- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
Tamam ibretimi aldim ben asiri egitimli arkadasim. Sana hayatta basarilar!!
Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsunArtık ilişki bile yaşamak istemiyorlar. Takılmak daha cazip geliyor onlara.
Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsun
Gencinden yaşlısına hadsiz asılmalar başlıyor
İlişkimde ciddiyet isterim deyince kezban oluyorsun az dağıtayım desen kaşar
Herkes yaşına bakmadan 20 lik kız istiyor
Valla terk edesim var bu ülkeyi gerçi başka yerlerde aynı
Doğa kadınlara çok acımasız davranıyor
Arkadasın canı sıkkın
Ama insanları lütfen özlemleri üzerinden vurmayın
Kötü niyetle yazmamışsın ama biraz seni kızdırınca içindekini kusmuşsun
Zaten kadınlara korkunç bir baskı var
Birde hemcinslerinizi bu şekilde rencide etmeyin
Bizim ülkemizdede evlenmek Avrupa’da ki gibi şart olmadaydı bu kadar kadın belki bu stresi çekmicekti .
Hem insanın başına ne gelir bilinmez o yüzden temkinli konuşun kırmayın insanları
Evlendim mutluyum dersin yarın çat diye boşanırsın kimse garanti değil hayatımızda
Bana böyle bir tartışma sırasında sen koca bul önce diyen bir arkadaşımın boşanma haberini aldım geçen ve üzüldüm çünkü ben kimsenin mutsuzluğu üzerinden ego tatmin etmem ama Rabbim önüme getirdi.
E kendi bilir o zamanArkadas boyle deyince cok kiziyor bacim
Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Dedigim gibi gün gelir sen buraya konu acarsin ben dalgami gecerim kim bilir :)) allah büyük burda yazacagina git kocisinle ilgilen, bakarsin elinden ucu verir :) hayatta tek basardigin seyide kaybedersin allah korusun
Bende evlenenler nasıl evleniyor şaşırıyorumYani benim etrafimda da bu sekilde genellikle.
Duzgun kadinlar kendilerine sosyoekonomik denk kimseyi bulamiyor. (ben de dahil). Kulturel, egitimsel benzedigim erkekler genelde zirto cikti aynen yazdiginiz gibi.
Genel olark erkeklerin mayasinda bir bozulma var bence. Ciddi iliski isteyince kaciyorlar, zora gelemiyorlar.
Allah sonumuzu hayir etsin:)
Biraz küçük olsan Kardeşime düşünürdümkizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünümbazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Ben "evlenemicem"diye konu acmam asla buraya, emin olabilirsin. Zaten egitim seviyen actigin basliktan belli "sanirim hic bir zaman evlenemicem" Biraz dilbilgisi ogren, senin de hayatta basaracagin en az bir seyin olsun. Sonra baslik acarsin.
Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsun
Ben "evlenemicem"diye konu acmam asla buraya, emin olabilirsin. Zaten egitim seviyen actigin basliktan belli "sanirim hic bir zaman evlenemicem" Biraz dilbilgisi ogren, senin de hayatta basaracagin en az bir seyin olsun. Sonra baslik acarsin.
HahahaGezmedigimi nerden biliyorsun? Yurtdisi yurtici yilda en az 4-5 yeri görüyorum. Yani senin evli olup göremeyecegin kadar
HahahaBen de evli ve cocuklu olarak geziyorum zaten. Sadece yalnizlik da kıymetli demek istemistim. Sen bilirsin. Bir sürü site var. Onemli olan sadece herhangi biri ile evlenmekse KK yardimci olamayabilir bu konuda.
Doğru ama herkesin çevresi bir değilBen bu tip basliklara bir kadin olarak sinirleniyorum, gercekten. Ve buna evli/ bekar oldugum icin degil, bir kadin oldugum icin tepkiliyim. Ben de cok gec yasta evlendim. Ama hicbirzaman gundeme gelmedi bu. Toplum baskisina izin vermemeli hicbir kadin
Evet yapmayıncada Kezban oluyorsunDüzgün adamların soyu neredeyse tükendi artık. Ciddi ilişkiyi geçin, flörtün ilişkiye evrilmesini bile istemiyorlar. İstediğim zaman göreyim, konuşayım, istediğim şekilde yakınlaşayım ama bir ilişkinin sorumluluğunu almayayım modundalar. Peki, bilinçli ve güçlü kadınlar bunu yer mi?
Işte öyle bir noktaya parmak bastin ki off off diyorummm...Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsun
Deneyim konuşuyorIşte öyle bir noktaya parmak bastin ki off off diyorummm...
Ha bir de yurtdisinda yasiyorsun?Sekerim yurtdisinda yasiyorum en az 4 dil biliyorum, türkceyide ailemden ögrendim idare et artik :) o konuyu acmadin ama kocam küsüyor 30 yas üstü diye aciyorsun: okadar harika bir evliligin yok anlasilan
Benim icin uzulme, ben idare ediyorum.Neyse kendi derdimi unutup acidim sana. Seninde isin zor. Öyle biri ile de evli olmak istemezdim. Bekarlik güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?