sanırım beğenilmedim :P

Eğer gelecek vaadeden bir işi varsa -ki genç yaşta çok yol kat ettiğini söylemişsiniz - bence devlette çalışmanızı kıskanmamış tam tersine küçümsemiştir.
Malum özel sektörün sağlam işleri devletin ekonomik imkanını 2'ye 3'e katlayabiliyor.

E bende devletteyim. Hayrola da sni niye kiskansin ki. Bence adam anlamis sni ardina bakmadan kacmis

bilmem olabilir. ama devlette olduğu için kıskandı demedim ben zaten iyi oku. meslekten ve kazançtan dolayı dedim. e bu kanıyada boş yere varmadım. konuyu oraya getirdi çünkü para mevzusu yaptı. işte ben son tercihime yazmıştım filan dedi. madem kıskanmadı yada sorun yapmadı neden böyle konuşsun ki ?

yani ilerde benim fazla kazanma durumum var evet. ve direk onu sordu. işten işe değişir sonuçta. bilemiyorum şu an ne kadar kazanıyo ben o konulara girmem ama o girdi. işte şu kadar kazananlar var doğrumu diye.

burdan yazmak istemedim özelden de mesaj at kısmı gözükmüyor. sanırım atamıyorum. isterseniz siz bana atın söyleyeyim merak etmişsiniz madem

Allah Allah nasıl yanlış yorumlayayım. ayrıca bir kez daha söylüyorum olay devlette çalışmam değil mesleğim ve ilerde kazanacak maaşım. detaylıca bunları sordu. e bende bu yüzden dedim. üstüne de senin bölümü ben son tercihe yazmıştım açıkta kalmıyim diye dedi. daha ne desin adam ilk buluşmada

haklısın diyorumya çok bi heycanlı gittim ama umduğum gibi çıkmadı. ve direk heycanım gitti. ki normalde en ufak bişeyde heycanlasam işte bardağı tutarken elim titrer filan. bunda rahat rahat bardak bardak çay içtim yani. gidişimle gelişim arasında uçurum vardı.

yok beğendimde dönüş olmadı diye üzülmüş değilim. ama ayrılırken görüşelim dedi diye ben bugün bekledim açıkçası aramasını. çünkü yarın gidecek bi daha ne zaman görüşülcek dimi.

beğensem beğendim derim. ve o dil yerine üzgün işareti olurdu. hislerimi en azından buraya açık açık yazabilcek cesaretteyim :)

Devlettenim. Derin devlet mi?

kesinlikle karmaşık bir durum. ama pişman olmadım. şunu öğrendim çok övmüşlerdi mesela ama öyle çıkmadı. iş durumunu yanlış aksettirmişler mesela. hani bundan sonra böyle birşey olursa daha bi temkinli giderim hiç bu kadar heycanlanmama gerek yokmuş. çok farklı birini bekliyordum.çok kötü mü çok kötü diyemem. ama beklentinin altında kaldı.yada bana söylenenin.

masada olumsuz birşey konuşmadık. çokda konuşmadık işten güçten konuşuldu. aracı kişiler gelince bölündü gibi oldu. olmayacağını hissettircek bi havada olmadım. ama şu beklenti oldu bugünde ararlar diye düşündüm açıkçası. hani görüşelim tarzı bişey dedi ayrılırken bende inşallah dedim o yüzden beklenti oldu. ki dün eve gelip düşündük annemle görüşsem mi tekrar derse diye. ama boşuna düşünmüşüz diyen olmadı

öylesine de görüşelim denilebilir pekala ya da bunu bir tek ben mi yapıyorum ki?!

belkide ama bana görüşmek istiyor gibi geldi söyleyiş tarzından. hani laf arasında söylenmiş gibi söylemedi. ama belki söyleyiş tarzı öyledir. bilemem 2 saatte nasıl tanıyimki adamı :)

hahaha süpersin. ama bence hoşlanan görüşmek isteyen erkek numarayı alsın bi zahmet ya. ne bileyim. görücü usülünüde ilk defa denedim acaip bişeymiş. sürpriz yumurta gibi

Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun . Anladigim kadariyla sen azcık da olsa Beğenmişsin çocuğu ama o sanki olumlu bakmamış bu işe . Şurdan bu kanıya vardım birincisi çoğunlukla kendini anlatmış yani seni tanımak için bişeyler sormamış, ikincisi telefon numaranı istememiş. Görücü usulüyle bende çok kişiyle tanıştım eğer beni begendiyse telefon numaramı istedi çoğu . Eğer yarın da haber gelmezse aracı olan kişiden yada çocuktan olmadı demektir bu .ALLAH herseyin hayırlısını nasip etsin hakkında hayırlısı olsun

sağol canım benim. açıkçası aramasını bekledim o yüzden şaşırdım. ama olmadı diye üzülmedim. çünkü arasaydı kara kara napsam diye düşüncektim. baya bi engel vardı çünkü. böylesi hayırlı gibi.

Belki sen memurum asla Ayrılmam dercesine kelimeler etmişsindir
İşinden memnuniyetinden bahsettiysen biraz da belki aşağılanmış hissettiyse uzak durmuştur. Siz konuşurken lavabooya gitti mi msj atıp ailesine gelin demiş olabilir

Kismetin değilmiş demek, ben de iki uç gorucuyle gorusmustum sonra yıllar sonra istediği gibi biriyle evlenmiş bir tanesi gordumallah mutlu etsin herkesin kısmeti bekliyor iyi veya kötü buna inan.

Hem kötü bir yerde ve az maaşla çalışıyormuş diyorsun sen gidecek miydin mi hemtanimadan hemen gitmek de zor bekle bakalım belki taktiktir.

Valla olgun diyorsun ama adam seni ilk görüşte bile ezmeye, küçük görmeye ve psikolojik baskı kurmaya başlamış. Daha gençsin. Bence sen haber yolla olumsuz olarak.

haha :)) lavaboya filan gitmedi telefonunu da çıkarmadı hiç. öyle birşey olsa benim tanıdığım aracı söylerdi bana. ben hiç kendimi övmedim ama o kendi kendine bi kıyas yarışına girdi bu kesin. çünkü ilk görüşmede para mevzuları filan açılmaz bence. benim oraya gitme gibi bi durumum yok kesinlikle. zaten orda çalıştığını da o an öğrendim düşünün yaşadığım şoku :) ancak 2 sene sonra birşeyler olur 2 sene orada çünkü. bu da zaten zor ilişki yürümezdi. hayırlısı bu gibi

Valla olgun diyorsun ama adam seni ilk görüşte bile ezmeye, küçük görmeye ve psikolojik baskı kurmaya başlamış. Daha gençsin. Bence sen haber yolla olumsuz olarak.

hakkaten ya. maaş mezvularına girmesi sinir bozucuydu. olgun dememdeki sebepte işinde iyi olmaya çalışması ve her durumu düşünmesiydi işiyle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…