece konuşup akıl vermeyi bilir , sen psikolojik olarak iyi olmazsan zaten doğru karar veremezsin allah yardımcın olsun :(

Back
X