Merhaba arkadasım benım sacım acık küllü sarı sence koleston 12.0 a boyasam bu renk olur mu? Eki Görüntüle 634333
merhaba.... zemin açıksa 12.0 ile kolaylıkla bu renk tutturabilinir
merhaba canım bence benim fikrime göre tutmaz çünkü arkadaşım denemişti ve hastalıklı gibi soluk renk oldu saçları görüntüsü kötüleşti ve sarı tutmadı yani o rengi tutturmak için en iyisi kuaföre açtırmak ve balyaj attırmak :)
bu da benim sarı saclarımm :)
Tam benlik sarı saçsaçımı her renge boyattım (mavi mor kırmızı turuncu kızıl kahve siyah aklınıza ne gelirse bi tek pembeye ve yesıle boyatmadım ) ve hepsiyle olan ilişkim çok kısa sürdü şimdi saçlarım 2 yıldır sarı ve çok memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum inşallah 2 3 aya kadarda Tina'm gibi olucak saçım ben bu rengi çok seviyorum <3
Eki Görüntüle 638115
resimdeki siz misiniz
Kizlar dore sariyla kullu sariyi karistirsak dip boyamada turunculuk olur mu?
birsürü konu açtım biçok başlığada yazdım ama bana bi akıl weren yardımcı olan olmadı.banada bi yardımcıolursanız çok sewinirim.açıcıdan snr oluşan turunculuklardan kurtulmak için açık kumrala boyayan akıllı kuaför kafamı yeşil yaptı.bn şimdi ne yapıcamda saçımı sarıya çewiricem yaaa:26:
koyu sarı açık kumral istiyorum cnm yaaanaz nasıl bir sarı tonuna gecmek ıstıyorsun?
merhabayeşillenme sarı boyalarla asla geçmez kızıl tonlar ancak normal bi renge dönüştürür. domates in yeşillenmeyi yok ettiğini duymuştum.şöyle ki
4 domates ve 2 yemek kaşığı salça rondodan çekilir saça sürülür, 1 saat kadar bekletilip yıkanır son olarak sirke ie durulanır...
koyu sarı açık kumral istiyorum cnm yaaa
benım de tam olarak istediğim renk bu canım:)orialsiz evde nasıl tutturulur öğrenırsen benle de paylaş valla:)ben de sacında her rengi deneyıp sarıya bir türlü cesaret edemeyenlerdenim,ama şimdi istiorum şöyle cart cart durmayan cok doğal koyu bir sarı
bi arkadaş aspirin tarifi werdi denedim ama pek işe yaramadı bide domatesi deniim yrn saolasın
benım de tam olarak istediğim renk bu canım:)orialsiz evde nasıl tutturulur öğrenırsen benle de paylaş valla:)ben de sacında her rengi deneyıp sarıya bir türlü cesaret edemeyenlerdenim,ama şimdi istiorum şöyle cart cart durmayan cok doğal koyu bir sarı
resim görünmüyor
kızlar yok mu aranız da deneyen,orial kullanmadan koyu sarı tonlarında bir renk evde elde edebilir miyim,saclarım kestane bakır,aralarda doğal bakır balyaj var
orielsiz evde sarı tonu tutturmak çok zor malesef, ben koleston 12.0 ı ilk kullandığımda orilsiz kullandım,kumral tonları oluştu daha sonra belli aralıklarla 2 defa açıcı kullandım sonra tekrar 12ç0 kullandım doğal sari bi ton oldu. ayrıca bakır renk üzerine sarı sürüldüğü taktirde direk turunculaşma olur, önce küllü renklere bakırlıkları yok ettikten sonra veya açıcı ile bakırlığı açtıktan sonra küllü bi sarı ile 12.0 ı kullanırsan turunculaşma olmadan sarı tonu tutturabilsin .ayruca saçına iyi bi bakım yapman gerekecek çünkü sarı renk saçı çok yıpratıyor
cok teşekkur ederim canım verdiğin cevap için,bakırım cok belirgin değil,hatta fotosunu göstereyim sacımın Eki Görüntüle 647536 bu saça önce küllü bir renk sorup üstüne koyu soru tutar mı diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?