- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Bence sizin bu çocuğa sabrınız kalmamış anlıyorsa size gıcıklığına mı yapıyor belki de eşinizle aranız bozulsun diye yapıyordur öyle mi? Yapmayın daha 4 yaşında iyi ile kötüyü ayırt edebilecek bir yaşta değil
Ne yaptı dedi bende sana videosunumu cekiyim dedim.çek dedi saçmalama eger böyle yapicaksin gitme ise bizdeyken kendiBak dedim..ne demk ya ben kolemiyim her istediğini yapıtın evde istediğini kirsin doksun bagirmiyim mi dedim..anlamiyo o falan dedi bende gerizekalimi bu çocuk bal gibide anliyo dedim..sensin gerozekali salak dedi..benimde gözüm doldu gittim yattım...hiç gelmedi arkamdan..cocuk annemi opucem dedi gitme opmez seni faka. Dedi yatağın içinde ağladım ve hafif hastaydim gece boyu ateşli seklde yattım sabh kalktım kahvaltı hazırladım..bana hastamisin dedi evet dedim çıktı gitti.. ben çok kotuyum ya inanın çocuğu kendi öz çocuğum gibi seviyorum bakiyrm...suan bunları bile aglayark yazdım..ben şaşırdım artık eşime karşı nasıl davranacagimi
4 yaşında bir cocuk ve büyük insan gibi yemek yiyor kakasini düşünün..iz babaannesinin bile midesi bulaniyor..veya babasi bile oda da durmuyor altını temizlerken ..kendimi masum göstermeye çalışmiyorum ki kötü bi anne olsam buraya niye konu aciyim masum göstermeye çalışacağım insan eşim olur siz değil..kendi çocuğum olsa böyle davrandiginda daha asi olurum emin olun...icimde bulundugum durumu anlayamzsiniz...
Ayrıca tepkilerinizin ve disiplin kurmanızin bir sınırı olmalı siz bazı şeyleri kendi annesi gibi yapamazsınız babası yapmalı. Neticede üvey annesiniz cocugun üzerinde ego tatmini yapmaya gerek yok.yarin birgün kendi çocuğunuz olunca ayrımcılık yapacaksınız siz belli
Şimdi buralar mikemmel Türk annelerinin size cemkirmeleriyle dolar. Ustune kotu anne, cocuga bakamayan anne olarak tekrar suçlu ve kötü üvey anne ilan edilirsiniz.
Neyse konuya dönersek, bu yavrucak fazlaca şımarık,istediği olmayinca kendini yerlere atan tipik yurdum evladi. Duzelmiyor zannedersem.
Günaydın arkadaşlar...
Hemen konuya girmek istiyorum...geçen akşam eşimle yaşadığım olay kalbimi çok kirdi.ve ben eşimden uzaklaştığımi hissediyorum...neyse geçen gün yaşadığımız olaya geleyim. İftara arkadaşlarımızı çağırdık bizim sipada o gün bizdeydi..arkadasimizn çok yaramaz bir çocuğu var evlere senlik...onun yüzünden beyaz koltuklarimda lekeler oluştu..ki ben daha bir yıllık evliyim..annesidr çok rahattir vişne suyuyla gezer annesi kizmaz bile..ki ben onlara gidiyim çocuğumun peşinden ayrilmiyrm zarar vermesin biyere diye..neyse o akşam çocuklar acayip azitti ikisi bir bi coştu ev ev olmaktan çıktı..o gün sabahta bizim sipa beni delirtmiati markete gitmiştik istediğini almadım diye markette yere yatmış ağlamışti sonra ekimde posetlerle kucağıma alamadım diye yolda çığlık ata ata eve zor soktum..akşam oldu geldi misafirler gitti..bizimki bi dondurma istiyo agliyo oturiyrz eşimle çizgi film açın diyo..bende tüm gün acayip yordu zaten bide oruçlu ki bunyemde zayıf benim olucek gibi oldum..bizimki azitinca nede daha fazla dayanamayıp bağırdım..eşim baktım celallendi..niye bagiriyosun çocuk bu seni anlamiyo dedi bende kızdım ne demek çocuk ya çocuk diye yaramazlık yaptığında hatırlatayım mi dedim..oda anlamiyo seni neyapiyo ki dedi..tabi dedim asabah yaptıklarını görmedin
Anlarım 8 yaşında bir kızım var ve tekrar hamileyim kızımın kaka yaptığı zaman hala altını ttemizlemesine yardimci olurum ve midem bulansada o benim yavrum önemli değil derim.o çocuğu annesine bırakın siz bence
bence gerçekten zor bi durum kızsanız üvey anne kızmasanız e insanız sabır taşı değiliz 4 ya evet çok büyük bir yaş değil ama olayları gayet iyi anlayabilcek bir yaş ve şimdiki çocuklar çok zeki bide bu durumu çocuk kullanıyorsa ki kullanıyor gibi sürekli ağlama modunda istediği olmayınca basıyo ağlamayı bu durumda iş dhada zor eleştiren arkadaşlar insan bazen kendi çocuğuna tahammül edemiyor kaldıkı başkasının çocuğu kat kat sabır özveri gerektiriyor evet bayan bile bile evlenmiş ama yaşamak çok farklıdır eminim zaten gerekli özveriyi göstermeye çalışıyormuş bayan sabrı taştığında çocuk yaramazlığı azıttığında illaki bağırcak bu onun kötü olduğnu göstermez ama sonuçta ne yaparsa yapsın üvey anne değilmi olurr
Canım ben biraz önce okudum yorumları çocuk ilk evliliğindenmiş keşke evlenmeden önce biraz düşünseydin sen üvey anne olunca haliyle eşinde çocuğa kızınca tepki vermiş aslında eşini takdir ettim çünkü üvey evlatlarına eziyet edinleri görüp karşı çıkmayan o kadar çok eş var ki en doğrusunu eşin yapmış sen kötüsün diye demedim sakın beni yanlış anlama sadece eşinin çocuğuna sahip çıkmasını takdir ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sahip çıkmasi güzel tabi ama dediğim gibi çocuğa başta kendi bağırıp vuruyordu hatta kaç kez araya girdim vurma etme diye...suan vurmuyor çık şükür ama ben en ufak bağırınca niye üvey anne oluyorum ki ne kadar sevdiğimi esimde biliyor..bakın tam beş gündür bizde..istemesem birakirmiyim hiç
Aynen oyle en küçük bagirdigimda üvey anne oluyorum..ki insanlar kendi dogurduklarina çok sabır gösteremiyorlar...evet çocuğu bilerek evlendim..zaten sikintimda çocuğun bizde kalması değil eşimin bana verdiği tepki..ve bu pskolojik baskı
5 günü kaçıncı vurgulayışın.. çok uzun gelmiş sana koooooskoca 5 gün.
seni anlamaya çalışıyorum şahsen ben kaldıramam diye çocuklu birilerini direk eliyorum sizinde mi ikinci evliliğiniz
Sahip çıkmasi güzel tabi ama dediğim gibi çocuğa başta kendi bağırıp vuruyordu hatta kaç kez araya girdim vurma etme diye...suan vurmuyor çık şükür ama ben en ufak bağırınca niye üvey anne oluyorum ki ne kadar sevdiğimi esimde biliyor..bakın tam beş gündür bizde..istemesem birakirmiyim hiç
Anladım ama sen beni yanlış anladın ben sana sevmiyorsun yada istemiyorsun demedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ben sadece üvey anne ve babalar eziyet ettiğinde ses çıkarmayan o kadar insan varki haberlerde görüyoruz her zaman sen iyi bir insansındır ama asla o çocuğu kendi evladınmış gibi sevmezsin hatta kendin bir yorumunda da yazmışsın bunları yapan kendi evladın olsa bu kadar sert çıkarmıydın kusura bakma çocuk olunca çok hassas oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?