Merhaba kızlar hergün bu platforma girip bakardım ama bir gün buraya konu açacağım aklımın ucundan geçmezdi çok mutsuzum hemen size kısaca konuyu anlatıym annem bir tanıdığımızın düğünü için şehirdışına gitti evde sadece ben babam ve kız kardeşim kaldık babamda yarın şehir dışında bir işi olduğunu gidiceğini söyledi bu akşam babamın yanına bir şey söylemeye gidicektim odasındaydı kapıyı açmaya çalıştım hafifçe kilitliydi sonra ilk odama gittim içime bir kurt düştü tekrar kapılarının önüne gidip dinledim çok fazla duyamadım ama babam eğleneceğimiz bir şeyler olsun felan dedi sen benim wp fotoma baktın mı iyice bak cebinde karanfil olan ben olacağm karıştırma hemen yanıma gel dedi ilk kapının önüne gittiğimde zaten kadın sesi duyar gibi olmuştum zaten orada yıkıldım sonra konuşmayı bitirdiler sanırım sonlarına doğru gitmişim kızlar ağladım zırladım sinirlerim çok bozuldu sonra gittim elimi yüzümü yıkadım sakinleştim babam da balkondaydı yanına gittim gayet soğukkanlı bir şekilde tam balkona çıktım telefonda birisiyle yazışıyordu beni görünce telefonunu çevirdi kendine bende uzağına oturdum ne zaman gideceksin felan filan iş toplantısı felan mı bu dedim evet dedi kızlar elim ayağım titredi şimdi napıcağımı bilmiyorum babamdan asla böyle bir şey beklemezdim namazında niyazında birisidir uyumasını bekliyorum telefonuna bakmaya çalışıcam ama şifre var napıcam bilmiyorum zaten hiçbir zaman anneme göstermezdi telefonunu kusura bakmayın karışık yazdıysam üzüntüden ve sinirden elim ayağıma dolaştı sizce ne yapmalıyım bana yol gösterin