Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Ben bu tip basliklara bir kadin olarak sinirleniyorum, gercekten. Ve buna evli/ bekar oldugum icin degil, bir kadin oldugum icin tepkiliyim. Ben de cok gec yasta evlendim. Ama hicbirzaman gundeme gelmedi bu. Toplum baskisina izin vermemeli hicbir kadin
Gerçekten istiyor olamaz mı aclockworkorange? Tartışmak için sormuyorum da, cidden eş istiyordur belki. Toplum baskısı değildir belki de. Ya da sevişmek istiyordur ama evlenmeden yaşamaya karşıdır. Ya bilmiyorum evlilik isteyene nasıl istersin demek de bir çeşit toplum baskısı değil mi? o_O Hani 31 yaş çok da küçük değil çünkü, 20li yaşların başındaki kızların açtığı bu tarz başlıklara ben de kızıyorum. 30 yaşına kadar sevişemesem ben çıldırırdım mesela.:KK45:

Son düzenleme:
Gerçekten istiyor olamaz mı aclockworkorange? Tartışmak için sormuyorum da, cidden eş istiyordur belki. Toplum baskısı değildir belki de. Ya da sevişmek istiyordur ama evlenmeden yaşamaya karşıdır. Ya bilmiyorum evlilik isteyene nasıl istersen demek de bir çeşit toplum baskısı değil mi? o_O Hani 31 yaş çok da küçük değil çünkü, 20li yaşların başındaki kızların açtığı bu tarz başlıklara ben de kızıyorum. 30 yaşına kadar sevişemesem ben çıldırırdır mesela.:KK45:
Başına vurmuş diyorlar o zaman :KK70:

Bende böyleydim diye başlayan cevapları sevmem ama aynı dertten muzdariptim herşeyden umudumu kesmiştim sonra o çıktı karşıma herşey hızla gelişti senesine kalmadı şimdi düğüne gün sayıyorum üstelik bendende iki yaş küçük ve bunu hiç sorun etmiyor. Yıllarca geç kaldım evlenmeye dediğim içinde şimdi sanki başkası evleniyor benim yerime gibiyim. Çok seviyorum seviliyorum inan onu bile sorguluyorum. Nasipte varsa bigün çıkıyor karşımıza öyleymiş yaşamayınca inanmıyor gerçi insan .

Başına vurmuş diyorlar o zaman :KK70:
Desinler. :KK53: Bence önemli. Temel ihtiyaç. 14-15 yaşında başlıyor hormonlar tırmalamaya. Ee toplum da bunu evlenmeden yapmayı hoş karşılamıyorsa, evlenmek istiyorum diyene de niye diyemez. Ha bu sadece bi örnek tabi evlilik sadece cinsellik değil elbette.

Bende evlenenler nasıl evleniyor şaşırıyorum
4 yıl peşine koştu adamın ilişkileri berbat gidiyordu aldatma vs vardı kız hep sineye çekti seviyorum onsuz yaşayamam dedi ve evl ndi muradına erdi
Bu tip kadınlar var .ben yapamazdım mesela
Kaldıramam .kötü muameleyi aldatılmayı vs
Zaten söylerim erkek arkadaslarıma bitti de yada hayatıma girme hiç .benim vaktim değerli .uzun ilişki yaşayamam bu saatten sonra
Belki baskı kuruyorum bilmiyorum ama aklım hep gelecekde çünkü zaman çabuk geçiyor
Ama nedense herkes hayatıma girmeye çabalıyor sonrada çekip gidiyor
Yazık .değer verdim sahiplendim şu davranışlara bak.zaten çok kişide olmadı hayatımda biride yabancıydı belki farklı olur diye denedim ama oda aynı çıktı .bahtsızım:mad:

Valla benim tandigim evlenen ciftlerde:

ya kadin gercekten les, bildigin para avcisi modunda ve boyle tipleri fazlaca gordum. Kadin murdar bastan asagi, isi gucu yok, bir egitimi yok, guzelligi falan da yok, tek derdi kendini ekonomik olarak yamamak. Bunlarla evlenen adamlar da gayet duzgun, normal elemanlardi, yani istese normal bir kadin bulabilecek tipler aptal ya da saf/keriz de degiller. Anlayamadim gitti?!

ya da aynen dediginiz gibi,kadin aldatiliyor, adam baskasiyla mesajlasiyor, deger gormuyor ama ille de evlenicem diye yapisiyor ve bir sekilde evleniyorlar. Sonra o evlilik ayni model devam ediyor.

Yani bilemedim bu zamanda evlenmek icin ya gururunu ayak altina almak ya da para avcisi olmak gerekiyor galiba.:olamaz: yeminle cevremde normal, duzgun evlilik yok:KK57:

ya kadin gercekten les, bildigin para avcisi modunda ve boyle tipleri fazlaca gordum. Kadin murdar bastan asagi, isi gucu yok, bir egitimi yok, guzelligi falan da yok, tek derdi kendini ekonomik olarak yamamak. Bunlarla evlenen adamlar da gayet duzgun, normal elemanlardi, yani istese normal bir kadin bulabilecek tipler aptal ya da saf/keriz de degiller. Anlayamadim gitti?!

ya da aynen dediginiz gibi,kadin aldatiliyor, adam baskasiyla mesajlasiyor, deger gormuyor ama ille de evlenicem diye yapisiyor ve bir sekilde evleniyorlar. Sonra o evlilik ayni model devam ediyor.

Yani bilemedim bu zamanda evlenmek icin ya gururunu ayak altina almak ya da para avcisi olmak gerekiyor galiba.:olamaz: yeminle cevremde normal, duzgun evlilik yok:KK57:
Bende maddi anlamda güçlü kadınlarla evleniyorlar diye düşünüyorum aslında
O dediğin tipte evliliklerde var tabi
Benim eski erkek arkadasım o tipte bir kadınla evlendi mesela .kadın eğitimsiz ona denk değil işi yok üniversite okumamış öyle çok da güzel değil herkes çok şaşırmıştı beni bırakıp ona gitmesine
Daha gençtim daha güzeldim eğitimliydim vs
Ten uyumu dedikleri şey belkide işte
O kadın ona daha uygundu daha cazip geldi ve evlendi şimdi ne yapar ederler bir fikrim yok takipte etmiyorum
Canım herkes hak ettiğini yaşar o gözünde büyüttüğün tipler demek o tip kadınları hak ediyormuş herkesin kendi tercihi
Ben erkek olsam zarif bir kadın tercih ederdim cak cak kavga eden çirkef küfürlü konuşan bir kadınla işim olmazdı
Herkesin kendi zevki tercihi işte
Erkeğin kalitesi seçtiği kadından belli olur emin ol.,

Zaten hayata olan inancimin iyice gittigi bir donemdeyim ve belki boyle kalicam bunlari okuyunca daha kotu oluyorum o zaman hayatta kaliteli nezaket sahibi olmanin ne onemi var ????

Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsun
Gencinden yaşlısına hadsiz asılmalar başlıyor
İlişkimde ciddiyet isterim deyince kezban oluyorsun az dağıtayım desen kaşar
Herkes yaşına bakmadan 20 lik kız istiyor
Valla terk edesim var bu ülkeyi gerçi başka yerlerde aynı
Doğa kadınlara çok acımasız davranıyor
Zamanında 40 yaşındaki adam ben 30 yaşındayım diye istememişti.25 sanmış beni.benim görüntüm hala aynı ama.kendi resmen çökmüş.ve iki.zde hala bekariz.

Zamanında 40 yaşındaki adam ben 30 yaşındayım diye istememişti.25 sanmış beni.benim görüntüm hala aynı ama.kendi resmen çökmüş.ve iki.zde hala bekariz.

Komedi gercekten:olamaz::olamaz:

Bosverin ya su kart horozlari, kendilerini ne saniyorlarsa artik. Benim Turk erkekleriyle isim olmaz bu saatten sonra acikcasi hepsi dediginiz cins.

Zaten hayata olan inancimin iyice gittigi bir donemdeyim ve belki boyle kalicam bunlari okuyunca daha kotu oluyorum o zaman hayatta kaliteli nezaket sahibi olmanin ne onemi var ????

Sunu boylece yazdigim icin afedersiniz ama evlenen erkek bir tanidigimin annesi, sohbet ederken "gelin dedigin guzel olsun da isterse o..u olsun onemli degil" demisti. Ben de yapmayin etmeyin, edep, ahlak, duzgun olmak bunlarin hic mi onemi yok demistim. Ne oldu derseniz 6 ay sonra kavga dovus bosandilar:olamaz:

Edep, ahlak, duzgun olmak bunlar tabi ki onemli ama anlayanlara, kiymetini bilenlere. Kiymetini bilmeyen tiplerle zaten mutlu olamayiz. Duzgun insan olmayi takdir eden erkekler de var eminim sadece ben rast gelmedim:KK30:

Sunu boylece yazdigim icin afedersiniz ama evlenen erkek bir tanidigimin annesi, sohbet ederken "gelin dedigin guzel olsun da isterse o..u olsun onemli degil" demisti. Ben de yapmayin etmeyin, edep, ahlak, duzgun olmak bunlarin hic mi onemi yok demistim. Ne oldu derseniz 6 ay sonra kavga dovus bosandilar:olamaz:

Edep, ahlak, duzgun olmak bunlar tabi ki onemli ama anlayanlara, kiymetini bilenlere. Kiymetini bilmeyen tiplerle zaten mutlu olamayiz. Duzgun insan olmayi takdir eden erkekler de var eminim sadece ben rast gelmedim:KK30:

Guzelligi kurtarmamis demek ki...

Pek guzel degildi gelin siradan bir kizdi iste:olamaz: Yani cirkin degildi ama manken de degildi.
Uzun soluklu iliskilerde ten uyumu, cekim kadar kafalarin uysumasi, benzesmesi de onemli bence.

Ben hep ruh ve kafalarin uyusmasina baktim ve yalniz kaldim.

Cok duygusal birisiyim isim iyice zor.

Ten uyumu hakkinda bilgim yok konusmak bana dusmez.

Ama bu kadar bosanma var hatta cogu evlenmeden ayni evde yasiyorlar demek ki ten uyumu da yetmiyor.

Doğru ama herkesin çevresi bir değil
Kimi kadın daha güçlü daha bağımsız kimisi değil
Örneğin ben tek başıma markete gitmeye korkardım küçükken şimdi yurtdışına gidiyorum
Kendimi geliştirdim geliştiriyorum halen çıkış yolu arıyorum kafesimden hala bu yaşta
Ve bütün bunları tek yapmak o kadar zor ki
Eşin yoksa iş yerinde orda burda hep sahipsiz hissedersin asılırlar pis pis teklifler atıyorum tatile gitsen hiç olmayacak tipler etrafını sarar
Eş dost aile laf sokar
Çok büyük bir baskı var İnan bana
Takmıyorum bazen bazen çok hassas oluyorum ufacık bir söz içime oturuyor
Sevgili bulan değişir ve evlenen görüşmez kıskanç damgası bile yersin durduk yere neden kocan yok
Feminizm kasmak kolay oturduğun yerden geç evlendiysen az buçuk bilirsin bunları
Dalga geçilecek bir konu değil
Ayrıca bırakın biz bekar kızlar dertlerimizi paylaşalım siz evliyseniz bir sürü evli dertli bayan var onların sorunlarıyla ilgilenin feminizm kasıcağınıza burda
Atladığın Şeyler var : evli arkadaşların seni kocalarından kıskanır rakip görürler kendilerine.Ben hem bekar hem yalnız yaşıyordum bi gece acillik oldum Yanımda kimsenin olmayışı çok koymuştu en duygusal zamanlarında yalnızsındır.Zaten arkadaşların evlendikçe çevren daralır.insanlar acır gibi bakarlar sana vs vs
Inşallah şansınız da bahtınız da bir an önce açılır kızlar mutlu olun inşallah

Atladığın Şeyler var : evli arkadaşların seni kocalarından kıskanır rakip görürler kendilerine.Ben hem bekar hem yalnız yaşıyordum bi gece acillik oldum Yanımda kimsenin olmayışı çok koymuştu en duygusal zamanlarında yalnızsındır.Zaten arkadaşların evlendikçe çevren daralır.insanlar acır gibi bakarlar sana vs vs
Inşallah şansınız da bahtınız da bir an önce açılır kızlar mutlu olun inşallah
Onların kocalarına bakıcak kadar adi bir insan değilim asla bunuda bilirler ama çevre kötü işte insanlarda hep kötü şeyler duyuyor falancanın kocası arkadasıyla ilişkisi varmış vs diye duyup kendilerince etkileniyorlar kimse mutluluğunu huzurunu tehlikeye atmak istemiyor herkes kendince haklı aslında
Yaş geçtikçe daha anlayışlı oldum daha açık fikirli aslında .kimseyi yargılamıyorum ama sabah aksam konuştuğum dertleştiğim arkadaslarım vardı yeri geldi bir simiti bölüştük yedik .böyle birini bulunca değiştiklerine inanamıyorum bazen tabi öncelik evlilik olucak eş olucak ama arada arar sorarsın ne bileyim direk küs gibi olmak hoş değil.
Neyse herkesin canı sağolsun..

Yazın bir Avrupa turuna çıkmalıyım. :)
Ay ben çıktım bir kız arkadasımla
Burnumdan geldi
En iyisi tek gitmek valla
Gerçi öyle oluncada oranın apaçileri peşinde hep
Hele fotoğraf makinasını görünce atlıyorlar hemen turist diye
:mad:

Ay ben çıktım bir kız arkadasımla
Burnumdan geldi
En iyisi tek gitmek valla
Gerçi öyle oluncada oranın apaçileri peşinde hep
Hele fotoğraf makinasını görünce atlıyorlar hemen turist diye
:mad:

Yalnız gitmek tercihim zaten, böyle olunca dilediğini yapabiliyor insan. Diğer türlü bir başkasının zevklerine ayak uydurmak angarya gibi geliyor. :)

Onların kocalarına bakıcak kadar adi bir insan değilim asla bunuda bilirler ama çevre kötü işte insanlarda hep kötü şeyler duyuyor falancanın kocası arkadasıyla ilişkisi varmış vs diye duyup kendilerince etkileniyorlar kimse mutluluğunu huzurunu tehlikeye atmak istemiyor herkes kendince haklı aslında
Yaş geçtikçe daha anlayışlı oldum daha açık fikirli aslında .kimseyi yargılamıyorum ama sabah aksam konuştuğum dertleştiğim arkadaslarım vardı yeri geldi bir simiti bölüştük yedik .böyle birini bulunca değiştiklerine inanamıyorum bazen tabi öncelik evlilik olucak eş olucak ama arada arar sorarsın ne bileyim direk küs gibi olmak hoş değil.
Neyse herkesin canı sağolsun..
İşte direkt mesafeyi koyarlar.Benim de kimsenin kocasında gözüm olmadı ama mesela kuzenimin aklını okuyordum resmen.Çok kıskanç ve pimpirikli biridir zaten çok tedarikli davranıyordum ama
Iııı ıhhhh bir süre sonra uzaklaştım ben de rahat etsin diye.En zor Kısım buydu benim için

Back
X