sarhosken aldatılmak,aldatmak

allah korusun aldatmak aldatılmak her zaman her şekilde kötü. sarhoştum bahane değil bence. içmesini bilmiyorsan içmeyeceksin madem..

Ben çıkmaya başladıktan sonra içkiyi yasakladımm ona, oda içmiyo artıkk kırmadı benii, Ben böle şeylerden nefret ederim, Karşıyım açıkcasıı, bira,rakı,şarap vs. ne olursaa

senin olayda cok enteresan ya ama insan cok uzulur boyle bir durumda atlatmıssın iyikide onla olmadın seneler bile gecse hatırlatır dururdun bu olayı..

içmesin içiyorsada sınırında bıraksın... alkollüydüm ne oldu demesin ..o işi yaparken aklı herşeye eriyorda
bahanesi içkimi oluyor
hadi ordan kılıfına uydurmasın
o kadar içen adam o işide nasıl yapıcagını hatırlayamaz bilemez sızar kalır....
hani aldatdıgını kimle ne yaptıgını bilemiyor ya alkollü ya
hiç bir şekilde aldatmanın bahaneside olamaz affıda.

Ya aslına bakarsan yatıp yatmadığını da hatırlamıyodu ama sabah orda uyanmış...

Hemşireyle falan alakası yok bu tip şeylerin,bu olayda evet mesleği hemşirelik olan biriydi ama her meslek gurubunun içinde var sonuçta kanı bozuk insan.Erkekler bazen hakikaten çok saf olabiliyor işi bilen bir kadının elinde malesef!

içki heryönüyle bela
ne işim olur içenle
boşuna yasaklanmamışya var demek bi hikmeti

görürüm, alkol içinde olmayanı dışına vurmaz. hem ağzıyla içmeyi bilmiyosa artislik yapmasın defolsun gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…