- 24 Temmuz 2009
- 643
- 41
- 123
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Yoo yanlış anlamadım haklısınız...kendi cocugma nasıl davranirsam oyle yaklaşıyorum...kendim doğurmuş olsam aynı böyle davransa sanırım daha çok tepki veririm belkide
cok buyutulecek dert edilecek seyler yok sen orucluymussun birde yorgun cocukta tam yaramazlik ve hareketli zamani dogal olarak bagirmissiniz ama bagirmak cozum degil inanki cocuk bunlar yapacaklarini yapiyirlar eşinizw gelince oda bagirma demiş agir bi laf etmemis aslinda oda iyi niyetli geldi bana
Birde kim ne derse desin takyir ettim kendi çocuğunuz olmafi halde bakmaniz insan yeri geliyor kendi cocuhuna bile tahammül edemiyor Rabbim yardimciniz olsun siz herdaim yumuşak olun cocuga karsi annesi nerde yasiyor mu bilmiyorum ama annesizliğini hissettieyin Rabbim mukafatini verecektir size
O zaman çok iyiymiş ben sürekli düşünürüm bana birşey olursa çocuklarıma kim bakar nasıl bakar döverler mi kızarlar mı ben hep kprkarım bundan o yüzden de böyle hassaslaştım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama solede bisey var.cocuk kendi istegiyle sizi opmekte istemis..demekki sizi seviyor.ayyyy yavrum kiymayin ona......Cocugu cok sevseniz sipa yerine cocugum oglum kizim derdiniz..sipa etiketini vermissin
Eşinizi sevdiğiniz belli ama çocuğa duyduğunuz sevgiden emin olamadım.Bizim sıpa diyorsunuz ama ilk yazınızdan itibaren üveyliğini sürekli vurguluyorsunuz.Fazla dilinize dolamayın bence çocuktur yapar tam yaramazlık yapacağı çağları unutmayın ki eşinizin sizinle evlenmesindeki en önemli faktörlerden biri de çocuğuna ilgili davranmanız.Biraz sakinleşin bağırarak değil tavırlı bir şekilde ciddi olarak konuşarak eğitin çocuğu emin olun en yaramaz çocukta bile işe yarıyormuş pedagog arkadaşım söylemişti anlayana kadar konuşun onunla
5 günü kaçıncı vurgulayışın.. çok uzun gelmiş sana koooooskoca 5 gün.
ama solede bisey var.cocuk kendi istegiyle sizi opmekte istemis..demekki sizi seviyor.ayyyy yavrum kiymayin ona......
Birgun kizim hastalandı. Zaten ameliyattan sonra iyice hassaslasmisti.Hastane asansorunde hamile bir bayan "iste cocugu iyi korumuyorsunuz, sonra da hastalaniyorlar."
Ben sokkk. Simdi bu kadinin kafasini asansorun aynasinda parlatmak vardi da...
Sanane elalemin cocugundan be embesil. Sen ne biliyorsun benim bu cocuga nasıl baktigimi? Ne kadar zor zamanlar gecirdigimizi?
Neyse hamile ya ilk cocuk zannedersem, onun verdigi havayla mikemmel anne olacagim edalarindaydi.
Tabi bu tipler cocuk doğduktan sonra cuvalliyor.
Simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca aklima o hamile kadin geldi.
Yemin ediyorum iyice sacmaladiniz artık. Insanlar oz cocuklarina bile sipa der. Uzaydan mi geldiniz arkadas?
çocuk devamlımı sizinle kalıyor canım
ayyy cok guzell..esinizlede birbirinizi kirmayin o zmn.bos seyler bunlar.mutlu edin birbirinizi.Demek istediğimde o ben olcocuga o sevgiyi vemesem beni öpmek ister mi annesine bırakırken resmen kaçıyorum arkamdan agliyo gitme bende gelcem diye..sevmesem çocuk bunu hisseder yanıma sokulmaz
Saba tavsiyem yapma bosver anasi baksin otursunda herkes konu sahibine nirseyler diyo acimazsiz yorumlar yapiyor bir enpati kurun siz olsaydiniz napardiniz 4 yasindaki bir cocugun oyuncagimi olurdunuz kendinizi kullandirirmiydiniz belliki cocuk kullanmak istiyor zaten annesi anne olsaydi bir hafta çocuğunu birakmazdi ben kizimi 1 saatligine bile kimseye birakmasim birakmam kinseyede guvenmem ha kizarim da o ayri mesele ama sevmedigim anlama gelmez bu ben oyle uvey anneler gördüm ki bazi annelerden katkat iyiAnnesi yaşıyor..ben çocuk babasiyla bol zaman gecirdin diye elimden geleni yapıyorum ama en küçük bagirmada üvey anne damgası yemek çok agrima gidiyor...ben bilmezmiyim eşimle bol bol başbaşa zaman geçirmek ki daha bir yıllık evliyim ama ben cocuk babasından uzaklaşmasını diye sık sık alıyorum..allahta biliyor kalbimi ama eşim beni gerçekten çok kirdi
Yemin ediyorum iyice sacmaladiniz artık. Insanlar oz cocuklarina bile sipa der. Uzaydan mi geldiniz arkadas?
Eşinizi sevdiğiniz belli ama çocuğa duyduğunuz sevgiden emin olamadım.Bizim sıpa diyorsunuz ama ilk yazınızdan itibaren üveyliğini sürekli vurguluyorsunuz.Fazla dilinize dolamayın bence çocuktur yapar tam yaramazlık yapacağı çağları unutmayın ki eşinizin sizinle evlenmesindeki en önemli faktörlerden biri de çocuğuna ilgili davranmanız.Biraz sakinleşin bağırarak değil tavırlı bir şekilde ciddi olarak konuşarak eğitin çocuğu emin olun en yaramaz çocukta bile işe yarıyormuş pedagog arkadaşım söylemişti anlayana kadar konuşun onunla.Bu arada sizin yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?