Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Tamam ibretimi aldim ben asiri egitimli arkadasim. Sana hayatta basarilar!!

Senin iyi dileklerine ihtiyacim yok. Dedigim gibi gün gelir sen buraya konu acarsin ben dalgami gecerim kim bilir :)) allah büyük burda yazacagina git kocisinle ilgilen, bakarsin elinden ucu verir :) hayatta tek basardigin seyide kaybedersin allah korusun

Artık ilişki bile yaşamak istemiyorlar. Takılmak daha cazip geliyor onlara.
Evet birde 30 u aşınca gözlerinde direk deneyimli kadın oluyorsun
Gencinden yaşlısına hadsiz asılmalar başlıyor
İlişkimde ciddiyet isterim deyince kezban oluyorsun az dağıtayım desen kaşar
Herkes yaşına bakmadan 20 lik kız istiyor
Valla terk edesim var bu ülkeyi gerçi başka yerlerde aynı
Doğa kadınlara çok acımasız davranıyor

Baksana kendi hemcinslern bile seni böyle kücümsüyorsa baskalarindan ne beklersin :)

Ben bu tip basliklara bir kadin olarak sinirleniyorum, gercekten. Ve buna evli/ bekar oldugum icin degil, bir kadin oldugum icin tepkiliyim. Ben de cok gec yasta evlendim. Ama hicbirzaman gundeme gelmedi bu. Toplum baskisina izin vermemeli hicbir kadin

Ben "evlenemicem"diye konu acmam asla buraya, emin olabilirsin. Zaten egitim seviyen actigin basliktan belli "sanirim hic bir zaman evlenemicem" Biraz dilbilgisi ogren, senin de hayatta basaracagin en az bir seyin olsun. Sonra baslik acarsin.

Bende evlenenler nasıl evleniyor şaşırıyorum
4 yıl peşine koştu adamın ilişkileri berbat gidiyordu aldatma vs vardı kız hep sineye çekti seviyorum onsuz yaşayamam dedi ve evl ndi muradına erdi
Bu tip kadınlar var .ben yapamazdım mesela
Kaldıramam .kötü muameleyi aldatılmayı vs
Zaten söylerim erkek arkadaslarıma bitti de yada hayatıma girme hiç .benim vaktim değerli .uzun ilişki yaşayamam bu saatten sonra
Belki baskı kuruyorum bilmiyorum ama aklım hep gelecekde çünkü zaman çabuk geçiyor
Ama nedense herkes hayatıma girmeye çabalıyor sonrada çekip gidiyor
Yazık .değer verdim sahiplendim şu davranışlara bak.zaten çok kişide olmadı hayatımda biride yabancıydı belki farklı olur diye denedim ama oda aynı çıktı .bahtsızım

Biraz küçük olsan Kardeşime düşünürdüm
Yani kardeşim küçük

Ben "evlenemicem"diye konu acmam asla buraya, emin olabilirsin. Zaten egitim seviyen actigin basliktan belli "sanirim hic bir zaman evlenemicem" Biraz dilbilgisi ogren, senin de hayatta basaracagin en az bir seyin olsun. Sonra baslik acarsin.

Sekerim yurtdisinda yasiyorum en az 4 dil biliyorum, türkceyide ailemden ögrendim idare et artik :) o konuyu acmadin ama kocam küsüyor 30 yas üstü diye aciyorsun: okadar harika bir evliligin yok anlasilan

Düzgün adamların soyu neredeyse tükendi artık. Ciddi ilişkiyi geçin, flörtün ilişkiye evrilmesini bile istemiyorlar. İstediğim zaman göreyim, konuşayım, istediğim şekilde yakınlaşayım ama bir ilişkinin sorumluluğunu almayayım modundalar. Peki, bilinçli ve güçlü kadınlar bunu yer mi?

Neyse kendi derdimi unutup acidim sana. Seninde isin zor. Öyle biri ile de evli olmak istemezdim. Bekarlik güzel

Gezmedigimi nerden biliyorsun? Yurtdisi yurtici yilda en az 4-5 yeri görüyorum. Yani senin evli olup göremeyecegin kadar
Hahaha Ben de evli ve cocuklu olarak geziyorum zaten. Sadece yalnizlik da kıymetli demek istemistim. Sen bilirsin. Bir sürü site var. Onemli olan sadece herhangi biri ile evlenmekse KK yardimci olamayabilir bu konuda.

Hahaha Ben de evli ve cocuklu olarak geziyorum zaten. Sadece yalnizlik da kıymetli demek istemistim. Sen bilirsin. Bir sürü site var. Onemli olan sadece herhangi biri ile evlenmekse KK yardimci olamayabilir bu konuda.

Güzel gezmeye devam et sekerim

Doğru ama herkesin çevresi bir değil
Kimi kadın daha güçlü daha bağımsız kimisi değil
Örneğin ben tek başıma markete gitmeye korkardım küçükken şimdi yurtdışına gidiyorum
Kendimi geliştirdim geliştiriyorum halen çıkış yolu arıyorum kafesimden hala bu yaşta
Ve bütün bunları tek yapmak o kadar zor ki
Eşin yoksa iş yerinde orda burda hep sahipsiz hissedersin asılırlar pis pis teklifler atıyorum tatile gitsen hiç olmayacak tipler etrafını sarar
Eş dost aile laf sokar
Çok büyük bir baskı var İnan bana
Takmıyorum bazen bazen çok hassas oluyorum ufacık bir söz içime oturuyor
Sevgili bulan değişir ve evlenen görüşmez kıskanç damgası bile yersin durduk yere neden kocan yok
Feminizm kasmak kolay oturduğun yerden geç evlendiysen az buçuk bilirsin bunları
Dalga geçilecek bir konu değil
Ayrıca bırakın biz bekar kızlar dertlerimizi paylaşalım siz evliyseniz bir sürü evli dertli bayan var onların sorunlarıyla ilgilenin feminizm kasıcağınıza burda

Evet yapmayıncada Kezban oluyorsun
Adam senin kültürünü kaç dil konuştuğunu okuduğun kitaplarla ilgilenmiyor
Direk yatalım kalkalım eee yapmazsan Kezban oluyorsun
Arama yok sorma yok
Bu insan kullanmak değil nedir
Eşitlik ayağını bıraksınlar ya
İnsan olsunlar biraz

Işte öyle bir noktaya parmak bastin ki off off diyorummm...

Sekerim yurtdisinda yasiyorum en az 4 dil biliyorum, türkceyide ailemden ögrendim idare et artik :) o konuyu acmadin ama kocam küsüyor 30 yas üstü diye aciyorsun: okadar harika bir evliligin yok anlasilan
Ha bir de yurtdisinda yasiyorsun?
harika evlilik yoktur zaten, harika insan da yok. Birbirini en olasi sekilde tolere ediyorsun,iliskilerin ozu budur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…