- 15 Aralık 2015
- 690
- 667
- 103
- 38
Belki kein ilaci olsa kendi basina sürer misali olacak ama yazma..kesinlikle yazma. Tek bir adim bile atma. Hatta numarasini madem sildin geri eklemeseydin keske.belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
Oynatiyon mu olm sen beni yolluyorum, yolluyim mi, yollayamadim falan.hayır henüz değil. yollayım mı :)
Yok bazen olmak lazımEngel olmayin sevenlerin kavusmasina, Allah canimi alsin gene gidin gidinin dismini doldu burasi da haayiterr
Kendin diyorsun sürekli arayis icinde falan Sen napcan böyle Bir cöplügü?! Biraz benlik saygin olsunbelki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hatırlayanlar vardır. ayrıldığım erkek arkadaşım belki yazar diye tekrardan numarasını eklemiştim. resmim görününce yazar mı diye. ekledim ve iki gündür yazmadı
ama sürekli intagramında takip sayısı artıyor. sürekli arayış içinde. ben kendimi yiyip bitiriyorum.
nerden nereye. yazsa bile cevap vermicem derken şuan sanırım yazmadan duramayacağım
hayırılısı.
Engel olmayin sevenlerin kavusmasina, Allah canimi alsin gene gidin gidinin dismini doldu burasi da haayiterr
belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hayırılısı.
belki buraya yazarsam tutarım ümidiyle konu açıyorum.
hayırılısı.
Ay sizin yuzunuzden hayatimda bi ekşin yok kardisim, otursun access anca mal mal televizyona baksinYok bazen olmak lazım
Atsin, dag daga kavusmaz, insan insana kavusur.gaza getirmesene öpücük atacak şimdi
normalde hep dönerdi
gerçekten anlamıyorum. bi de sürekli instagramdan birilerini ekliyor. böyle de yapmazdı. çıldırmış olabilir mi
yani yazcak da bişey yok. en fazla bir öpücük yollarım
Adamı umutlandıracak yok yereArtık sevgili değilsiniz. O yüzden normalde dönmesiyle şimdi dönmesi bir değil. Bir eski sevgilim vardı her kavgada o yazarıdı. Bitsin dedik ayrıldık daha da hiç yazmadı adam bana. Neden yazsın, ayrılmışız. Yoo çıldırmamış normal bir şekilde hayatına devam ediyor. Öpücük atmayı düşündüğünüze göre siz çıldırmışsınız ama
Hayır bir de adam evine çağırıyor diye rahatsızdıAdamı umutlandıracak yok yere
Adam haklı valla. Kimse kusura bakmasın.Hayır bir de adam evine çağırıyor diye rahatsızdı
Bence de, ben ettim sen etme cıvanım desin, illa öpücük aticaksa hobi olarak onu da atabilir benceşimdi okudum sakın öpücük atma o ne öyle?
düzgün bişey yaz adama
Access kk da ekşın mı biter allasenAy sizin yuzunuzden hayatimda bi ekşin yok kardisim, otursun access anca mal mal televizyona baksin
Bak bu çok iyi fikirBence de, ben ettim sen etme cıvanım desin, illa öpücük aticaksa hobi olarak onu da atabilir bence
Ay ben bütün eksinli kavgali konulari kaciriyorum ama ben geliyorum aaa konu kavgadan kilit, benim ne sucum var yaaaAccess kk da ekşın mı biter allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?