- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
En güvenilir emlakçı fakat peşinat lazım bir miktar kira ve onlara vereceğiniz komisyonYarın kendime Bi iş bakıcam eşyalı evlere nerden ulaşabilirim emlakcıdanmı İnternet üzerinden mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güvenilir emlakçı fakat peşinat lazım bir miktar kira ve onlara vereceğiniz komisyonYarın kendime Bi iş bakıcam eşyalı evlere nerden ulaşabilirim emlakcıdanmı İnternet üzerinden mi
Bugün eşimi aradım üst üste telefonu meşgul çaldı. Sonra kimle konuştun dedim arkadaşımla napcan dediUzaktan soylemek kolay icinde olunca zorlasir seni cok iyi anliyorum ,kendine guvenini yitirmissin once bunu bir toparlayalim onceligin sennol kendini sev ve toparlaninca bir is bul avukat tut ya da barodan temin et,bazen psikolojik siddet yikar yuvayi buna maruz kalmissin.Toplumda evlilik baskisi var malesef ya da iten sebepler.Bundan siyril sana hesap vermeyen bi adama da gencligini verme.Annene gelince kendi hayati icin bir nevi feda etmis seni onunda vardir k3ndinc3 dogrulari bilemeyz tasvip etmiyorum elbette.Tek basina da gayet guzel yasarsin kendine guven lutfen.Hayat kisa yasanacak guzel seyl3r eminim var sabret.
Referanssiz almayabilirler belki ama yatili is bak o zaman kafanda rahat olur![]()
Canım ben iki yıllık evliyim. Şiddet, küfür hakaret her şeyi yaşadım. Çocuk olmadan ayrılmayı düşünüyorum. plan yapıyorum resmen para biriktirip boşanıp gitmek için. Sevmiyorsan bu da bir sorundur. Tabi naçizane benim fikrim. Allah yardımcınız olsunIki güne bir konu açıyorum kimsem yok kendimi çok yanlız hissediyorum. Hayatta Bi ablam Bi de annem var, ablam benden çok uzakta.
Boşanmak istiyorum Bi yıllık evliyim anneme açtım şiddet yok dayak yok çok şğkürsüzsün senin hayatını yaşamak isteyen insanlar var diyor ve ne kadar kötü oldumuda biliyor ama tek dediği boşanma, sabret..
Ablamla konuşamıyoruz bile.
Kafayı yemek üzereyim artık herkes bana ayrılırsan pişman olacaksın deyip kocasından dayak yiyen aldatılan kadınları örnek gösteriyor.
Bugün iyice çıldırma noktasına geldim eşimi sevmiyorum ama gidecek hiç Bi yerim yok annem başkası ile evli ve kocası evde bizi istemiyor üstelik ev annemin.
Sürekli çaresiz ve yanlız hissediyorum bana akıl verin bu gidişle delircem diye korkuyorum
Eşimi sevmiyorum ve bunun için çok sebeb var lütfen geçmiş konularımı okuyun.
İntihar etmeyi bile düşündüm bugün sadece umutlarım hayallerim vardı yaşamak için ve şimdi onlarında yıkmaya çalışıyorlar, herkes boşanınca adaha kötü hayat yaşarsın diyor.
Ben ne yapmalıyım kime tutunurum kime giderim. Eşimden şiddet görmüyorsan aldatılmıyordan boşanamassın çok saçma gibi Bi bakış açıları var
Eşim sinirlenince küfür hakaret ediyor Bi kere kolumu sıkmıştı o kadar sıktı ki baya Bi morardı onun dışında şiddeti olmadı ama bu onlara yetmiyor her erkek sinirlenince küfür hakaret edermiş gayet normalmiş bu düzelirmiş annem yüzünden kafayı yedim bugün eşimle konuşmuşlar yarım saat telefonda bana demediler bils. Bana sık sık eşimi savundu sen görmüyorsun sen nankörlük ediosn flan o kadar yanlız hissediyormkiCanım ben iki yıllık evliyim. Şiddet, küfür hakaret her şeyi yaşadım. Çocuk olmadan ayrılmayı düşünüyorum. plan yapıyorum resmen para biriktirip boşanıp gitmek için. Sevmiyorsan bu da bir sorundur. Tabi naçizane benim fikrim. Allah yardımcınız olsun
Valla Canım öncelikle Allah yardımcın olsun. Ama bence bir çok evlilik gibi yılanın başı kayınvaliden.Yer gök dua ile. Bol bol dua et.Eşim sinirlenince küfür hakaret ediyor Bi kere kolumu sıkmıştı o kadar sıktı ki baya Bi morardı onun dışında şiddeti olmadı ama bu onlara yetmiyor her erkek sinirlenince küfür hakaret edermiş gayet normalmiş bu düzelirmiş annem yüzünden kafayı yedim bugün eşimle konuşmuşlar yarım saat telefonda bana demediler bils. Bana sık sık eşimi savundu sen görmüyorsun sen nankörlük ediosn flan o kadar yanlız hissediyormki
Evlilik terapistine gitmeyi düşünmez misiniz?Çocuk yok, eşim çok bencil geceleri 12 de gelir eve kaynanama sık sık gitmek için baskı yapar, ne kazanır ne eder hiç bşy sini söylemez, ben istemeden para vermez isteyincede azarlar öyle verir. pazarları arkadaşlarıyla gezer hiç Bi paylaşım alanımız yok oturup muhabbetimiz yok çok ağır kavgalarımız oldu, her dediğini yaptım evde o ne istese o oldu. Ama ben çok soğudum
Apartlar calisanlara da varBugün eşimi aradım üst üste telefonu meşgul çaldı. Sonra kimle konuştun dedim arkadaşımla napcan dedi
Telefon geçmişine o uyuyunca baktm annemle konuşmuş anneme soruyorum yok diyo konuşmadık benden gizli gizli sürekli konuşuyorlar flan eşim anneme beni şikayet ediyor biliyorm çünkü şahit oldum Bi kaç kez
Biz boşanma aşamasına geldik saolsn annem yüzünden kafayı yemek üzereyim sürekli sen abartıosn sen memnuniyetsizlik deyip eşimi savunuyor, zaten evlenirkende benden çok istemişti evlenmemi.
Ne yapcam bilmiyorm arkamdan iş çevriliyor gibi hissediyorum eşimle kvga etsek direk gidip beni anneme şikayet ediyor ona anlatıyor durumu yada bana kalk annene gidelim o sana napcanı söyler diyor.
O kadar uzaklaştım ki kendi annemden kendi memleketimden soğudum
keske herkes EVDE GENC KIZI VARKEN BASKASIYLA EVLENIP, KIZIN EVLILIGI KACIS OLARAK GORECEGI KADAR KOTU BIR ADAMLA EVLENEN VE EV USTUNE OLDUGU HALDE EVLADINI EVDE ISTEMEYEN KIMIL ZARARLISI BIRIYLE EVLENEN ANNENIZE DUSMAN OLSA.Lise mezunuyum Bi işim yok herkes bana düşman kesildi ayrılma sebeb lerim onlara çok saçma geliyor, dayakmı yiyorsunda ayrılcaksn kolaymı çocuk oyuncağımı sanıyorsun diyorlar.
Odayı nasıl tutcam apart geliyor aklıma güvenli olur mu sadece öğrenciler tutabiliyor diye biliyorum
Ben sağolsun annem yüzünden çok zor Bi çocukluk yaşadım kendi eşi yüzünden harcadı ablamla beni, eşi bizi evde istemedi o tepkisiz kaldı geçmişe bakıyorum da ne günler yaşadım neler neler yaşadım. Bugün ayrılıyorum diye annemin gidip akıl danıştığı akrabalarım yaşadığım her zorluğa sessiz kaldılar şimdi yaşadığım boşanma fikrine kendilerince yorum yapıp beni yargılıyorlar.Eşiniz calismaniza izin vermiyor mu ?
Çalışmaya başlayın eğer böyle bir sorununuz yoksa. Eşinizden ve kendinizden birikim yapın.
Okumaya çalışın .
Çocuk konusunda çok dikkatli olun
Intihar lafı çok ağır bu kadar kolay hayattan vazgeçmek niye ?
Sonrası ne oluyor , daha iyi bir hayat mi ?
Isteseniz basarirsiniz . Kimseye ihtiyacınız yok.
Çok saolun yorumunuz içinkeske herkes EVDE GENC KIZI VARKEN BASKASIYLA EVLENIP, KIZIN EVLILIGI KACIS OLARAK GORECEGI KADAR KOTU BIR ADAMLA EVLENEN VE EV USTUNE OLDUGU HALDE EVLADINI EVDE ISTEMEYEN KIMIL ZARARLISI BIRIYLE EVLENEN ANNENIZE DUSMAN OLSA.
size dogru gelen neyse onu yapin. bu hayat sizin. birkere geldiniz yasamaya.
Intihar etmek bosanmamaktan daha sacma bi dusunce cocuk yoksa gir bi ise calis gayette gecinirsin ozman. Neden bosanmak istedgini bilmiyorum ama hayirlisi olsunIki güne bir konu açıyorum kimsem yok kendimi çok yanlız hissediyorum. Hayatta Bi ablam Bi de annem var, ablam benden çok uzakta.
Boşanmak istiyorum Bi yıllık evliyim anneme açtım şiddet yok dayak yok çok şğkürsüzsün senin hayatını yaşamak isteyen insanlar var diyor ve ne kadar kötü oldumuda biliyor ama tek dediği boşanma, sabret..
Ablamla konuşamıyoruz bile.
Kafayı yemek üzereyim artık herkes bana ayrılırsan pişman olacaksın deyip kocasından dayak yiyen aldatılan kadınları örnek gösteriyor.
Bugün iyice çıldırma noktasına geldim eşimi sevmiyorum ama gidecek hiç Bi yerim yok annem başkası ile evli ve kocası evde bizi istemiyor üstelik ev annemin.
Sürekli çaresiz ve yanlız hissediyorum bana akıl verin bu gidişle delircem diye korkuyorum
Eşimi sevmiyorum ve bunun için çok sebeb var lütfen geçmiş konularımı okuyun.
İntihar etmeyi bile düşündüm bugün sadece umutlarım hayallerim vardı yaşamak için ve şimdi onlarında yıkmaya çalışıyorlar, herkes boşanınca adaha kötü hayat yaşarsın diyor.
Ben ne yapmalıyım kime tutunurum kime giderim. Eşimden şiddet görmüyorsan aldatılmıyordan boşanamassın çok saçma gibi Bi bakış açıları var
Ben sağolsun annem yüzünden çok zor Bi çocukluk yaşadım kendi eşi yüzünden harcadı ablamla beni, eşi bizi evde istemedi o tepkisiz kaldı geçmişe bakıyorum da ne günler yaşadım neler neler yaşadım. Bugün ayrılıyorum diye annemin gidip akıl danıştığı akrabalarım yaşadığım her zorluğa sessiz kaldılar şimdi yaşadığım boşanma fikrine kendilerince yorum yapıp beni yargılıyorlar.
Herşey benim başıma geliyormuş gibi hissediyorum sağolsun hisdettiriyolar
Teşekkür ederim aklıma takılan birde şu var boşanırsam kendi çeyizlerimi kız tarafının aldıgı mobilyaları alabiliyormuyum. Alabilsem bile tek başına kimsemde yok nasıl topluyacam nasıl alacagm onu merak ediyorumIste bende bundan söz ediyorum ; ayrılmak için kimseye ihtiyacınız yok.
Evinizde oturun. Bu sürede çocuktan korunun ve birikim yapın,çalışmaya baslayin, okuyun.
Zamanı geldiğinde de boşanma davasını açarsınız. .
Ya da yok cekemem diyorsanız ,tek kişilik yerler bulacaksınız . Genç ve sagliklisiniz.
Çalışıp kazanıp yaşarsınız.