Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

boyalarını özenle seçtin,kapsamlı bi araştırma yaptın,emek verdin sonucun güzel olacağı daha yapmadan belliydi.saçlarının parlak ve yıpranmamaış oluşu gözümden kaçmadı

maşallah diyelimevet çok araştırdım..çünkü bi anlık havesle boyayınca güzel sonuçlar çıkmıyo,ama en çokta burdan bi arkadaş çok yardımcı oldu saolsun..yani onun eseri diyebiliriz

Son düzenleme:
maşallah diyelimevet çok araştırdım..çünkü bi anlık havesle boyayınca güzel sonuçlar çıkmıyo,ama en çokta burdan bi arkadaş çok yardımcı oldu saolsun..yani onun eseri diyebiliriz

güzel olmuş cnm güle güle kullan.bende boyamıştım benim saçımın bi ton açığı olmuş:)ben daha bebeksi bi renk istiyorum yaa napabilirim onun için:26:bana malzeme sööyleyebilir misin cnm?

röfle mi düz boya mı?röfle gibi duruyor dalgalı ,açık koyu sarılar var

Röfle değil canım bazı yerlerde saçım açık kaldığı için boya daha açık durdu bazı yerlerde koyu oda röfle gibi duruyor evet

Bu arada bazı arkadaşlar saçımı nasıl elde ettiğimi merak etmiş hemen açıklayayım.

Saçımı aslında çikolata kahvesine boyuyordum o renkten döndürdüm ama bir anda değil. İlk önce çikolota kahvesini akıtmak için açık sarıya boyadım saçımı. Tabi kızıllıklar oluştu doğal olarak. Sonra bal köpüğü boyadım 5 ay boyunca falan. En son da kolestonun küllü açık sarısıyla boyadım böyle oldu. Bir anda yapmadım yani 1,5 senede falan oldu

Son düzenleme:
Selamlar. Kızlar ben buğday tenliyim saçlarım loreal casting serisinde bulunan kestane şekeri . Bütün renkleri denedim sarı hariç içimde kaldı. Kahverengi gözlüyüm lakin numaralı gri doğal bir lens kullanıyorum devamlı . Sarı saç istiyorum sizce bana yakışırmı kaşlarımda kahverengi simsiyah değil yani istediğim renkler bunlar yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada ablam işinin ehli bir kuaför rahatlıkla yapar istediğim rengi ama korkuyorum. Sizce yakısırmı ? ve hangisi bana uyar bunlar arastırıp buldugum sarı tonları

Yogun kullu super acici nasil bisey? Hangi marka ? Kullu bir acici olduguna cok sevindim cok sasirdim:)

normal küllü bi boyaya göre daha yoğun küllü oluyo sanırım..nevacolor 12.1..üstte boya katalogları diye bi konu var ordan bakarsan rengini görebilirsin

en doğrusunu yapmışsın.tek seferde açıldımı saç yün gibi oluyor sarı oluşunun hiç bi özelliği kalmıyor.en güzeli aşama aşama açmak ve bakımla desteklemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…