sarhosken aldatılmak,aldatmak

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
sarhosken insanların ne yaptıgını hatırlamadıklarını biliyorus tabi hatırlamayacak kadar icerlerse..eger esiniz veya sevgiliniz cok sarhos olup biriyle birlikte olsa ama bunuda hatırlamıyorsa onu affedermisiniz..aynı sekilde kendinizi yerine koyup aynı durumda siz olsanız cok sarhosken biriyle birliktelik yasayıp ertesi gun hatırlamasanız bunu aldatmak olarak gorurmusunuz

Bu işin kılıfı.Minareyi çalan ,kılıfını hazırlar misali.kaydirigubbakcemile3Affedilemez benim gözümde.İğrenirim ,midem bulanır,çekmem.:içelim:

dimi o kadar icmeseydin madem hatırlamaycagın seyler yapacagını bile bile icermi insan

sonunda başka biri ile birşeyler yaşamış mı evet yaşamamış...
tabii ki de aldatmaktır ağzı ile içseydi o zaman alala yaa...lmaz:

her iki şekli de aldamadır. o kadar kendimi kaybediyorsam ya içme kimsenin yanında, ya da içeceğim zaman yalnız içerim. insan kendini bilir.

aldatma aldatmadır.
sarhoş olmuş olmamış benim için farketmez.

aldatmışsa aldatmıştır..Sarhoş yada değil farketmez..Kendini kaybedecek kadar içmeseydi o zaman..
Bunuda alıp bahane gibi kullanırlar erkek milleti işte.. akannehir

sarhoşken başkasıyla birlikte olmak aldatmak sayılmazsa eğer benim haftada bi sevgilim aldatma hakkım var kaydirigubbakcemile2 hehehehe şaka bi yana da bi arkadasım sevgilisiyle bi de arkadasıyla içki içmişler.. bunlar baya sarhoş olmuş.. erkek arkadası kusmaya başlamış falan.. arkadasım kahve yapmaya gitmiş bi gelmiş sevgilisiyle arkadasi öpüşüyor.. arkadasım deliye dönmüş.. çocuk aptal aptal bakıp aşkım sen ordaysan ben kimle öpüştüm demiş. aklıma geldikçe hala gülerim.. baya kavga ettiler ama ayrılmadılar. arkadasım kahve yapmaya gittiğinde diğer kız gitmiş öpmüş çocuk da sevgilisi sanmış.. hatırlamıyodu bile kendine geldiğinde.. çok içmemek lazım... demekki sevgilim bana bu yüzden içkiyi yasakladı.. yanında ben yokken asla içki içmiceksin dedi..

Affetmem,benim için ayrilma sebeplerinden birisidir.

ınsan alkol aldığında da nerede durması gerektiğini bilmeli; kendini kaybedecek kadar içen birine tahammül etmem zorken bir de yaptıklarına alkol kılıfı uydurması katlanılmazdır herhalde. Tabi ki affetmem.

bu konuyu bi arkadaşımla konuşmuştum ve şu karara varmıştık :)
kızlar tanımadıkları içkili ortamlara girmemeli (çünkü kız içmese bile erkek içti mi sapıtıp kıza saldırabilir!)
erkeklerse içkiyi ağzıyla içmeli

bu canım sıkıldı çırılçıplak soyundum tecavüz ettiler ama benim suçum yok gibi bişi o zaman çıkarmasaydın kıyafetlerini yani.
benim için hiç bi affedişi olmaz anca anca burcu nun anlattığı gibi bi durum olursa ve inanırsam belki
ama o kızı yolmasını da iyi bilirim gerçekten baya bi saçı eksik gözleri mor ve yüzünde tırnak izleriyle devam eder hayatına

hahaha doc kız zaten bir ay öyle gezdi =)) arkadaşım inandı sevgilisine.. ben de inandım ne yalan söyliim. çünkü çocuk cidden sevgilisi sanmış. yoksa o mutfaktayken yapar mı hiç =)) ama artık içki yasak çocuğa..

İçki hiç bir şeyin mazereti olmamalı
Adam gibi içmeyi bilmeli insan.
Masaya oturduğun gibi kalkamıyorsan ne kadehi eline al,nede yaptıklarına içkiyi kılıf yap,sende iş yok demektiryerimseniben

Bu olay benim başıma geldi aşağı yukarı 10 yıl evvel.eşimle tanışmadan önceki ilişkimde.O kadar çok seviyordum ki,o da beni o kadar çok seviyordu ki valla böyle masallardaki prensesler gibi davranırdı bana.Sanırım ben daha çok onun beni sevmesini seviyordum.Aramızda yaş farkı vardı baya,cinsel herhangi bir yakınlık yaşamıyorduk.Bir süre sonra şehirlerimiz de ayrı oldu,ama sürekli beni görmeye geliyordu hafta 3 kez falan izmirden ankaraya.Bir gün çalıştığı ortamdaki arkadaşları falan eğlenmeye gitmişler,ordaki hemşireleri gece bitimi eve bırakmış,birisi bunu kahve içmeye çağırmış bu da gitmiş.zil zurna sarhoş.olan olmuş o gece,bana söylemedi hiçbirşey tabiki taaa ki bu kız hamile olduğunu söyleyene kadar.ayrıldık,evlendi çocuk doğdu,DNA testi istedi babası olmadığı ortaya çıktı,boşandılar.Evli oldukları süre içinde zaten tamamen ayrı yaşadılar.aradan zaman geçti ve zaten ne kadar sevdiğinden bahsediyo falan tekrar biraraya geldik.Affettim yani ama bir süre sonra her kavgada bunu onun kafasına kaktığımı farkettim.Çok seviyordum ama malesef ben bu olayı unutamayacağım ve ömür boyu her ikimiz için de sürekli bunu dillendirmek bize zarar verecek,sana bu kötülüğü yapmak istemiyorum dedim bitirdim.
Kısaca geçmeye çalıştım olayları ama o dönem aman Allah'ım en zor dönemlerimden biriydi.O zaman düşünmüştüm ki 17-18 yaşımın aklıyla,cinsel yönden ben bişey veremiyorum elbette bişiler yaşayacak koskoca adam demiştim,26 yaşındaydı o.Biraz da sevmenin ve affetmek istemenin etkisiyle tabii.Şimdi bakıyorum olay neresinden baksan sakat,ne işin var kızları eve bırakıyon,ne işin var kahve içmeye gidiyon,ne işin var az uçkurunu tut madem seviyosun:)

Hey gidi günler,şimdi baktığımda yine ona olan duygularımın hayranlık olduğunu düşünüyorum daha çok,eşimle aşkı tanıdım bin şükür.

Ayrıldığımızda 19 daydım yeni,nev in zoru yeniydi o zamanlar,onu dinletip dururdu bana şimdi ne zaman dinlesem aklıma o yıllar geliyor.evlenmedi hala gerçekten seviyormuş yaf,yansın daha ömür boyu beni kaçırdığına:) ohh evde kalsın

Yani bence de içki,sarhoşluk bu işlerin bahanesi.Bir insan ne kadar içerse kendine ne olacağını bilmeli,tanımadığı ortamda da kendini kaybedecek kadar içmemeli.aklı başında insan,yapmayacak insan da bu şekilde davranır zaten.Ha bunu yapan ben olsam yine değişmez,aldatmak aldatmaktır.Kimin koynuna girdiğini bilemeyecek kadar içmek bile başlıbaşına öküzlük yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…