Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

rica edrim.resmi merakla bekliyrum:) peki sen bi makyöz olarak sarı saça hangi tonlada makyaj önerirsin?

Canım ten rengine göz rengine ve yüz tipine göre değiiyor makyaj . Ben kendime sarı saçta pembe tonları veya dudak rengi rujlar kullanırım e tabiki şeftali allık . Pembe allık bana cok yapay geliyor . Kırmızı rujuda sarı saçta cok abartılı buluyorum bu yüzden özel günlerde kullanabilirim.benm gözlerim iri güzel bir eyeliner cekerim . rimelimi süresim benm göz yapıma far yakısmadıgı için kendi sarı sacımdada kullanmam . bence sarı saça en güzel günlük makyaj bu olabilir. Göz makyajı baskın olunca dudagın daha nu olması gerekiyor. dudağı ön plana cıkarmak istiyorsan göz hafif olcak benm gözler daha dikkat cekici ve iri bu yüzden dudaklarım daha dogal renkler gözlerimde belirgin makyaj olur

sevgili sarışınlar :)
size sorum olacak koyu kumral saçı olup açan varmuı ben uçlara açık tonlar istiyrum palette natural colors bal köpüğü kullandım pek bi açılma olmadı. hangi boyayla açabiliim turunculaşmadan?
bana kaliteli bir boya makrası ve nosu önerin lütfennnnnnnn

ben yine her zamnaki gibi koleston 12.0 öneririmm

kızlar böyle tatlı açıklıklar istiyorum önerin bir boya ama turuncu olmasın saçım kyu kumral gibi

koleston 12.0 dağal tonlar tutturuyor. daha açık bi ton için palette deluxe serisinden 10.1 küllü açık sarı da hoş durabilir,ayrıca küllü olduğu için turunculuk yapmaz. saç rengini ,tonunu bilmediğim için genel konuşuyorum tabi

kızlar vital tüp boyayla saçını boyayan var mı içinizde? Özellikle sarısını kullanan var mı nası bi boya acaba

Merhaba arkadasım benım sacım acık küllü sarı sence koleston 12.0 a boyasam bu renk olur mu? Eki Görüntüle 634333

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…