Sanirim hic bir zaman evlenemicem

Kim ne derse desin insan belli bir yaşa gelince aile özlemi oluyor
Sana amann evlenme herkes evlenmek zorunda mı derler ama bunun acısını ancak senin gibi olanlar anlar
Bende bekarım ve hayatım boyunca bir ailem çocuklarım olsun istedim
Bu bilince çok erken yaşlarda vardım aslında.ama seçimlerim hep yanlış oldu.kriterlerim yüksekti belki belki herkese ısınamadım ısındıklarım saçma sapan hatta nedensiz bir şekilde yarı yolda bıraktılar tam aradığım erkek bu dedim o erkek de neden bile sürmeden bıraktı gitti vs kötü deneyimler yaşadım
İnsanlar hiç seni tanımadan aklınca kendi istediği standartta kız arıyorlar .atıyorum esmersen sarışın sarışınsan esmer vs
Biriyle görüştüm bir kez.ikinci görüşmeye aramadı bile
Dışarda gören beğenir elim yüzüm düzgün çok iyi bir işim yok ama idare eder gelirim var
Avrupa’da bir çok ülkeyi gezdim gördüm belirli bir kültür seviyem var çok şükür ama istediğim gibi bir erkek çıkmıyor çıkıncada bir kaç ay sonra bitiyor
Kendime güvenim azaldı.bıktım artık arkadaslarıma aileme vs buda olmadı demekten
Sorunu kendimde arıyorum ama her giden sen çok iyi bir kızsın ama olmuyor deyip gitti
Kimseye kötülüğüm olmamıştır olmaz.
Hiç değer görmedim .
Aynı yaşlardayız sanırım
Allah yüzümüze bakar umarım bizde hak ettiğimiz hayata kavuşuruz ne diyeyim

Nerden biliyorsun gezip gezmedigimi? Evet senin gibi harika biri degilim ondan evlenemedim git isine ya. Sabah sabah güldürdün :)
Ahahahaha komplekse bak ya, valla yazik. Su noktada evet benim gibi,ya da bana benzeyen herhangi biri gibi olmadigin kesin.
Sana koca bulma yarisinda basarilar diliyorumTinder'i falan dene, belki ordan dusurursun bi aday ahdbajak

Ben gezdim de ne oldu sanki
Valla yalnızsan dünyanın en güzel şehrine git yalnızsın işte
Bide apaçileri takılıyor peşine daha çok sinir oluyorsun

Ahahahaha komplekse bak ya, valla yazik. Su noktada evet benim gibi,ya da bana benzeyen herhangi biri gibi olmadigin kesin.
Sana koca bulma yarisinda basarilar diliyorumTinder'i falan dene, belki ordan dusurursun bi aday ahdbajak
Neden dalga geçiyorsun güzelim

Hahahhaha yok oralara anca senin gibiler katilir. Malum kocisini herhalde genc yasinda ordan buldun

Bu kadar kötü olabilecek ne yaşadınız gecmisinizde

Yani benim etrafimda da bu sekilde genellikle.
Duzgun kadinlar kendilerine sosyoekonomik denk kimseyi bulamiyor. (ben de dahil). Kulturel, egitimsel benzedigim erkekler genelde zirto cikti aynen yazdiginiz gibi.

Genel olark erkeklerin mayasinda bir bozulma var bence. Ciddi iliski isteyince kaciyorlar, zora gelemiyorlar.
Allah sonumuzu hayir etsin:)

Ahahahahahah yaaa durumun cok kotu haberin olsun,bi sonraki levelde hakaret bekliyorum artik
He canim he gulum ben ordan buldum kocayi. 4 aday bulmustum eleye eleye sonuncuyla evlendim aksbsjsksk

Yok hakaret yok. Senden kat kat daha egitimli biri oldugum kesin. Dedigim gibi kinadigini yasamadan ölme emi güzelim. Sonra buraya yazdiklarin gelsin aklina. Simdi konudan sessizce uzaklas. bye bye :)

Bir onceki yazismalari okuyun lutfen, dalga gecmek istemezdim aslinda ama yapacak bisey yok
Arkadasın canı sıkkın
Ama insanları lütfen özlemleri üzerinden vurmayın
Kötü niyetle yazmamışsın ama biraz seni kızdırınca içindekini kusmuşsun
Zaten kadınlara korkunç bir baskı var
Birde hemcinslerinizi bu şekilde rencide etmeyin
Bizim ülkemizdede evlenmek Avrupa’da ki gibi şart olmadaydı bu kadar kadın belki bu stresi çekmicekti .
Hem insanın başına ne gelir bilinmez o yüzden temkinli konuşun kırmayın insanları
Evlendim mutluyum dersin yarın çat diye boşanırsın kimse garanti değil hayatımızda
Bana böyle bir tartışma sırasında sen koca bul önce diyen bir arkadaşımın boşanma haberini aldım geçen ve üzüldüm çünkü ben kimsenin mutsuzluğu üzerinden ego tatmin etmem ama Rabbim önüme getirdi.

Artık ilişki bile yaşamak istemiyorlar. Takılmak daha cazip geliyor onlara.

Yok hakaret yok. Senden kat kat daha egitimli biri oldugum kesin. Dedigim gibi kinadigini yasamadan ölme emi güzelim. Sonra buraya yazdiklarin gelsin aklina. Simdi konudan sessizce uzaklas. bye bye :)
Boşver canım ya laf yetiştirme
Ego tatmini yapıyorlar

Tam olarak söylemek istedigim bu. Kimsenin mutlulugu garanti degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…