Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

canımvecanı arkadaşım boya saçlarını artık :) işyerindeyim normalde girmem ama meraktan girdim. çok araştırdın ve ortaya iyi bişi çıkıcak bence merak ettim yahu :)

canımvecanı arkadaşım boya saçlarını artık :) işyerindeyim normalde girmem ama meraktan girdim. çok araştırdın ve ortaya iyi bişi çıkıcak bence merak ettim yahu :)

yarın boyıcam şekerimeşim evde o boyıcak kendim girişmiyim güzel bişey olsungerekli bilgileri topladım,bende merak ediyorum bakalım sonuç ne olucak

Eklentiler

• $174655291770638155_6ZWG3vh8_c.webp
    23 KB · Görüntüleme: 144
  • $174655291770623335_ehgtUDTS_c.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 167
  • $Lindsay-Ellingson-by-Tony-Kim-for-Harpers-bazaar-Uk-December-2012-4.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 150
evde boyamayla kesınlıkle boyle guzel bır sarı tonu elde edılmıyor kuafördede ıstetıgınden alakasız bır sonuc cıkıyor @off offf

evde boyamayla kesınlıkle boyle guzel bır sarı tonu elde edılmıyor kuafördede ıstetıgınden alakasız bır sonuc cıkıyor @off offf

evde yapınca tutmasa dahi insanın çok zoruna gitmiyor eliyle yaptığı için ama kuaförde o kadar kuaförlükleri ile öğünüp istenilenden tamamen alaksız bi renk yaptığı halde aynı renk olduğunu savunup,üstüne üst üzerine para alıp insanların duygularıyla oynayıp sudan çıkmış balık gibi eve gönderilmekten çok daha iyi evde boyamak.biraz araştırıp uğraşılınca tutuyor istenilen renk.hem tutuncaki zaferin tadı da bi başka oluyor (tabi işinin ehli kuaförleri kayırıyorum)

bocukbocek renkler çok güzel..çoğuda küllü renkler hiç çiğlik yok bayıldım valla..bu renkleri tutturan kuaförlere aşk olsun

bencede evde boyamak daha iyi en fazla 4-5 kere boyarım istediğim renge yakın bişey çıkar,kuaförde rezil olmaktansa kendi ellerimle berbat ederim paramada yazık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…