- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.948
- 598
Üyelerin yazdığından anladım ki, ilişkiden beklentileriniz aynı değil. Adamı bi sal.normalde hep dönerdi
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım
hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bileNeden açık açık "sürekli beni eve çağırmandan rahatsızım, sadece cinsellik için benimle birlikteymişsin izlenimi yaratıyor" demeyip pasif agresif şekilde mesajlarını cevapsız bırakıyorsunuz? Sonra ayrılalım demiş, tamam demişsiniz. Numarayı ekleyip resim görününce yazacağını sanıyorsunuz falan. Neden bu kapalı haller? Biraz açık olun. Ha yazmadıysa isterseniz yazın, "böyle böyle düşündüm, bundan rahatsızdım ve açıkça konuşmayıp bitirdiğim için pişmanım" deyin. İlla bir defa daha denemek istiyorsanız elbette.
Yazma rezil etme kendini.hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bileofff şuan yazınca da k.çı kalkacak biliyorum. kendim ettim kendim buldum sanırım
ayrıca eklememden dolayı yazacağımı da tahmin ettiği için artık hiç yazmaz. evet sorunlu ilişkiler1. dönem derslerine hoşgeldiniz.Demiştik. Şimdi keyfine diyecek yoktur fotoğrafın geri geldi ya. O özgüvenle 5 kız daha ekler
Niye? Dünyada bir tek o mu kaldı bu kadar aciz kalıyorsunuz ? Kadınların kendini bu kadar degersizlestirip bir erkek için küçük dusmelerine hiç bir anlam veremiyorum.belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
O kadar kızı kafe köşesinde kola içmek için eklemiyor, az gerçekçi ol.hayır ben onun benimle cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum. yani ev konusu değil asıl mesele. asıl mesele o akşam wp da hareketlilik gördüm. ve ben buluşalım dedim. o da çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. ben de hemen bozuldum. çünkü başkasıyla yazıştığını düşündüm. yani aslında bunlar hep sanırım benim kuruntularım. çünkü ortada bişey de yok. sadece bir iki kere wp a girdi diye yani bunlar. o da istersen eve gel dedi. ben de başka zaman buluşuruz dedim. yani asıl mesele benim kuruntularım. sonradan da kalktı zaten evimin önüne geldi. ben cevap vermedim bileofff şuan yazınca da k.çı kalkacak biliyorum. kendim ettim kendim buldum sanırım
Sizi sevmiyor veya istemiyor olabilir. Başka birileri ile denemek istiyor olabilir. Bunu kabul etnormalde hep dönerdi
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım
yoo şu konuyu açmasaydım şimdiye kadar yazmıştım. inşallah bundan sonra da yazmamekleme dedik eklemişsin yazma desek yazmayacaksın gibi de konu açmışsın
sadece bir öpücük yollıcam ya. bişey yazmıcamAmaan batti balik yaz gitsin, yaz hadi bekliyorum burda
Yazmamak en iyisi kendini bişey sanmasın neden yazacaksınız ki neden??belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
Tamam yaz yolla hemen, gelen cevabi da bana ilet bekliyorumsadece bir öpücük yollıcam ya. bişey yazmıcam
hayır henüz değil. yollayım mı :)Yolladın mı
yoo şu konuyu açmasaydım şimdiye kadar yazmıştım. inşallah bundan sonra da yazmam
sadece bir öpücük yollıcam ya. bişey yazmıcam
Engel olmayin sevenlerin kavusmasina, Allah canimi alsin gene gidin gidinin dismini doldu burasi da haaYolladın mı
Noohayır henüz değil. yollayım mı :)
Kendinizi küçük dusurmeyinbelki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hayırılısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?