Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

kızlar benim saçım şuan altın karamelin biraz açığı diplerdende kendi saçım çıktı 2 parmak kadar palette 10.5 dore sarı aldım acaba saçımın rengini açarmı sarımsı gibi olsun istiyorum zaten kutudakinin aynısı olmuyo acaba dahamı açık renk alsaydım 11.1 vardı güçlü sarı onumu alsaydım napsam değiştirsemmi boyasammı:26:

Son düzenleme:

dipler kendi rengin olduğu için aradaki geçişi hissettirir.11.1 daha başarılı olur bence. ayrıyetten 10.1 palette deluxe küllü açık sarı da hoş olabilir

11.10 biraz açar ama diğer karamel renk saçların nasıl olacak. çok dalgalanma olmasın.

cnm daha öncede hollywood sarısı ve açık doğal sarı botamıştım kutudaki gibi olmuyo ama güzel bi renkoluyo aralarda sarılar oluyo ışıltı veriyo turuncu olmuyo dore sarı aldım biraz koyu geldi açmaz gibi geliyo ultra açıcı olanlardan alıcam 11.1 olabilir bide 12.0 platin sarısıda geçti aklımdam amaönce aldığım 10.5 dore sarıyı boyayıp 1 hafta sonrada 12.0 mı boyasam acaba aralardan sarılar daha çok belli olurmudur

bana göre de tersini yaparsan uygun. yani önce 12.00 ardından 10.5
çünkü o doreyi açmak zor olabilir.

11.10 nolu boya ile boyadım 2 hafta önce. açık kumral oldu. küllü olmasına rağmen doreli bişi oldu. bu renkler zaten aşırı dereede açmıyor. %9 luk peroksit koymuştum.
neva colorun kullanma talimatında der ki; açma işlemi içim 12 lik boyalarla %12 lik oksidasyon kullanılmalı. yani 40 volum. ancak bu şekilde net açıyormuş. yani diyeceğim 12.00 lik boya ve %9 luk oksidasyon karışımında da dorelik oluyor :) kendi saçım açık kestane.

cnm ben pek boya işinden anlamıyorum sarı tonları alıp boyuyorum güzel bi renkçıkıyo ortaya herkez beğeniyo aralardan sarılar çıkıyo güzel duruyo küllü sarımı alsam bende yaa hiç denemedim küllü tonları:26:

Son düzenleme:
benim saçıma ne yaparsam yapıyım kendim boyadığımda dorelik oluyor. he ben seviyorum bu rengi. bende sadece kendi saçımın huyundan anlıyorum :) yanlış yönlendirmek istemem bende.

cok sağol canım küllü kumral aralarda balyaja sayende karar verdim .Zaten makyözüm makyaj işim. cesaret edip boyatıcam .teşekkürler boyatınca resmimi atarım bakalım begencekmisiniz?

rica edrim.resmi merakla bekliyrum:) peki sen bi makyöz olarak sarı saça hangi tonlada makyaj önerirsin?

kızlarr benım saclarda roflelı ama ıstedgım gıbı parlamyrlar varmı onerınızzz sarı sacları nasıl daha parlak gosterebılırzz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…