Keşke siz bağımsız dışarda bir yemeğe galan çıksaydınız. Aracılar geldi falan demişsiniz çok garip geldi. Görücü usulü olsa nolur siz görücü yokmuş gibi buluşabilirdiniz
İlk buluşma da senin maaşının muhabbetini yapan bir adamdan uzak dur bence.Yurtdışı derken türkiye den kötü bir ülke. Ya söylemleri öyleydi. İlerde şu kadar kazanma imkanın olur filan. Bende yok o kadar zor dedim. İşte bende son tercihime yazmıştım o bölümü bilmemne. Olgun olmasına rağmen biraz bu muhabbetlere girdi. Ayrıca hemen tepkili yaklaşmayın saf değilim elbet bişeyler olduda bu lafı ettim dimi ama
İlk buluşma da senin maaşının muhabbetini yapan bir adamdan uzak dur bence.
Ayrıca kaç yaşına gelmiş, 3. şahısları karıştırmadan bir buluşma ayarlıyamıyor mu? Senin telini alsaydı, cumartesi şurada buluşalım deseydi, istediğiniz kadar otururdunuz, sonra da seni evine bırakabilirdi.
Siz bence sizi beğenmemesine şaşırdınız yada o beklentiyle gittiniz.Zaten sizde beğenmemissiniz ses verse nolur vermese nolur ?
Siz bence sizi beğenmemesine şaşırdınız yada o beklentiyle gittiniz.Zaten sizde beğenmemissiniz ses verse nolur vermese nolur ?
Hayatınıza birini almak için almayın bence.Siz birşey hissediyorsanız konuşun hem belki kısmetiniz başkasıdırAslında öyle değil ayrılırken beğenmiş gibiydi hani kadınlar hissederya o an öyle hissettim. O yüzden beklentiye girdim. Zaten bir gün sonra haber geldi. Olumluymuş. Numaranı verebilirmiyiz diye sordu. Bende verin dedim. Beğenmedim ama bir kez daha görüşürüm dedim hep. Ama uzaktan nasıl tanıycam biraz zor gibi duruyyor. Baştaki izlenimimde bir değişik bilemedim ya.
Canım, görücü üsülü bir çoğumuz buluştu zamanında.Dimi ya ama biraz şey diye düşünüyolar. Hani iş olmazsa merak etme kimse duymaz. Kız tarafı bizde hep üstündür. Mesela aracı kişiye soruyolar numaranı verelim mi diye onun için bile izin aldılar. Belki numarasını vermek istemez diye düşünmüş olabilirler. Ama çocukta da bir gariplik var. Aslında görücü usülünde ne işim vardı diye düşünmeye başladım şu an. Yazarsa kendine söylerim olmuycanı en olmadı.
Canım, görücü üsülü bir çoğumuz buluştu zamanında.
Daha ilk buluşma da maaşın lafımı edilir, çok ayıp... Hem onun seni iyi hissettirmesi lazımdı, böyle acabalarla bırakmamalıydı 32 yaşında kocaman adam.
İstersen kafanda bir süre ver. Ona göre hareket. Ben bir keresinde bir çocukla buluşmuştum. Fena da geçmedi, ama 2-3 hafta ses çıkmadı. Sonra aracı aradı, yine görüşmek istiyormuş diye. Ben istemedim. O kadar hoşlandıysan niye böyle uzun süre sessiz kalıyorsun di mi? Ne malum bu arada 2-3 kişiyle daha görüşmediği.
Bence normali max 1 hafta içinde tekrar iletişime geçmeli. Geçmiyorsa yolu açık olsun.
Hayatınıza birini almak için almayın bence.Siz birşey hissediyorsanız konuşun hem belki kısmetiniz başkasıdır
annene mi sorsunlarYok keşke beğenseydim. Giderken aşırı bi beklentiyle gittim çok çok övüldüğü için. Fos bi şekilde geri döndüm anneme sorun isterseniz. Tekrar görüşmek isterse napsam diye düşündüm. Ama yinede şans verirdim bi kaç kez daha görüşürdüm boş biri değil çalışkanlığı filan çok hoşuma gitmişti
Umarım gönlüne göre birisiyle karşılaşırsın canım.Zaten şuana kadar geç adım atıyor gibi geldi bana.Moralini de hiç bozma yarının ne getirceği belli değilHaklısın canım birşey hissetmedim açıkçası. Yer yer itici de geldi. Bakalım nasıl olucak. Bir arkadaşımda görücü en son şans tarzı birşey dedi moralim bozuldu. Sanki zorla evlenmek için görüştümde. Bende adamı çok övdüler bende merak ettim ki cidden öyle. Baya bir övdüler.
Umarım gönlüne göre birisiyle karşılaşırsın canım.Zaten şuana kadar geç adım atıyor gibi geldi bana.Moralini de hiç bozma yarının ne getirceği belli değil
Bana hoşlanmamış gibi geldi. Görüşürüz lafına takılmayın kalıplaşmış veda sözcüğü o.
Erkekler hoşlandığı zaman işi uzatmayı sevmiyor, bir an önce ikinci buluşmayı koparmaya bakıyor, adam numaranızı bile almamış.
Bir şans ver bu ilişkiye bence. O da kendi açısından acaba beni beğenmedi mi diye düşünmüş olabilir. Uzaktan ilişkiyi nasıl yürütebiliriz ki diye düşünmüş olabilir. Yazılarından anladığım kadarıyla çok mülayim sakin birine benziyorsun (yani bekar kardeşim olsa senle tanıştırmak isterdim o derece sempatik geldin bana...). Dünyanın en çirkin kadını ol, senin gibi uysal biriyle her erkek evlenmek ister. Kadın görmemiş davar gibi atlamak istememiştir haliyle ki 1 gün sonra da görüşmek istediğini belirtmiş zaten. Bir şans daha ver; olmazsa postalarsın ne olacak...
O yazmadan yazma bence buradan adamın isteksiz olduğunu anladım bence yenge zoruyla görüşüyor gibi duruyor.Sonradan aldı telefonumu ve
Aradı bugün uçağa binmedn önce. Kısa konuştuk yanımda biri vardı. İsteklimi isteksiz mi çözemedim ortası gibi
O yazmadan yazma bence buradan adamın isteksiz olduğunu anladım bence yenge zoruyla görüşüyor gibi duruyor.
Bence sen de cok karisiksin. Bu adamdan hoslandin mi hoslanmadin mi anlayamadim. Mesela hoslanmadim itici geldi diyorsun ama aramasini bekliyorsun. Ya da mesaj atmayi dusunuyorsun.haklısın bende tam konuşamadık diye mesaj atıcaktım ama sonra neyse dedim. anlaşılır yakında bakalım
Bence sen de cok karisiksin. Bu adamdan hoslandin mi hoslanmadin mi anlayamadim. Mesela hoslanmadim itici geldi diyorsun ama aramasini bekliyorsun. Ya da mesaj atmayi dusunuyorsun.
Adam da senin gibi kararsiz kalmis bence. Hala kendini sorguluyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?