yumuşacık çok hoş bi renk olmuş.güle güle kullan.açıcı kullanmışmıydın:44:
40 volüm oksidanla,yoğun küllü süper açıcı kullandımbeğenmene sevindim
Buda benim saçlarım..
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
boyalarını özenle seçtin,kapsamlı bi araştırma yaptın,emek verdin sonucun güzel olacağı daha yapmadan belliydi.saçlarının parlak ve yıpranmamaış oluşu gözümden kaçmadı
maşallah diyelimevet çok araştırdım..çünkü bi anlık havesle boyayınca güzel sonuçlar çıkmıyo,ama en çokta burdan bi arkadaş çok yardımcı oldu saolsun..yani onun eseri diyebiliriz
Buda benim saçlarım..
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
senin dediğin 12.1 i bulamadım..ektra açıcı açık sarı bej aldım,mavi boya,gümüş boya,bide 12 lik oksidan
röfle mi düz boya mı?röfle gibi duruyor dalgalı ,açık koyu sarılar var
buldum bu boyalar mı karıştırdınız bu renk için?
yok bunları daha kullanmadım..yoğun küllü süper açıcıyla,12'lik oksidan kullandım sadece
hıı sadece bu ikisini mi karıştırdınız... zemin renginiz koyuydu ozaman...
hıı sadece bu ikisini mi karıştırdınız... zemin renginiz koyuydu ozaman...
Yogun kullu super acici nasil bisey? Hangi marka ? Kullu bir acici olduguna cok sevindim cok sasirdim:)
Selamlar. Kızlar ben buğday tenliyim saçlarım loreal casting serisinde bulunan kestane şekeri . Bütün renkleri denedim sarı hariç içimde kaldı. Kahverengi gözlüyüm lakin numaralı gri doğal bir lens kullanıyorum devamlı . Sarı saç istiyorum sizce bana yakışırmı kaşlarımda kahverengi simsiyah değil yani istediğim renkler bunlar yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada ablam işinin ehli bir kuaför rahatlıkla yapar istediğim rengi ama korkuyorum. Sizce yakısırmı ? ve hangisi bana uyar bunlar arastırıp buldugum sarı tonları
sarı çok göreceli bi saç rengidir,esmere yakışmaz denir ama çok yakıştığı esmerlerde vardır
onun için yüz hatlarınıza bağlı yakışıp yakışmayacağı,genel manada ve minyon tiplere yakışır
Röfle değil canım bazı yerlerde saçım açık kaldığı için boya daha açık durdu bazı yerlerde koyu oda röfle gibi duruyor evet
Bu arada bazı arkadaşlar saçımı nasıl elde ettiğimi merak etmiş hemen açıklayayım.
Saçımı aslında çikolata kahvesine boyuyordum o renkten döndürdüm ama bir anda değil. İlk önce çikolota kahvesini akıtmak için açık sarıya boyadım saçımı. Tabi kızıllıklar oluştu doğal olarak. Sonra bal köpüğü boyadım 5 ay boyunca falan. En son da kolestonun küllü açık sarısıyla boyadım böyle oldu. Bir anda yapmadım yani 1,5 senede falan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?