sanirim yoruldum artik :'(

Ayrıca tepkilerinizin ve disiplin kurmanızin bir sınırı olmalı siz bazı şeyleri kendi annesi gibi yapamazsınız babası yapmalı. Neticede üvey annesiniz cocugun üzerinde ego tatmini yapmaya gerek yok.yarin birgün kendi çocuğunuz olunca ayrımcılık yapacaksınız siz belli

Bakin inanın sabrimi son noktaya kadar koruyorum..ki tam 5 gündür bizde istemesem bir gün bakar öbür gün götürürum esimde geç geliyo bazı akşamlar üstelik yinede daha fazla bizimle kalsin babasını daha çok görsün diye uğraşıyorum...bi ara sadece bir gün aldım diğer gün götürdüm annesi resmen getirdiğim icin kovucakti beni

kimin ki çocuk öz çocuğunuz değil mi anlamadım ben olayı ??

Şimdi buralar mikemmel Türk annelerinin size cemkirmeleriyle dolar. Ustune kotu anne, cocuga bakamayan anne olarak tekrar suçlu ve kötü üvey anne ilan edilirsiniz.
Neyse konuya dönersek, bu yavrucak fazlaca şımarık,istediği olmayinca kendini yerlere atan tipik yurdum evladi. Duzelmiyor zannedersem.

Anlarım 8 yaşında bir kızım var ve tekrar hamileyim kızımın kaka yaptığı zaman hala altını ttemizlemesine yardimci olurum ve midem bulansada o benim yavrum önemli değil derim.o çocuğu annesine bırakın siz bence

Ayrımcılık yapicak olsam evimde bebek odası yapicagim odayı şimdiden doldurmazdim bize geldiğinde virajında evi olduğunu benimsesin diye odaya yatak dolap aldırdım ve bir sürü oyuncak var..ayrıca ben ona kendi öz çocuğun gibi davranmaya çalışıyorum..evet bazı şeyleri öz annesi gibi yapamam ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum..sadece sesimi yükseltmem beni kötü insan üvey anne yapıyorsa dicek biseyim yok

Aynen oyle....Çok daha hircindi bu yine düzelmiş hali..her istediği olsun istiyo..bende nasıl davranacağımı sasiriyorum

Benim aklıma takılan daha 1 yıllık evlisiniz etrafta koşuşturan yaramazlık yapan çocuk hangi ara oldu birde bu her ailede var dert dediğin böyle olsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence gerçekten zor bi durum kızsanız üvey anne kızmasanız e insanız sabır taşı değiliz 4 ya evet çok büyük bir yaş değil ama olayları gayet iyi anlayabilcek bir yaş ve şimdiki çocuklar çok zeki bide bu durumu çocuk kullanıyorsa ki kullanıyor gibi sürekli ağlama modunda istediği olmayınca basıyo ağlamayı bu durumda iş dhada zor eleştiren arkadaşlar insan bazen kendi çocuğuna tahammül edemiyor kaldıkı başkasının çocuğu kat kat sabır özveri gerektiriyor evet bayan bile bile evlenmiş ama yaşamak çok farklıdır eminim zaten gerekli özveriyi göstermeye çalışıyormuş bayan sabrı taştığında çocuk yaramazlığı azıttığında illaki bağırcak bu onun kötü olduğnu göstermez ama sonuçta ne yaparsa yapsın üvey anne değilmi olurr

Bende midem bulandı diyip oyle pis birakmiyorum herhalde midem bulansada temizliyorum..bakın sizde de o zihniyet var eger çocuğu kendim doğurmuş olsaydım buraya yine konu acsaydim böyle solemezdiniz sırf uveyim diye bu cumlem bile rahatsız etti.

Canım ben biraz önce okudum yorumları çocuk ilk evliliğindenmiş keşke evlenmeden önce biraz düşünseydin sen üvey anne olunca haliyle eşinde çocuğa kızınca tepki vermiş aslında eşini takdir ettim çünkü üvey evlatlarına eziyet edinleri görüp karşı çıkmayan o kadar çok eş var ki en doğrusunu eşin yapmış sen kötüsün diye demedim sakın beni yanlış anlama sadece eşinin çocuğuna sahip çıkmasını takdir ettim

Aynen oyle en küçük bagirdigimda üvey anne oluyorum..ki insanlar kendi dogurduklarina çok sabır gösteremiyorlar...evet çocuğu bilerek evlendim..zaten sikintimda çocuğun bizde kalması değil eşimin bana verdiği tepki..ve bu pskolojik baskı

Sahip çıkmasi güzel tabi ama dediğim gibi çocuğa başta kendi bağırıp vuruyordu hatta kaç kez araya girdim vurma etme diye...suan vurmuyor çık şükür ama ben en ufak bağırınca niye üvey anne oluyorum ki ne kadar sevdiğimi esimde biliyor..bakın tam beş gündür bizde..istemesem birakirmiyim hiç

5 günü kaçıncı vurgulayışın.. çok uzun gelmiş sana koooooskoca 5 gün.

seni anlamaya çalışıyorum şahsen ben kaldıramam diye çocuklu birilerini direk eliyorum sizinde mi ikinci evliliğiniz

Anladım ama sen beni yanlış anladın ben sana sevmiyorsun yada istemiyorsun demedim yanlış anlaşıldıysam kusura bakma ben sadece üvey anne ve babalar eziyet ettiğinde ses çıkarmayan o kadar insan varki haberlerde görüyoruz her zaman sen iyi bir insansındır ama asla o çocuğu kendi evladınmış gibi sevmezsin hatta kendin bir yorumunda da yazmışsın bunları yapan kendi evladın olsa bu kadar sert çıkarmıydın kusura bakma çocuk olunca çok hassas oluyorum

Yoo yanlış anlamadım haklısınız...kendi cocugma nasıl davranirsam oyle yaklaşıyorum...kendim doğurmuş olsam aynı böyle davransa sanırım daha çok tepki veririm belkide

cok buyutulecek dert edilecek seyler yok sen orucluymussun birde yorgun cocukta tam yaramazlik ve hareketli zamani dogal olarak bagirmissiniz ama bagirmak cozum degil inanki cocuk bunlar yapacaklarini yapiyirlar eşinizw gelince oda bagirma demiş agir bi laf etmemis aslinda oda iyi niyetli geldi bana
Birde kim ne derse desin takyir ettim kendi çocuğunuz olmafi halde bakmaniz insan yeri geliyor kendi cocuhuna bile tahammül edemiyor Rabbim yardimciniz olsun siz herdaim yumuşak olun cocuga karsi annesi nerde yasiyor mu bilmiyorum ama annesizliğini hissettieyin Rabbim mukafatini verecektir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…