kızlarr benım saclarda roflelı ama ıstedgım gıbı parlamyrlar varmı onerınızzz sarı sacları nasıl daha parlak gosterebılırzz ?
rica edrim.resmi merakla bekliyrum:) peki sen bi makyöz olarak sarı saça hangi tonlada makyaj önerirsin?
saçı parlatmakta sirkenin üzerine yok.saç durulama suyunun içine 1 çay bardağı sirke konulur ve saç o su ile durulanır
hiç şüphesiz sarı saç her zaman dikkat çekerve asla modası geçmez.şimdi sarı saçlarımızı ve beğendiğimiz sarıları paylaşalım mı ?
ilk paylaşımlar benden
Eki Görüntüle 522399
Eki Görüntüle 522401
Eki Görüntüle 522402
Eki Görüntüle 522403
4ncü benim saç rengim
4ncü benim saç rengim
sevgili sarışınlar :)
size sorum olacak koyu kumral saçı olup açan varmuı ben uçlara açık tonlar istiyrum palette natural colors bal köpüğü kullandım pek bi açılma olmadı. hangi boyayla açabiliim turunculaşmadan?
bana kaliteli bir boya makrası ve nosu önerin lütfennnnnnnn
ben yine her zamnaki gibi koleston 12.0 öneririmm
kızlar böyle tatlı açıklıklar istiyorum önerin bir boya ama turuncu olmasın saçım kyu kumral gibi
Ben en sondaki rengi istiyorum ya? Nasil olacak:)[/QUOTE
platin rengi zor bi renktir ve tek seferde ev ortamında kutu boyaları ile ulaşabilmek çok zordur ve saçların yanma,kopma olasılığı yüksektir.tek seferde beğendiğiniz rengi istiyorsanız kuaför ortamında yaptırmak daha sağıklı olur ama adım adım açıp boyamak isterseniz yardımcı olmaya çalışırım. şu an kullandığınız rengi bilmeden bişey söyleyemem ama..
koleston 12.0 dağal tonlar tutturuyor. daha açık bi ton için palette deluxe serisinden 10.1 küllü açık sarı da hoş durabilir,ayrıca küllü olduğu için turunculuk yapmaz. saç rengini ,tonunu bilmediğim için genel konuşuyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?